Rušenje i nestanak Aure i energetskog polja

Aura i energetsko polje vrlo su bitne za funkcioniranje svakog živog bića, a posebice ljudi, jer ljudi imaju vječitog neprijatelja zvanog psiha, koji ih uvijek usmjerava u krivom smjeru i odvodi ih čim dalje od zdravog razuma, pa tako i od njih samih.

iscrpljenost

Iscrpljenost, Foto: Flickr, Jessica M. Cross

Iako će mnogi reći da je Aura i energetsko polje isto, istina je drugačija. Aura je vaš omotač koji štiti vaše kompletno biće, a energetsko polje štiti Auru i Aura se iz njega hrani energijom koja joj je potrebna da bi obavljala svoje funkcije.

Sve je dobro dok je Aura postojana, sve je dobro dok je energetsko polje prisutno i ima u sebi pozitivne energije, ali što se desi kada je energetsko polje ispunjeno negativnom energijom, što se desi kada  se Aura hrani negativnom energijom iz energetskog polja? Jeste li znali da se Aura može srušiti i potpuno nestati? Jeste li znali da se energetsko polje može srušiti i ne dopustiti vam da se hranite energijom?

Aura je vrlo osjetljiva, ali opet dovoljno čvrsta da kompletno biće štiti i brani od svih negativnih energija i utjecaja koji proizlaze iz iste. No, zna biti slučajeva gdje Aura nestane. Doduše, nije čest slučaj, ali ih ima, pa čak i više nego što bi ih trebalo biti, zapravo ne bi ih uopće trebalo biti.

Rušenje i nestanak Aure događa se zbog toga što je energetsko polje u totalnom disbalansu i ispunjeno je negativnom energijom, tj. i ono je srušeno, te tako djeluje na Auru. Na samom početku na Auri se pojavljuju crne mrlje, te one ukazuju na negativnu energiju i bolest organizma, te ako je duže vrijeme prisutno takvo stanje Aura se počinje rušiti, jer negativna energija se širi isto kao i pozitivna i nakon što bude Aura sva crna, ona jednostavno nestane.

Nestankom Aure vaše kompletno biće nalazi se na udaru negativne energije, nestankom Aure vaše kompletno biće nalazi se na udaru energije zvana bolest, a one mogu biti bolne i teške. Rušenjem Aure vaše kompletno biće nalazi se na udaru zlih sila, rušenjem Aure vaše  kompletno biće izloženo je riziku koji u konačnici može dovesti i do gubitka vlastitog života, a život je najvrjedniji.

Osobe koje su bez Aure, jednostavno postaju magnet za sve loše i negativno i koliko god se trudile izbjeći loše i negativno, jednostavno ne ide, bez obzira o kojem segmentu života se radi. Ponekad zna takvo stanje biti mučno i frustrirajuće, jer što god vi tada činite, ono ne pokazuje rezultat i svaki put vas gura sve dublje i dublje, pri tome svaki put kompletno biće (duša, tijelo, psiha) dobiva teške i bolne udarce.

Nameće se pitanje što učiniti u situacijama kada se Aura sruši, ima li pomoći? Pomoći ima, naravno, ali to i uvelike ovisi i o vama, jer vraćanje Aure je proces koji može potrajati. Samo je pitanje koliko ste strpljivi. Iz iskustva možemo reći da jedini način na koji se može vratiti Aura je to da se odrađuju tretmani iscjeljivanja. Uistinu bi bili sretni kada bi i druge metode i tehnike mogle pomoći, recimo yoga, meditacije, molitve, itd. no one u slučajevima gdje je Aura srušena ne djeluju.

Zato, ne dopustite si da se nađete u situaciji da vam se sruši energetsko polje, ne dopustite si da vam se sruši i nestane Aura, jer ona je vaš štit, ona je vaše zdravlje i stabilnost. Aura je vaš mir i zadovoljstvo, Aura je štit vaše duše.

Autor: Z. Posavec

Komentari

  1. Mario Horvat komentira

    Tako je u potpunosti se slazem…

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.