Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sedmi seminar Udruge “Anđeoski dodir”, te Vas ovim putem želimo informirati o temama ovog seminara. Vjerujemo da ćete nešto pronaći za sebe i pridružiti nam se na seminaru.

edukacija

Edukacija, Foto: sxc, Vixs

1. Anđeli i njihova uloga u svakodnevnom životu– svi ste se našli ponekad u nekoj neugodnoj situaciji i jednostavno niste znali kako se izvući iz nje, ponekad ljudi nisu sami svjesni kako su se uspjeli izvući iz nekih situacija neozlijeđeni, do čudnih preživljavanja itd. Znate li da se Anđeli svakodnevno žrtvuju zbog vas, spašavaju vas svojim prisustvom, a vi im niste nimalo od pomoći?

2. Kako živjeti bez problema, te spoznati osobnu sreću – problemi su gotovo sastavni dio života, te se oni pojavljuju kako bi ljudima otežali život, te im ujedno skrenuli pozornost s njih samih i udaljili ih od osobne sreće. Svaki problem ima rješenje i gotovo svaki problem dolazi iz uma pojedinca. Kada naučite kontrolirati svoj um, tada ste na putu koji se zove osobna sreća i svi problemi postaju lako rješivi.

3. Kako biti jedna cjelina (tijelo, duša, mentalni sklop) – naše tijelo je naš omotač koji nas štiti od vanjskih utjecaja, a naša duša je naša unutrašnjost, naša energija, točnije naša hrana. Naše tijelo hrani se energijom koja je potrebna duši, jer duša štiti tijelo, a tijelo štiti dušu. Ta bi povezanost trebala biti na vrlo visokoj razini gdje duša treba imati vodeću ulogu, a sve ostalo što spada pod naše biće, treba samo imati popratnu pojavu.

4. Iscjeljivanje kroz Božansku energiju – iscjeljivanje treba gledati kao priliku za jedan bolji, kvalitetniji, mirniji život, gledati kao priliku da ispravimo sve loše što smo učinili sami sebi, a i drugima. Ne dopustite sami sebi da čekate zadnji trenutak. Priuštite sebi ono najbolje, jer za sebe najviše vrijedite. Nije sramota zatražiti pomoć, jer svima nam je potrebna.

5. Iscjeljujući tretmani – terapeuti će nakon seminara odrađivati iscjeljujuće tretmane, te vas ovim putem pozivamo da iskoristite ovu priliku, kako bi očistili svoje energetsko polje, a svojoj auri vratili odgovarajući balans.

Predavači – terapeuti:

Jasna Nikšić

Zdravko Posavec

Seminar će se održati 22. lipnja  2013. godine u prostorijama Sportske dvorane Novigrad (Domovinskih žrtava BB) u 19.00h.

Ulaz: Slobodan