Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na osmi seminar Udruge “Anđeoski dodir”, te Vas ovim putem želimo informirati o temama ovog seminara. Vjerujemo da ćete nešto pronaći za sebe i pridružiti nam se na seminaru.

edukacija

Edukacija, Foto: sxc, Vixs

1. Kako očuvati svoje zdravlje koliko brige vodite o svojem zdravlju i svome tijelu, toliko će vam ono i vratiti. Vaše tijelo je živo, a na vama je da ga održavate živahnim i zdravim. Vi to možete, samo je pitanje da li želite. Zdravlje i život neprocjenjiva su vrijednost, a to je dovoljno da otklonite nemar i posvetite brigu sebi i svom zdravlju.

2. Što učiniti kada se tijelo razboli – većinom kada se tijelo razboli ljudi počinju s konzumacijom raznih tableta, a nerijetko budu podvrgnuti i operativnim zahvatima. Bolest se pojavljuje kada je tijelo u energetskom dizbalansu i blokadi. Duhovnost ima vrlo bitnu ulogu u životu pojedinca, pa tako i po pitanju bolesti. Energetski balans, protok energije i duhovna otvorenost ozdravljuju tijelo i kompletno biće.

3. Priroda i Univerzum su izvor vašeg zdravlja i vašeg života – vaše tijelo je vaš omotač koji vas štiti od vanjskih utjecaja, a vaša duša je vaša unutrašnjost, vaša energija, točnije vaša hrana. Vaše tijelo hrani se energijom koja je potrebna duši, jer duša štiti tijelo, a tijelo štiti dušu. Ta bi povezanost trebala biti na vrlo visokoj razini gdje duša treba imati vodeću ulogu, a sve ostalo što spada pod vaše biće, treba samo imati popratnu pojavu.

4. Što učiniti kada se svijet oko vas ruši i sve krene nizbrdoproblemi su gotovo sastavni dio života, te se oni pojavljuju kako bi ljudima otežali život, te im ujedno skrenuli pozornost s njih samih i udaljili ih od osobne sreće. Svaki problem ima rješenje i gotovo svaki problem dolazi iz uma pojedinca. Kada naučite kontrolirati svoj um, tada ste na putu koji se zove osobna sreća i svi problemi postaju lako rješivi.

5. Iscjeljivanje i samoiscjeljivanje kompletnog organizmaiscjeljivanje i samoiscjeljivanje treba gledati kao priliku za jedan bolji, kvalitetniji, mirniji život, treba gledati kao priliku da ispravite sve loše što ste učinili sami sebi, a i drugima. Ne dopustite sami sebi da čekate zadnji trenutak. Priuštite sebi ono najbolje, jer za sebe najviše vrijedite. Nije sramota zatražiti pomoć, jer svima vam je potrebna.

Predavač:

Zdravko Posavec

Seminar će se održati 23. studenog  2013. godine u prostorijama mjesnog odbora Sveti Kuzam – Rijeka (Sveti Kuzam 19) u 18.00h.

Ulaz: Slobodan