Uvjeti korištenja Internet portala Iscjeljivanje

Upotrebljavajući web stranice www.iscjeljivanje.net (u daljnjem tekstu Iscjeljivanje) dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima uporabe. Ako se sa istima ne slažete, molimo vas da ne koristite Internet portal Iscjeljivanje.

Ograničenja u upotrebi materijala

Materijali na web stranici zaštićeno su autorsko pravo Udruge “Anđeoski dodir”-Umag (u daljnjem tekstu Udruga) ili drugih pravnih osoba. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo Udruge ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Materijali portala Iscjeljivanje, također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor (uključujući poveznicu prema izvornom članku ili naslovnoj stranici portala Iscjeljivanje). Ukoliko želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

Vlasništvo baza podataka, licence (dozvole) i upotreba

Udruga “Anđeoski dodir” je vlasnik web stranice Iscjeljivanje. Udruga i njegovi suradnici zadržavaju sva prava i, ovim ugovorom, niti jedno pravo intelektualnog vlasništva nije prenosivo. Udruga vam time dodjeljuje ne ekskluzivnu i neprijenosnu dozvolu za uporabu baza podataka na web stranicama Iscjeljivanje. Baze podataka se mogu upotrijebiti samo za uvid u informacije te za vađenje istih, u opsegu (razmjeru) opisanom u tekstu koji slijedi. Čitanjem ovog ugovora, obvezujete se na korištenje informacija iz baza podataka Iscjeljivanje, jedino za vašu privatnu uporabu i interne ciljeve – vašeg doma ili vašeg posla, uz što se podrazumijeva da to nije prodavanje ili posredovanje informacija, publiciranje, distribuiranje, prenošenje ili reproduciranje bilo kojeg dijela baze podataka (bilo direktno ili u sažetoj, selektivnoj ili tabeliranoj formi). Možete napraviti ograničeni broj kopija svakog outputa, u machine-čitajućoj formi ili u hard copy formi, što je dovoljno za gore spomenute dozvoljene ciljeve. Ništa ovdje spomenuto ne daje vam pravo kreiranja bilo kakvih baza podataka, direktorija ili hard copy publikacija – iz ili od baza podataka, niti za internu, niti za eksternu uporabu.

Jamstvo, odgovornost

Udruga se odriče svih jamstava, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. Udruga ne jamči da će funkcije sadržane u materijalima biti oslobođene grešaka, da će nepravilnosti biti ispravljene, kao ni da je Udruga server oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti.Udruga ne garantira ispravnost i točnost uporabe te rezultate uporabe materijala dostupnih na web stranici Iscjeljivanje. Vi (a ne Udruga) preuzimate kompletne troškove svih potrebnih popravaka, servisiranja ili ispravljanja. Zakon koji je na snazi možda neće dopustiti isključenje impliciranih jamstava pa je moguće da se spomenuto isključenje ne odnosi na vas. U nijednom slučaju Udruga neće biti odgovorna za štete proizašle iz nemarne ili nestručne uporabe materijala na web stranici Iscjeljivanje, čak i ako je Udruga ili njegovi autorizirani zastupnici bili upozoreni na mogućnost takvih šteta. Zakon možda ne dopušta ograničenja ili isključivanje odgovornosti za slučajne ili logične štete, pa je moguće da se ovo ograničenje ili isključenje ne odnosi na vas.

Informacije na web stranici Iscjeljivanje pripremljene su pomno i stručno, no Udruga ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranici Iscjeljivanje dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranici Iscjeljivanje nije pružanje pravnih, financijskih ili poreznih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za kompanije. Usluge opisane na web stranici Iscjeljivanje su ponuđene samo u pravnu nadležnost gdje mogu biti legalno ponuđene. Informacije na web stranici Iscjeljivanje nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima Udruzi.

Linkovi i obilježja, robne marke

Udruga kao jedini vlasnik web stranice Iscjeljivanje nije nužno povezana sa web stranicama čiji su linkovi ovdje navedeni i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo vama, kako bi pridonijeli praktičnosti uporabe Internet portala Iscjeljivanje te im stoga pristupate uz vlastiti rizik. Postojanje linkova za ostale web stranice te preporuke za određene proizvode, usluge ili publikacije koje nisu dio Internet portala Iscjeljivanje te njegovih pomoćnih i pridruženih web stranica ne znači dopuštenje Udruge za njihovo korištenje.

Određena imena, grafike, obilježja robnih marki, ikone, dizajn, riječi, naslovi i fraze na Internet portalu Iscjeljivanje mogu činiti zaštitne znakove, imena ili znakove usluga Udruge ili njegovih zasebnih jedinica. Izlaganje zaštitnih znakova na Internet portalu Iscjeljivanje ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ovog Internet portala može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.

Tajnost (povjerljivost) kodova, zaporki i informacija

Vašim pristupom na ovaj Internet portal, podrazumijeva se stroga povjerljivost i tajnost pretplatničkog koda, korisničkog imena, korisničkog ID-a, korisničke zaporke, te svih vama dostupnih informacije do kojih ste došli putem dobivene šifre za pristup web stranici Iscjeljivanje. Zabranjeno je kopiranje ili bilo kakvo javno iznošenje takvih informacija.

Ostalo

Ovaj ugovor o uvjetima uporabe odnosi se na svaki pristup Internet portalu Iscjeljivanje. Udruga kao jedini vlasnik Internet portala Iscjeljivanje, zadržava pravo izmjene ovog Ugovora – izdavanjem nove verzije dokumenta koja će biti važeća od datuma objavljivanja iste na ovoj web stranici. Svaki pristup informacijama na Internet portalu Iscjeljivanje bit će zasebna i diskretna transakcija.
Ovi uvjeti o uporabi ne smiju biti ustupljeni bez unaprijed danog pismenog dopuštenja Udruge, te će se isti tumačiti i provoditi u skladu sa Zakonima.

Dodatna pitanja?

Slobodno ih napišite i pošaljite na Udrugu.

Želimo vam ugodan nastavak pretraživanja naših web stranica.

Nema komentara

    Napišite komentar

    Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.