Kroz svoj život odrastate, borite se za sebe, stvarate obitelj, stvarate materijalno, imate svoje želje koje pokušavate da vam se ostvare, imate svoje ciljeve, zapravo živite, ali kako vrijeme prolazi veliki dio vas jednostavno dolazi do zaključka da nešto nije kako treba, da nešto treba mijenjati.

Foto: Flickr, BlazerMan

Puno vas je došlo do ostvarenja svojih ciljeva, silno ste željeli doći do njega i onda kada ste stigli, jednostavno sve je stalo. Ništa vam ne ide od ruke, svaki vaš plan i vaš neki događaj koji imate počinje se raspadati u trenutku kada još zapravo niste ni počeli, sve nestaje kao zrnca prašine pod naletima vjetra, a vi se pitate zašto vam ništa ne ide, zašto se cijelo vrijeme vrtite u krug.

Odgovor na to vaše pitanje je prisutnost negativne energije koja ima zadatak da vam život učini lošim, da vas zaustavi u samom startu i svaki najmanji vaš pokušaj da uspijete ta negativna energija odmah uništava, jer vam ne dopušta niti trenutak pozitive. Drugi naziv koji se često spominje za tu negativnu energiju je poznat među ljudima kao uroci i prokletstva.

Često se ljudi nađu pod utjecajem uroka i prokletstava, iako velik dio njih toga uopće nije svjestan i pitaju se zašto njima, jer donekle su živjeli pošteno, a opet ih je stigla ta negativna energija. Stvar je u tome da se uroci i prokletstva mogu pokrenuti na mnogo načina, no dva načina koji su pri vrhu jest da ili je netko pokreće ciljano prema nekome, ili pak je pokrene sasvim nesvjesno u trenucima ljutnje i bijesa u određenim trenucima. Što god da se uradi prema nekome nije dobro,  jer to je kao da vam netko stavi na svaku nogu uteg od jednog kilograma i da vas pusti da plivate uzvodno. I sami znate da bi vas sve to iscrpilo i da bi se nakon jednog određenog trenutka samo održavali na vodi i gledali gdje se usidrili. Isto to vam radi i energija koja je poznata pod nazivom uroci i prokletstva.

Ta energija neće se maknuti sama i kako vrijeme odmiče ona će samo jačati i vas vući prema dnu. Nemojte previše zapomagati, kukati i žaliti se drugima, znamo da su to teški trenuci, ali na taj način vi samo urocima i prokletstvima potvrđujete da su na pravom putu da vas unište, te im to još dodatno daje snagu. U tim teškim trenucima pomolite se, popite svete vode, zapalite tamjan, a kad vam se ukaže prilika otklonite uroke i prokletstva iz svojeg života i vidjet ćete da je život bez utega na nogama znatno lakši. Ukoliko želite možete nam se obratit za pomoć.

Autor: Z. Posavec