Zarobljenost duše

Foto: Flickr, sheilapic76

Vi kao biće sastojite se od stotine energetskih čestica koje djeluju isključivo kroz vašu energiju te na taj način stvaraju vašu osobnost i vaš karater. Tri cjeline na koje ljude kao bića možemo podijeliti su duša, tijelo i psiha, te svako od navedenih ima bitnu ulogu u vašem životu, te sve tri cjeline trebaju biti povezane u jednu da bi vi kao biće mogli normalno djelovati prema sebi i drugima.

Činjenica koja može zabrinuti jest ta da rijetko tko ima povezanost sve tri cjeline, jer jedan dio uopće ne sluša svoje kompletno biće, već se isključivo vode psihom, te na temelju njezinih zapovijedi vaše tijelo izvršava radnje, drugi dio ne vjeruje u ništa, točnije, vaše biće je razdijeljeno. Mnogo ljudi ne priznaje postojanost duše, no to je problem koji u konačnici pokazuje koliko je vaša duša zapravo bitna i zato je ona najbitnija u svemu.

Duša ima snagu koju crpi iz Božanske energije, te je vi svojim negiranjem njenog postojanja, zbog ne davanja prostora da se očisti i nahrani energijom, jednostavno zarobite svoju dušu. Duša je vaš unutarnji glas koji nikada ne griješi, duša je vaša snaga, vaša intima i nadasve vaš život i u trenucima kad ste je stavili u zarobljenost ona vam potiho šapuće da joj date samo malo prostora da vas spasi, ali vi to sve zanemarite.

Duša se tada povlači u svoju tugu, u svoju bol, u svoju samoću. Duša koja je zarobljena pati i vi to fizički osjećate na sebi (tupa bol u prsima i otežano disanje), ali toliko ste otupili na vlastitu duhovnost da ne osjećate glas duše, ne čujete njene jecaje i vapaj koji vama znači spas kao i vašoj duši.

Kako vrijeme odmiče tako duša prihvaća svoje zarobljeništvo i miruje, pušta vas na miru i ne šalje nikakve signale, a vi se osjećate prazno. Vaša psiha nadvladala je vašim bićem, točnije, stvorila vam zarobljenost duše, ali tada dolazi ono što se zove posljedice. Duša nakon nekog vremena počinje slati signale i vi osjećate da nešto morate učiniti, ali duša vam nije ni u primislima, nego sve povezujete sa psihom. Duša ima moć, vaša duša se direktno povezuje sa Božanskom energijom i kroz energiju traži svoju slobodu, ta sila duše kad se spaja na energiju zna biti silovita do te mjere da će vam psiha otići, točnije možete poluditi.

Vaša duša nije vama poklonjena da bi je vi zarobili, nego da vas vodi kroz život i da vas dovede na mjesto s kojeg ste počeli svoj životni put. Duša koja živi slobodno je sretna, a vi to osjećate kroz svoje cijelo biće. Oslobodite svoju dušu, dajte joj njenu slobodu, jer posljedice mogu biti kobne  samo za vas, jer ako je vaša duša zarobljena, zarobljeni ste i vi, jer vi trebate biti cjelina, a duša mora biti vaš vodič.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. blazenka komentira

  postovanje,

  dali mi mozete reci kako uciniti dusu sretenom slobodnom jednom rjecju savrsenom?

  hvala

  • Udruga Anđeoski dodir komentira

   Poštovanje, dušu ćete učiniti savršenom ako joj posvetite malo vremena i pažnje. Ako želi javite se na naše brojeve telefona i mi ćemo vam pomoći.

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.