Relaksirajuća masaža

Foto: Photoxpress

Sam naziv govori da je to jedna umirujuća, opuštajuća masaža kod koje se tretira parcijalni dio tijela (samo leđa, samo noge) ili kompletni dio tijela. Cilj te masaže je opustiti kompletan organizam, nahraniti ga sa određenim eteričnim uljima, a sve zavisno u koje doba se radi masaža, da li u ljetnim mjesecima ili zimskim. Ako se relaksirajuća masaža odrađuje u ljetnim mjesecima primijenit će se eterična ulja koja će vaše tijelo lagano osvježavati, a ako se koristi u zimskim mjesecima, u upotrebu se uzimaju eterična ulja koja će vaše tijelo zagrijati.

Relaksirajućom masažom vaša koža se pročišćava od odumrlih stanica koje tada izlaze na površinu, a koža se hidratizira, hrani i dobiva fleksibilnost. Kroz sve to smanjuje se stres, glavobolja, nervoze, a nije rijedak slučaj i da kod pojedinih klijenata otklanja i nesanicu.

Uz ugodnu muziku, pozitivan ambijent, masaža se provodi individualno, te se klijentu posvećuje maksimalna pažnja. Često se kod takve vrste masaže dogodi da klijent potpuno opusti svoj organizam, te utone u san. Nikada se u takvim situacijama njega ne budi, nego ga se pusti 10 – 15 minuta nakon tretmana, te krene sa jednim laganim buđenjem.

Nakon te masaže klijentu može biti hladno, pa mu se ponudi topli napitak, kako bi dodatno ugrijao svoje tijelo. Masažom postižemo povrat snage i uspostavlja se ravnoteža duše i tijela, tijelo se učvršćuje, duša se opušta, te oblikuje vaše tijelo, uklanjaju se masne naslage i zateže se koža, što je trajan učinak za naše tjelesno i duhovno stanje.

Ova vrsta masaže preporuča se trudnicama, samo kod njih, upravo zbog trudnoće, upotrebljavaju se ekstra laka eterična ulja, da ne bi naštetila ni djetetu ni majci. Također se vodi računa o položaju u kojem je namještena buduća majka, te se bira položaj u kojem će se ona postaviti kako bi se beba i majka ugodno osjećale.

Iskustva koja su iznosila naše klijentice govore o tome da su sve one koje su provodile tretmane, prilikom zadnjeg mjeseca trudnoće, lakše podnosile opterećenje u fizičkom i psihičkom smislu, bile su puno opuštenije prilikom odlaska na porod i znatno lakše i bezbolnije su podnijele sam čin poroda.

Naravno, ova masaža preporuča se svim dobnim uzrastima, bez obzira na spol, jer time možete samo dobiti.

Udruga “Anđeoski dodir”

Komentari

  1. Jelena Bojić kaže:

    Danas sam isprobala blagodati relaksirajuće masaže… moje tijelo, a i duša, je obnovljeno i pročišćeno, oslobođeno nagomilanog stresa…osjećam se preporođeno.
    Zaista preporučam svakome!!

    • drago nam je da si se prepustila u naše ruke i osjetila energiju koja je prolazila kroz tvoje tijelo, a time ga i čistila od negativne, a tvoje tijelo će ti biti zahvalno u trećoj životnoj dobi jer si mu omogućila blagodati Božanske energije.

Komentiraj

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.