Vrlo česte situacije u kojima se nađete jest ta da vam često blokira organizam, no blokada organizma dolazi iz blokade energetskih centara ili energetskih točaka koje se nalaze na vašem kompletnom biću.

Često se zna desiti da pojedinac kada se pojavi blokada organizma ništa ne poduzima, jednostavno očekuje da će se samo riješiti, no ako vi čekate da netko umjesto vas zatraži pomoć, tada ste sigurno na krivom putu, jer vi sami sebi trebate tražiti pomoć. Blokadu organizma ne trebate gledati kao nešto što će vas ubiti, već gledajte kao upozorenje koje možete iskoristiti i otkloniti blokadu.

Skidanje blokade organizma je potpuno bezbolan proces, isto se može reći i za skidanje blokada na energetskim centrima i točkama, tako da se ne trebate bojati da bi vam se moglo nešto negativno desiti ako to uradite. Dakako, imajte na umu da se nećete predati svakome u ruke, pokušajte osobu koja vam nudi pomoć i osjetiti, jer blokade se stvaraju na energetskoj razini, te se na energetskoj razini one skidaju i otklanjaju.

Zašto je bitno da osjetite osobu koja će vam raditi skidanje energetskih blokada i blokada kompletno. Zato jer ste vi  kompletno energetsko biće i funkcionirate kroz energetska polja, te recimo netko tko ne zna pravu moć energije, nema dovoljno iskustva ili pak ne otklanja na ispravan način blokadu vama može samo pogoršati situaciju. Budite pažljivi pri odabiru svog osobnog terapeuta za skidanje blokada organizma, pustite intuiciju neka sama odluči. Nemojte se zaletiti i u toj želji da skinete blokade pogoršate situaciju.

Kada se pojavi blokada u bilo kojem dijelu, bez obzira radi li se o organizmu, energetskim centrima i točkama, tada vaše kompletno biće trpi znatnije opterećenje, na fizičkom, na duhovnom i na psihičkom nivou. Vi funkcionirate na temelju energije, vaše biće se regenerira kroz energiju, a kada se pojavi blokada vi se polako crpite jer nemate protok energije kroz sebe i kompletan organizam. Recimo, to je kao da vozite auto 200 na sat, a u motoru vam nema ulja i sami znate da je samo pitanje kada će motor prestati sa radom.

Nemojte čekati da vam se dogodi blokada organizma već je spriječite da se uopće pojavi, jer vi možete vidjeti po svojem načinu funkcioniranja i određenim simptomima, te da nešto trebate učiniti. Simptomi vam se mogu pojaviti u obliku iscrpljenosti, brzog umaranja i malaksalosti, gubitka pamćenja, loše koncentracije, napadi panike, nervoza, agresivnost i razdražljivost, zatvaranje u sebe i gubitak volje za bilo kakve aktivnosti, pa i sam razgovor, a pokazatelji vam mogu biti i glavobolje, otežano disanje, gubitak apetita i dehidracija, bolovi u prsnom košu, otežano disanje, urinarni i probavni trakt, te stalna pospanost.

To su neki od pokazatelja da su blokirani energetski centri ili točke, te se iz njih može dogoditi blokada organizma koja može biti trenutna ili pak dugoročna, no to ovisi o vama. Ukoliko se želite osjećati dobro bez gore navedenih simptoma podarite sebi skidanje blokada sa svih vaših polja. Vaš organizam će prepoznati vaš trud, energija će ponovno moći cirkulirati kroz vaše kompletno biće, organizam će vam biti oslobođen i regeneriran, a samo vi odlučujete želite nam dati svoje povjerenje da skinemo i otklonimo vaše blokade.

Autor: Z. Posavec