Uspjeh u životu i kako ga postići

Foto: Flickr, Noel Reynolds

Manje više svi žele uspjeti u svojem životu, te svatko od vas to pokušava učiniti na svoj način.

Da bi ostvarili uspjeh u svom životu potrebno je da se poklope neke stvari, točnije, navest ćemo vam sedam bitnih načela kojih bi se trebali pridržavati da vaš uspjeh bude potpun i čist.

Vjerovati u sebe i to što radite: Jako bitna stvar je da potpuno vjerujete u sebe i to što radite, jer kroz vjerovanje vi odašiljete energetske vibracije koje Univerzum prepoznaje, te vam daruje još više energije koja vam podiže sigurnost i samopouzdanje. Dakle, vjerujte cijelim svojim bićem u sebe i to što radite.

Vjerovati u Knjigu života: U Knjizi života zapisan je vaš cijeli život,  te ako je to u čemu želite uspjeti zapisano u Knjizi i ako to istinski iz srca želite vaš uspjeh neće izostati. Ako želite do uspjeha doći da bi pokazali nadmoć nad drugima vi tada do uspjeha nećete doći. Dakle, zamolite Anđele da vam prenesu poruku koja je zapisana u knjizi da bi znali u kojem smjeru da krenete.

Pomaganje drugima: Vjerovatno će vam se na putu do uspjeha na putu naći ljudi kojima ćete vi morati pomoći. Pokušajte pomoći koliko najviše možete, nemojte razmišljati samo o sebi. Kroz pomaganje drugima vi prizivate milost i energija to prepoznaje, te vam pruža još više uspjeha. Dakle, sve dok pomažete drugima i dijelite sa njima svoj uspjeh vi se samo dižete i jačate na putu ka konačnom uspjehu.

Čišćenje obiteljskog stabla: Ovo je jedna od važnijih stavki jer konačni uspjeh u vašem životu ovisi o vašem obiteljskom stablu. Vi ste dio svog stabla i kroz vas prolazi energija vaših predaka, te će vas ona uvijek opterećivati, pogotovo ako se radi o negativnim energijama stabla. Dakle, pročistite svoje obiteljsko stablo i oslobodite se loših energetskih veza koje su na obiteljskom stablu.

Zahvaljivanje: Za svaku stvar koja vam se događa kroz dan zahvaljujte Bogu, bez obzira radi li se o dobrom ili lošem događaju. Niti jedna situacija nije slučajni događaj pa tako ni vaš, dogodio se sa razlogom. Dakle, zahvalite za svaki događaj, jer na taj način pokazujete poštovanje Bogu, te da ste spremni prihvatiti njegovu volju.

Molitva: Kroz molitvu vi prinosite sebe Bogu, otvarate mu svoje srce, hranite svoju dušu. Molitva je intiman trenutak gdje vi od Boga tražite milost, gdje iznosite svoje želje, a povratno vas molitva hrani i jača vašu dušu. Dakle, molitva je vaša hrana, molitva je vaš razgovor sa Bogom, te uvijek budite iskreni i pošteni. Volja je ipak Njegova.

Opuštenost: Svakako pokušajte ostati opušteni, možda neće ići onako kako vi želite, ali budite strpljivi, jer možda slijedeći trenutak vi postignete svoj životni uspjeh. Dakle, ne dozvolite da vas uhvati nervoza, ljutnja ili neka druga negativna vibracija, jer tu sami sebi radite prepreke na putu ka konačnom uspjehu.

Kada učinite sve navedeno vi ste na  pravom putu, opustite se i živite. Nemojte se ispitivati kad će doći taj dan, jer tako pokazujete da vaša vjera u to što radite nije potpuna i čvrsta. Budite dosljedni i ne odustajte bez obzira koja situacija vas pokušava spriječiti, kroz situacije učite i postajete mudriji i zreliji. Dakle, Bog sa vama ima plan, stvorio vas je sa razlogom, a kroz gore navedeno vi ćete ostvariti ono što On želi i postići najveći uspjeh u životu.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. ttanja komentira

  a na koji način je moguće očistiti obiteljsko stablo?

  • andjeoskidodir komentira

   Poštovana Tanja, dovoljno je da nas kontaktirate putem brojeva koji su navedeni na našoj web stranici, pa da utvrdimo točno o čemu se radi. Lijep pozdrav.

 2. Ana komentira

  Kako očistiti svoje obiteljsko stablo?
  Hvala

  • mm Zdravko Posavec komentira

   Pozdrav, možete se javiti na kontakte koji su navedeni na stranici.
   Lijepi pozdrav.

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.