Život i životno čišćenje

Svi vi imate svoje svakodnevne rituale, male sitnice koje vas označavaju, neke od njih vi primjećujete, dok dio njih sasvim neprimjetno borave u vašem životu i na taj način vas označavaju. Kroz život imate uspona i padova, imate smijeha i suza, imate stotine situacija koje su se događale kroz vaš život, a ni jedna od tih situacija nije se dogodila slučajno, ne, jer slučajnost ne postoji, postoji samo razlog.

Foto: Flickr, Jarosław Pocztarski

Tako i svaki vaš događaj koji se događa ili se dogodio ima u sebi razlog, no jedan od glavnih razloga je da vi nešto na tome naučite, da ojačate, da vidite neke stvari, no ono što vam želimo malo približiti je životno čišćenje kroz energiju. Mnogima od vas proći će kroz glavu pitanje što će mi životno čišćenje ako sam živ i sve mi je u redu. Da, moguće je da vam je trenutna situacija u redu, no prije ili kasnije vaš način života i djelovanja prema okolini doći će na površinu, te će vas neke od situacija i događaja početi pritiskati prema dolje. Nije tu u pitanju da li vi to želite, nego taj trenutak vama ide u prilog.

Da vam netko sada ponudi da možete pročistiti svoj život, da sve negativne stvari koje su vam se događale prestanu biti dio vašeg života, da vas svaka situacija u kojoj su vas drugi povrijedili uzdiže i pokazuje vam da vi ipak imate svoju vrijednost i dobrotu, da negativne situacije mogu postati pozitivne, da vaša loša prošlost može postati vaša bolja svakodnevica, da možete voljeti nakon sloma emocija, da li biste pristali? Naravno da bi pristali, no sad si vjerovatno govorite da to nije moguće, ali tu ste u krivu.

Vi svoj život možete pročistiti, možete sve loše odbaciti i iskoristiti svoj dar, možete iskoristiti svoj maksimum. No samo vi odlučujete da li želite prihvatiti ponuđeno, jer to je vaš život  i vi donosite odluke za sebe.

Životno čišćenje kroz energiju je proces gdje se vaše kompletno biće čisti i regenerira, a pojedine situacije se jednostavno razvodne i nestanu. Kroz energiju i životno čišćenje vi se odvajate od negativnih energetskih vibracija, samim time vi se odmičete od loših događaja i situacija. Kroz životno čišćenje vaše biće odbacit će i najmanju negativnu energetsku česticu iz bića, a vas će hraniti i uzdizati. Kada pročistite svoj život, energija će vas sama voditi kroz život, vodit će vas pravim putem. Vaš psihički dio bića predat će se u djelovanje Božanske energije koja će vas činiti sretnom i zadovljnom osobom.

Život zna biti grub i nemilosrdan, udarati vas unatoč boli i problemima. Od zapomaganja i jadanja situacija vam se neće promijeniti, zato iskoristite svoju prigodu i podarite sebi životno čišćenje, a Božanska energija podarit će vam sreću, smijeh i zadovoljstvo, a samim time i mi ćemo biti sretni.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. ljiljana komentira

  želim pomoć ali neznam kako da vam se obratim, za život i životno čišćenje… hvala…

  • Udruga Anđeoski dodir komentira

   Poštovana, dovoljno je da nas kontaktirate na brojeve koji se nalaze na našoj web stranici.

 2. Milica komentira

  Istina
  U tom sam procesu upravo sada kroz ovu godinu
  Kroz zadnjih par godina.
  I stvarno toliko toga negativnog se je razvodnilo….

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.