Johaness Plenio / pexel.com

U našem radu svakodnevno se susrećemo s pitanjima „kako možete raditi na daljinu“ i „moramo li doći do vas?“. Odgovor na pitanje je: Ne, vi ne morate doći do nas jer mi vam možemo pomoći na daljinu, bez obzira gdje se nalazili. Možete biti na bilo kojem kontinentu i mi vam opet možemo pomoći.

Mnogi klijenti nakon iscjeljujućih tretmana na daljinu jednostavno nisu mogli pronaći riječi kojima bi opisali promjenu koja se dogodila kod njih. Nisu mogli sami sebi objasniti kako je to moguće ako osobe nisu u fizičkoj blizini. No, bitna je samo spoznaja da im je bilo bolje i da mnoge loše stvari nestaju kroz iscjeljujuće tretmane na daljinu. U radu s Božanskom energijom daljina ne stvara nikakav problem jer je Božanska energija svuda oko nas.

U nekim slučajevima iscjeljujući tretmani na daljinu pokazali su bolje rezultate od individualnih. Sama iskustva naših klijenata govore o tome. Imali smo slučajeve gdje smo radili na daljinu u Danskoj, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj, Srbiji pa čak u Australiji i u drugim dalekim zemljama. U Hrvatskoj radimo svakodnevno na daljinu, od Dubrovnika do Iloka. Možemo reći da sve više ljudi odabire upravo ovakav način tretmana jer je ušteda na troškovima znatna. Možete se opustiti u udobnosti svoga doma, izbjeći gužvu, vožnju i sve ostalo što se veže uz putovanje.

Tretmani na daljinu mogu se koristiti u svim situacijama, bez obzira radi li se o bolesti, blokadama u energetskom polju, stresnim situacijama i svemu što čini vaš svakodnevni život. Najbolji pokazatelji našeg rada na daljinu su naši klijenti koji nas preporučuju svojoj rodbini i prijateljima. Njihovi svakodnevni pozivi i zahvale dokaz su njihovog ozdravljenja, bolova svedenih na minimum, ponovna pokretljivost, pronalazak spoja s dušom, vraćenog osmijeha, ponovnog osjećaja ljubavi i još mnogo toga.

Na vama je da odlučite želite li pomoći sebi alternativnim putem i time smanjiti ili potpuno odbaciti lijekove te ostatak života provesti zdravije. Ako se odlučite potražiti pomoć, javite se bez straha, a mi ćemo se potruditi da učinimo za vas sve najbolje kako bi vaš život postao onakav kakav zaista treba biti.