Johannes Plenio – www.pexel.com

Život je isprepleten kojekakvim situacijama i događajima. Neki od njih događaju se zbog vas samih, a neki zbog vaših predaka. Vrlo česta situacija je da nasljednici nose težak teret na sebi, a da toga nisu ni svjesni. Koliko god se vi trudite da vam napokon krene, da nešto uspijete pozitivno učiniti u životu, ništa vam ne ide od ruke, jednostavno neka sila vas sprječava da uspijete u bilo kojem svojem naumu.

Vi ste nasljednici materijalnih dobara svojih predaka i to ima jednu lijepu simboliku. Nije bitno što ćete dobiti u nasljedstvo, nego je bitno kako ćete se postaviti i što ćete učiniti. Netko može dobiti kuću, auto, račun pun novca i neće biti miran i sretan, a netko može dobiti najobičnije pismo i bit će sretan i ponosan. Nasljedstvo se prenosi generacijama i tako raste vaše obiteljsko stablo. No jeste li znali da se kroz obiteljsko stablo prenosi i negativna energija ili kako to često opisuju u svakodnevici pod nazivima uroci, nagazi, prokletstva, kletve itd.?

Možda se pitate kako je to moguće te zašto bi vi zbog svojih predaka morali prolaziti loše kroz život. Smatrate da je to nepravda, ali gledajte na to kao na priliku da ispravite sve pogreške svojih predaka. Vi sebe trebate osloboditi, a obiteljskog stablo očistiti od negativne energije.

Obiteljsko stablo niste samo vi, već su to i vaši roditelji, bake i djedovi, pradjedovi i prabake. Vi ste samo djelić tog stabla, ono što treba dati plod, a da biste dali plod – morate biti čisti. Vaše stablo šalje prema vama sve ono što su radili drugima i samo je pitanje kada će se netko prelomiti i slomiti. Stablo kreće iz sjemenke, a kasnije sve dolazi iz korijena. Generacije obiteljskog stabla se mijenjaju, a stablo i dalje raste, samo se mijenjaju generacije plodova na njemu. Jabuka neće izrasti na šljivi, niti obrnuto. Tek kad cijepite stablo jabuke sa šljivom, možete očekivati promjenu ploda.Ako vi rastete na stablu koje ima negativne korijene, teško ćete ići kroz svakodnevni život jer vas hrani loša energija. Ali ne gledajte na to kao na svoj nerješivi problem, nego kao na svoju priliku!

Čišćenje obiteljskog stabla zna biti teško, ali je itekako izvedivo. Najmanje što možete učiniti je da sebi i svojoj obitelji pružite priliku. Onog trenutka kada sebe odvojite i prekinete energetsku povezanost te očistite svoje stablo od svih loših energetskih utjecaja i negativne energije, vi počinjete živjeti vlastiti život, postajete slobodni, postajete sjemenka koja stvara svoje stablo. Ukoliko ne možete sami riješiti stvari koje su vezane uz vaše obiteljsko stablo, obratite se nama. Vjerujemo da ćemo zajedno riješiti problem.

24 komentara
 • margareta

  Odgovori

  pa trebala bi mi ta pomoč…molim pomozite mi…:)

  • Udruga Anđeoski dodir

   Slobodno nas kontaktirajte na brojeve koji se nalaze na našoj web stranici.

 • irena

  Odgovori

  izvrstan tekst! zaista je tako i osjecam s e da stvaram svoje stablo i da sam se konacno oslobodila obiteljskog stabla i ocistila sebe i svom buducem narastaju dala priliku za novi rast! veliki pozdrav!

 • Andeljka

  Odgovori

  Da li postoji tehnika kako se to radi?
  Zeljela bi ocistiti obiteljsko stablo …Kako?

  • Udruga Anđeoski dodir

   Mi radimo svojom tehnikom kroz Božansku energiju, a za dodatne informacije obratite nam se na mail Udruge ili nas nazovite na brojeve koji su navedeni na našoj web stranici.

   • Romana andrasevic

    Postovani
    Trebala bi ocistiti obiteljski stsblo

    • andjeoskidodir

     Poštovana, možete se javiti na [email protected]
     Lp

 • Miloš Risović

  Odgovori

  Zaista interesantna tema! Svako od nas ima nešto što je prisrisutno u životu a nije poželjno!
  Ali Bog stvoritelj svakome je omogućio izbavljenje po sinu Isusu Kristu.
  Sam Isus kaže da je trs a mi mladice. On je naše stablo!

 • suzana

  Odgovori

  karma

 • Ivana

  Odgovori

  Prekrasan clanak. Imate li broj telefona di vas se moze nazvati na kucni broj a ne na mobitel mozda? Ako nemate broj mozete li onda napistati clanak o tome kako se ocistiti svog obiteljskog stabla. I kako upotrijebiti Bozansku energiju, sto treba napraviti? Nekako mi zvuci kruto prekinuti kontakt sa svima ( ako to mislite pod tim “otkinuti se”)…

  • Udruga Anđeoski dodir

   Brojevi koji su navedeni na web stranici su jedini na koje nas se može kontaktirati.

 • Radojka

  Odgovori

  Izuzetno lijepo opisano….postoje negativnosti (i obiteljske i osobne ) od kojih bi se naravno željela očistiti,no znam da to nije tako lako izvodivo. Trebala bi mi ovakva pomoć…..VELIKI POZDRAV!

  • Udruga Anđeoski dodir

   Poštovana, iako je ponekad teško vjerovati kada se kaže da treba očistiti obiteljsko stablo, mnogi se toga uplaše, naprotiv ne treba se bojati, jer kroz čišćenje obiteljskog stabla pokreće se pozitivna energija unutar istoga i tu se ulažu napori da se očiste sve negativnosti koje su se kroz prošlost u materijalnom obliku skupljale i zadržavale. Slobodno nam se obratite.

 • Josipa

  Odgovori

  Čitajući vaš članak pomislila sam da moje nevolje vjerojatno dolaze vezano uz obiteljsko stablo.Ne razumijem kako bi to sama mogla očistiti obiteljsko stablo. Trebala bi vašu pomoć! na koji način mi možete pomoći ? Molim vas za pomoć

  • andjeoskidodir

   Poštovana Josipa, za odraditi tretman čišćenja obiteljskog stabla potrebno je da nas kontaktirate na brojeve koji su navedeni na našoj web stranici, te ćete odmah saznati pojedinosti vezano za vaš problem.
   Lijep pozdrav.

 • Dubravka

  Odgovori

  Molim Vas, jako me interesira da očistim svoje obiteljsko stablo,ali vjerujem da tražite neku naknadu za to,Da li je moguće saznati,kolika je? Ili ipak možete dati upute, jer inicrana sam u Božansku energiju ljubavi, no tek sam početnik. Hvala 🙂 ♥

  • andjeoskidodir

   Poštovana, za sva navedena pitanja najbolje da nas kontaktirate na brojeve telefona koji su navedeni na web stranici.
   Lijep pozdrav.

 • pixiedust

  Odgovori

  Da li radite na daljinu ili je potreban dolazak?

  • andjeoskidodir

   Poštovani, radimo na daljinu dolazak nije potreban, ono što je potrebno da učinite je to da nas nazovete na brojeve koji su navedeni na našoj web stranici.
   Lijep pozdrav.

 • Lidija

  Odgovori

  Meni su pomogli i svaka im čast, sada živim a prije sam samo pokušavala..
  🙂

 • Mirela

  Odgovori

  Poštovani,

  itekako mi je potrebno čišćenje obiteljskog stabla.. jer očito se nakupilo jaaako puno engativne energije. Nikako i nikako da mi ide..kako se to radi, gdje.. molim pomagajte… hvala unaprijed.. Mirela

  • andjeoskidodir

   Slobodno nas kontaktirajte na telefone navedene u kontaktima! Vjerujem da ćemo naći rješenje svih Vaših problema!

 • Violeta

  Odgovori

  Stovani
  Zanima me kako ocistit obiteljsko stablo? Zanimame dali se moraju znati svi preci u tom slucaju? Koja je procedura i kako to radite, molila bih vas za vise informacija

  • andjeoskidodir

   Pozdrav, čišćenje obiteljskog stabla je proces koji traje oko dva mjeseca, a može i više, ovisno o stanju energija koje se nalaze u samom stablu. Može trajati i kraće, posebno ako se osoba odluči da očisti jedno ili dva koljena. Nije nužno da znate sve pretke koji su dio stabla. Do sada se u praksi pokazalo da je dovoljno imati podatke prvog koljene i sve se može uraditi na temelju toga. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratit putem maila.
   Lijepi pozdrav

Napišite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.