Veza na daljinu i kako ju sačuvati

Mnogi nam se obraćaju po pitanju veze na daljinu i kako da ju bolje učvrste i bez straha prihvate činjenicu da ona ipak može uspjeti, ako s jedne i druge strane postoji volja i želja da se to razvije u nešto više. Pokušat ćemo vam približiti kako veza na daljinu može funkcionirati.

 Slatka ljubav

Slatka ljubav, Foto: Flickr, the UMF

Ono najvažnije što bi stavili na prvo mjesto je povjerenje i požrtvovnost,  jer ako se dvoje ljudi vole, nitko im ne može stati na put, pa tako ne i daljina. Moramo spomenuti da rizici uvijek postoje, ali sve su to životna iskušenja.

Svakodnevna komunikacija se podrazumijeva, a pošto je u ovo vrijeme tehnologija toliko napredovala da se možete čuti preko Skaypa, sms porukama, na chatu, telefonom, pa ne postoji razlog da ne podijelite međusobno sve ono što vam se događalo tokom dana, jer će tako suprotna strana imati osjećaj da vam je blizu. I najmanja sitnica može biti od velike koristi kako bi odali važnost vašem partneru.

Možda vam to zvuči suvišno, ali vjerujte i najbanalniji događaj koji vama nije tako bitan, suprotna strana će biti sretna što sve dijelite, jer time pokazujete da nemate tajni. Budite otvoreni po pitanju vaše nesigurnosti i jasno iznesite ako vas nešto muči, ako ne znate kako i na koji način nešto napraviti, ako se brinete, jer sva ta vaša iskrenost učvrstit će vezu jače i kvalitetnije. Tako dajete jasnu poruku da vam je stalo do partnerovog mišljenja.

Ne skrivajte svoje osjećaje, naprotiv tako ćete razviti osjetljivost suprotnog spola na vašu emotivnu liniju. Nema ljepšeg nego kada vas partner iznenadi, bilo da je to iznenadni posjet, bilo nekom erotičnom porukom, ili telefonskim pozivom da si razmjenite nježnosti, a možda i dostava plišane igračke na kućnu adresu. Sve su to male sitnice, a velike radosti.

Tko kaže da ne možete uživati iako vam partner fizički nije blizu, malo mašte na volju nikome neće štetiti. Zato budite hrabri i ne dozvolite da vam daljina upropasti vezu, jer ako postoji iskrena ljubav, nju nitko i ništa ne može zaustaviti, sami određujete pravila svog života, pa tako i životnu sreću.

Nikada se nemojte povoditi time tko će što reći ili vam baciti sumnju da takva veza puca kad-tad, to nije istina, jer samo vaše srce zna pravu istinu, a ego vas tjera na negativna razmišljanja.

Svi ste dovoljno jaki ako to želite, samo nemojte sumnjati u svoje osjećaje, oni se ne kupuju, oni rastu svakim danom više, a kada dođe do fizičkog kontakta, to se i osjeti.

Zato uživajte svaki trenutak koji vam može biti najljepši, najuzbudljiviji i nadasve najvrednije što vam se pokazalo na vašem putu, a kada dođe vrijeme razgovarajte tko će kod koga preseliti, zato planirajte i postavite si ciljeve.

Autor: J. Nikšić

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.