Foto: Flickr, The California National Guard

Kroz svoj život manje, više svatko od vas našao se ili će se naći u situaciji gdje će morati donijeti bitnu odluku i ono što je tada najbitnije da u toj odluci imate potpunu sigurnost i da znate osluhnuti ono što vam sugerira vaša duša.

Jedan dio vas kroz svoje odluke vjerovatno se susreo sa neuspjehom i nakon tog neuspjeha svaka situacija u kojoj vi trebate donijeti neku važnu odluku, u vama se počinje javljati sumnja koja vam počinje stvarati nesigurnost.

Kroz nesigurnost vi šaljete nisko frekventne energetske vibracije i te iste polako obuhvaćaju vaše kompletno biće, te vjerovatno u svakoj situaciji u kojoj se nađete da morate donositi bilo kakve odluke, vi postajete totalno nesigurni. Vaša nesigurnost dolazi iz manjka samopouzdanja i koliko god se trudite da nesigurnost otklonite, jednostavno u trenucima kada i trebate pokazati svoju odlučnost, sigurnost i volju ona izađe na površinu i jednostavno počinje u vama stvarati sumnju, nepouzdanje i neodlučnost, te u konačnici zaustavlja kompletnu vašu odluku, jer se bojite da ponovno ne doživite neuspjeh.

Kako bi najlakše pobijedili nesigurnost i ušli u sigurne vode, potrebno je da za početak vjerujete u samoga sebe, te na taj način polako skupljate samopouzdanje. Ukoliko mislite da to ne možete, tada pokušajte kroz iscjeljujuće tretmane. Možda će se netko podrugljivo  nasmijati, smatrati ovo kao praznu priču, ali vi ste pojedinac i imate pravo na to, no mi znamo da kroz tretmane iscjeljivanja i Božansku energiju možemo iz vas učiniti potpunu i kompletnu osobu. Možda vas vaša nesigurnost i vaše nepovjerenje ovaj trenutak navodi na misao da ovo vama nije potrebno, no zapitajte se koliko tu sebi pomažete ili koliko si odmažete.

Da bi pobijedili nesigurnost potrebno je krenuti kroz jednu pozitivnu energiju. Da bi uspjeli pobijediti svoju nesigurnost potrebno je vratiti se na sam početak gdje ste prvi put donijeli krivu odluku i vidjeti što je zapravo uzrokovalo da dođe do neuspjeha. Upravo tu leži tajna vašeg uspjeha kroz iscjeljujuće tretmane jer vidimo problem tamo gdje se on stvori, a to je na samom početku.

S obzirom da vidimo na koji način i kako se stvorio vaš trenutni problem sa nesigurnošću, kroz iscjeljivanje mi vašu nesigurnost uspjevamo pretvoriti u vašu pozitivu, tj. pretvaramo je u sigurnost i samopouzdanje. Bez obzira koliko bili nesigurni,  pokušajte osluhnuti barem na tren, svoju dušu i učinite ono što vam ona sugerira, jer ta odluka može biti vaša prva dobra odluka koju ćete donijeti za sebe. Ta odluka može u vama posaditi sjeme sigurnosti, a kroz iscjeljujuće tretmane Božanskom energijom to sjeme u vama počet će rasti i stvarati čvrstu podlogu za vaš napredak u životu.

Svi ste se našli u situaciji  kada ste donijeli krivu odluku, ali neka vas to ne sputava, jer  vi imate pravo na slobodu i na donošenje svojih vlastitih odluka, bez obzira koliko bili nesigurni u sebe, pokušajte kroz iscjeljujuće tretmane doći do vlastite sigurnosti. Prava odluka bit će ona odluka koja će vam pokazati da ste za sebe učinili dobru stvar. Dobra odluka biti će ona koja će vam vratiti osmijeh na lice, dobra odluka biti će ona koja će vas učiniti sretnim i ono najvažnije, dobra odluka biti će ona odluka koja će u vama sagraditi široko i čvrsto polje sigurnosti. Božanska energija pobjeđuje svaku lošu energetsku frekvencu, a vaša nesigurnost samo je energetska frekvenca.

Autor: Z. Posavec