Iscjeljujući tretmani na daljinu

Johaness Plenio / pexel.com

U našem radu svakodnevno se susrećemo s pitanjima „kako možete raditi na daljinu“ i „moramo li doći do vas?“. Odgovor na pitanje je: Ne, vi ne morate doći do nas jer mi vam možemo pomoći na daljinu, bez obzira gdje se nalazili. Možete biti na bilo kojem kontinentu i mi vam opet možemo pomoći.

Mnogi klijenti nakon iscjeljujućih tretmana na daljinu jednostavno nisu mogli pronaći riječi kojima bi opisali promjenu koja se dogodila kod njih. Nisu mogli sami sebi objasniti kako je to moguće ako osobe nisu u fizičkoj blizini. No, bitna je samo spoznaja da im je bilo bolje i da mnoge loše stvari nestaju kroz iscjeljujuće tretmane na daljinu. U radu s Božanskom energijom daljina ne stvara nikakav problem jer je Božanska energija svuda oko nas.

U nekim slučajevima iscjeljujući tretmani na daljinu pokazali su bolje rezultate od individualnih. Sama iskustva naših klijenata govore o tome. Imali smo slučajeve gdje smo radili na daljinu u Danskoj, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj, Srbiji pa čak u Australiji i u drugim dalekim zemljama. U Hrvatskoj radimo svakodnevno na daljinu, od Dubrovnika do Iloka. Možemo reći da sve više ljudi odabire upravo ovakav način tretmana jer je ušteda na troškovima znatna. Možete se opustiti u udobnosti svoga doma, izbjeći gužvu, vožnju i sve ostalo što se veže uz putovanje.

Tretmani na daljinu mogu se koristiti u svim situacijama, bez obzira radi li se o bolesti, blokadama u energetskom polju, stresnim situacijama i svemu što čini vaš svakodnevni život. Najbolji pokazatelji našeg rada na daljinu su naši klijenti koji nas preporučuju svojoj rodbini i prijateljima. Njihovi svakodnevni pozivi i zahvale dokaz su njihovog ozdravljenja, bolova svedenih na minimum, ponovna pokretljivost, pronalazak spoja s dušom, vraćenog osmijeha, ponovnog osjećaja ljubavi i još mnogo toga.

Na vama je da odlučite želite li pomoći sebi alternativnim putem i time smanjiti ili potpuno odbaciti lijekove te ostatak života provesti zdravije. Ako se odlučite potražiti pomoć, javite se bez straha, a mi ćemo se potruditi da učinimo za vas sve najbolje kako bi vaš život postao onakav kakav zaista treba biti.

Komentari

 1. dunja visintainer komentira

  u dilemi sam neznam stacu sa sobom sve me boli nitko nemoze tocno odredit dijagnozu sve je uredu a ja sam sve vise nemocnija izgubila sam mnogo snage nervozna sam odvojila sam se mnogo od prijatelja nije mi do kontakata osijecaji ljubavi su se izgubili problematicno mi je postalo i sa partnerom sa kojim zivim 10 godina i on se okrenuo i ignorira me niti imam volju raditi za nista nisam kako neradim i finabcijski problemi kriticni gdje god da se pipnem boli me kao da me netko mlati svaki dan grcevi jaki nastali u misicima jaki u utrobi me boli nemogu se sagnuti obuti cipele izbije mi zrak i grc me uhvati kao da mi hoce sve iscupati iz utrobe na bolovanju sam par godina imala sam veliku operaciju zuci tumor na kostima povezala maternicu da nemogu imati vise dijece zivci otisli kako mi je sin poginuo osijecaj imam kao da nemam nikoga na ovome svijetu nemam cilja nikakoga ni uspjeha nemam volje ni kuhati udebljala sam se iako jedem jednom na dan mozda i od kortizona koje dobijam radi zglobova injekcije izmedu zglobova imam 52 godine i vidijela sam na feisbuku da je moja sestricna pritisnula da joj se svida iscijeljivanje i pritisnula sam da vidim sta je to i tako sam sad nasla vas zelim biti bar malo sretna zivot me je utuko mnogo i rastava i podrugi put se udala da dobijem papire jer sam bila ratna izbjeglica imala sam mukotrpan zivot i sa tim covijekom i ja i mojih cetvero tada malodobne dijece i on je umro prije deset godina sa ovim prijateljem isto nestima izgubila sam puno povijerenja i u sebe i u druge tako da i sa njim gubim kontakt stigla sam do ruba propasti i do socijalne pomoci sta ce me jos snaci neznam mogla bi pisati romane o zivotu pa vas molim ako je moguce da mi pomognete da se vratim u normalan zivot i jos jedna molba ja nisam iskusna mnogo u kompjuter i neznam hocu li naci ovu stranicu pa vas molim ako je moguce da mi poruku posaljete na feisbuk na moje ime dunja visintainer veliki pozdrav i hvala vam unaprijed molim vas pomozite mi neznam ni gdje se nalazite niti mogu doci niti imam sa cim

  • Iscjeljivanje komentira

   javite nam se na brojeve telefona koji su navedeni na web stranici.

 2. Senada komentira

  Moj problem je dali možete da mi pomognete na daljinu da se izglade odnosi između Oca i Sina ko su u velikoj netrpeljivosti
  Čak Sin koči očevo sklapanje braka sa drugom ženom jer njihovi odnosi nisu cisti
  Dali mi možete pomoći na daljinu

  • andjeoskidodir komentira

   Možemo pomoći, ali najprije treba otkriti od kuda kreće problem. Javite nam se na kontakt telefone pa ćemo sve dogovoriti!