Foto: Flickr, Dominic’s pics

Svakodnevni ritam nameće vam ritam koji veliki dio vas ne uspjeva pratiti, a da pritom ostanete smireni unutar sebe. Ritam pratite nekako, ali unutar vas skuplja se nemir, ljutnja, nervoza, bijes i druge loše vibracije.

Koliko god se trudite biti smireni jedan dio vašeg bića tražit će vas cijelo vrijeme nešto, cijelo vrijeme sugerirati će vam da morate nešto učiniti da smirite to “nešto u sebi”, a to nešto vama daje samo signal, da je najvažnije da nađete mir unutar sebe. Traženje unutarnjeg mira sugerira vam vaša duša i dok god ne počinjete slušati svoju dušu u vama će biti nemir. Možda će se na trenutke u vama roditi prividni mir, no neće dugo ostati tako, jer duša će vas ponovno tražiti ono što njoj fali, a to je Božanska energija koja nju hrani i smiruje.

Unutarnji mir ne možete postići preko noći, već svakodnevno morate na sebi raditi, odvojiti malo vremena za sebe i svoju dušu, te polako graditi mir unutar sebe. Možda na samom početku nećete uspjeti biti dugo u stanju potpunog mira, ali i da uspijete jednu sekundu to je već napredak, jer tek ste krenuli u svoj mir. Unutarnji ili duševni mir, trenuci su koji opuštaju vaše kompletno biće, hrane vas, jačaju i čiste od loših energija. Kroz trenutke unutarnjeg mira vi donosite ispravne odluke za sebe i svoju okolinu.

Možda za sebe mislite da vi imate unutarnji mir, no budite iskreni prema sebi i vidjet ćete da i kod vas u svakodnevici postoji “moram”, a svako moram u vašu dušu unosi nemir, jedino što vi morate jest živjeti, a sami odabirete na koji način ćete doista živjeti. Možete živjeti bez unatarnjeg i duševnog mira, no tada vaš svakodnevni život nije potpun, vi se kroz svoj nemir izlažete lošim negativnim energetskim vibracijama, a najgora od njih je stres, jer stres u konačnici uzrokuje bolest i uništavanje vašeg bića.

Zato si podarite unutarnji mir, dopustite duši da se smiri, da se nahrani vaše kompletno biće. Svaka sekunda unutarnjeg mira za vas znači kvalitetniji i ispravniji život, svaka sekunda unutarnjeg mira vaše biće regenerira i ono najbitnije unutarnji mir znači i miran život. Uvijek možete sebi podariti i tretman sa Božanskom energijom i vaše biće odmah će to prepoznati i zahvaliti vam se.

Autor: Z. Posavec