Uvijek skrećem pažnju na djela koja činimo, ona su pokazatelj tko smo, što smo i kuda idemo. Mnogo puta zaboravimo na ispravnost odluka jer nam se učini da možemo postići nešto na lagan način i tako uspjeti.

virutala
Virtuala, Foto: Flickr, perzonseowebbyra

Posebno zaboravimo na djela kada je u pitanju virtualni svijet, posebice društvene mreže. Nemali broj puta doživio sam da moje autorsko djelo bude ukradeno i predstavljano kao osobni rad. U početku mi je bilo teško nositi se s tim, ali onda sam sebi rekao – Zdravko, pa Bog sve vidi.

Mogao bi šutjeti i pustiti da stigne karma, sudbina, posljedice, i odrade svoje, ali i ovaj post pišem jer želim skrenuti pažnju na djela i pomoći.

Puno vas podjeli sadržaj jer vam se sviđa, jer želite ohrabriti svoje prijatelje i poznanike, želite ih potaknuti na životnu odluku i promjenu, želite im dobro. I to je djelo koje će se prije ili kasnije vratiti u pozitivnom obliku.

Takvim stavom šaljete pozitivne misli i one će se vratiti u materijaliziranom obliku, jer to je vaše davanje, to je vaš trud, vaša želja. Suludo je voditi se mislima da ako nešto ukradeš u virtualnom svijetu da ćeš izbjeći karmu, sudbinu ili posljedicu, jer negativna energija se oslobodila u samom činu i ona je tvoja i čekat će te materijalizirana.

Zato brinite o sebi, o svojim djelima, o svojim postupcima, jer oni su vaša budućnost, oni su vaše sutra, oni su vaša sudbina. Ne vodite se mišlju “ovo je virtualan svijet i mogu raditi što poželim” jer Bog sve vidi. Budite original jer takvi ste stvoreni, kao vrhunsko remek djelo. Mir i ljubav svima!

Autor: Zdravko Posavec