Svaka vaša misao zrači i vibrira na način kako razmišljate, jer se upravo takva misao kreće prema Univerzumu i vraća vam se upravo onako kako ste vi u tim trenucima stvarali slike u svom umu. Kada će vam se vratiti to nitko ne može točno konstatirati, ali vjerujte da kroz neko vrijeme i to dođe.

razmišljanje
Razmišljanje, Foto: Flickr, Flo’s shots 4 me

Dakle, vaše vas iskustvo navodi da odašiljete vibracijske želje, da razmišljate o njima, da stvarate slike, odnosno vizualizirate tako da održavate stalnu harmoniju pozitivnih misli kako bi se one manifestirale onako kako je za vas najbolje.

Recimo da je to zakon privlačnosti. Ako postoji nešto što bi htjeli, a trenutno to nemate, ne odustajte odmah, već nastavite razmišljati u tom smjeru ostvarivanja vaših želja, odašiljite pozitivnu vibraciju, a u skladu sa zakonom privlačnosti, ta stvar ili iskustvo jednog dana će doći do vas.

Ako ipak razmišljate i šaljete takve vibracije da vi to nikada nećete imati ili ostvariti, na žalost to će vam se i ostvariti. Koliko god da vam je teško, potrudite se i polažite nadu u svoje snove.

Pustite da misli teku prema radosti tog pozitivnog iskustva, vježbajte takve misli i širite tu vibraciju, stopite se s tim iskustvom, osjećajte ga.

Kada se vaše misli vibracijski podudaraju s vašim željama, vi se sigurno osjećate dobro, a vaše emocije se kreću prema zadovoljstvu i pružaju vam prekrasan sustav upravljanja, te ako obraćate pažnju na njih, moći ćete sebe voditi prema bilo čemu što bi htjeli.

Razmišljanje i što ono donosi vaš je ključ svih vaših rješenja. Ako razmišljate najviše o nečemu što želite, vaše životno iskustvo odražava te stvari i obrnuto, ako razmišljate o stvarima koje nećete realizirati, vaše životno iskustvo odražava te stvari.

Jednom kada shvatite da dobivate ono o čemu razmišljate i kada ste svjesni svojih misli, vi ste u velikoj poziciji da imate potpunu kontrolu nad svojim vlastitim iskustvima, kada postanete svjesno usklađeni s Univerzumom i počnete shvaćati zašto vam se događaju stvari na način kako se dešavaju, sva misterija i zbunjenost, sumnje i strahovi, zamijenit će se jasnošću i razumijevanjem, znanjem i pouzdanjem, a radost će se vratiti kao osnova vašeg iskustva.

Autor: J. Nikšić