Svatko kao pojedinac sam odlučuje što će kroz život raditi, u što će vjerovati, kako će se odnositi prema drugima, zapravo, o svakoj i najmanjoj sitnici koja sačinjava vaš život, vi sami odlučujete.

Foto: Flickr, Kashirin Nickolai

Bitna stvar koja je prisutna u vašem biću je svijest, no treba znati razlikovati svijest od svega ostalog što dolazi iz vašeg mentalnog bića, jer u svakoj situaciji gdje vaša svijest prikazuje neki događaj pojavit će se i vaš najveći neprijatelj ego, te će vam pokušati iskriviti sliku i informaciju svijesti. Većinom ego uspije nadvladati svješću, ali to je onda osobni gubitak pojedinca, a dugoročno gledano to je gubitak za sveukupno čovječansto, jer prave vrijednosti kriju se u svijesti.

Možda vam čudno zvuči da će posljedice imati čovječanstvo, ali ako niste u suradnji sa svijesti, vi tada imate krive stavove iako mislite da su ispravni, vodite se isključivo mislima, a osjećaji su potisnuti unutar vas te sve to nesvjesno prenosite na svoju okolinu od kojih će jedan dio krenuti vašim putem, a dio će ipak potražiti da dođe do svijesti.

Svijest je dio vas koji vam pomaže kroz život, ali pomoći će vam samo ako vi želite slušati. Svijest ima povezanost sa cijelim vašim bićem, te će vam uvijek dati smjer koji je najbolji za vas. Mnogi se vode mislima, smatraju da ih vodi svijest, a zapravo im ego servira priču koja ih odvodi na krivi put, daleko od svijesti. Svijest prihvaća vašu dušu, te u suradnji sa njom za vas čine ono najbolje. Kroz svijest vi sebe uzdižete kao energetsko biće, jer savjest ima vrlo jak utjecaj na energetski sustav, te djeluje na vas u potpunosti ukoliko ste  odlučili prihvatiti svoju svijest.

Mnogi su čuli kako im netko priča o levitaciji, o svjetlosnim bićima, o anđelima, o drugoj, trećoj, četvrtoj i petoj dimenzij, o međudimenziji, o vantjelesnim iskustvima. Velik dio ne vjeruje u to, smatraju da je to glupost, dok oni koji surađuju sa svijesti znaju da  sve navedeno itekako postoji, te se prema tome treba odnositi sa poštovanjem. Oni koji ne vjeruju u to ponekad znaju krenuti u istraživanje, ali ubrzo odustaju jer svatko želi odmah vidjeti rezultat te nakon dva-tri dana znaju reći, odustajem, ne mogu se spojiti sa energijom i otići u drugu dimenziju, ali ako želite vidjeti moć svijesti tada treba biti malo strpljiviji, malo raditi na sebi, slušati svijest što govori, jer vaša svijest oslobađa vašu dušu, te u suradnji mogu prikazati sliku koju ćete vi osobno doživjeti u nekoj od dimenzija.

Kroz svijest možete doživjeti stotine događaja za koje nećete naći riječi kojima bi ih mogli opisati, ali bit ćete bogatiji za sve osjećaje koji će se tada roditi u vašem biću, a svaki novi događaj će vas podizati i otvarati vam granice. Puno vas zapitat će se postoji li granica u njoj, ali granica u svijesti ne postoji, granice postoje samo u egu koji vas želi za sebe, granice su stvorili ljudi, a svijest će svaku od tih granica srušiti i voditi vas sve dalje i dalje, u dubine gdje ćete otkriti tajnu života.

Autor: Z. Posavec