Ranjena duša i njena bol

Foto: Flickr, Yellow.Cat

Život i svakodnevne reakcije jednom moraju doći na vidjelo, jer ljudi najmanje brinu o sebi, najmanje cijene sebe, a za sve ostalo uvijek će naći vremena i prostora.

Možda će jedan dio vas reći da brine o sebi, no je li to uistinu tako saznat ćete kroz vrijeme, jer trebate znati da niste samo u fizičkom i psihičkom obliku već i u duševnom, a brinete li o svojoj duši, znate li da ona svakim vašim krivim postupkom biva ranjena, da se vaša fizička bol odražava na nju, jednostavno ono što boli vas, vašu dušu boli znatno više, samo što vam ona to rijetko kada ukazuje, ali prije ili kasnije ukazat će vam na svoju bol, osjetit ćete koliko je ranjena i koliko pati.

Ranjena duša i njena bol rijetko kada će vam se prikazati potpuno, već će vam povremeno dati signal da joj dopustite da izbaci tu bol, da joj pomognete zacijeliti rane i da živite u skladu i harmoniji, no velik dio vas će to potpuno negirati i odbaciti te krenuti dalje “po svom”. Duša će to prihvatiti jer ona je vaš najbolji prijatelj, trpit će bol i patnju i svaki vaš loš postupak otvarat će nove rane, stvarat će dodatnu bol, ali to radite sebi, znate li to.

Duša trpi zbog vas, radi sve što vi nikada za nikoga ne bi uradili jer vam vaš um to ne bi dopustio, no u trenucima kada bol postane toliko snažna da prelazi sve granice, dogodit će se da ćete vi tu bol osjetit na sebi, tj. na  svom fizičkom tijelu, osjetit ćete svaku ranu na svojoj duši, osjetit ćete svaki svoj krivi postupak  prema sebi, a registrirat ćete i glas svoje duše, svaki njen jecaj koji izaziva  rane koje ste joj kroz svoje postupke pružili.

Bol duše može biti toliko jaka da kada ju osjetite padate s nogu, savijate se od bolova, tresete se od hladnoće koja prolazi vašim tijelom, imate osjećaj kao da vam netko čupa utrobu, a ništa ne možete učiniti, nećete moći tijelo pomaknuti od bolova, zato obratite pažnju prema svojim postupcima, jer svaki vaš postupak odrazit će se na vašu dušu, a kasnije na vaše tijelo.

Kada vam duša pokaže koliko je ranjena, kada vam pokaže koliku bol ona trpi, tada se otvorite prema njoj i pomozite joj da zacijeli rane, jer samo je pitanje ponovnog trenutka kada će vam se ponovno javiti tupa i razarajuća bol kroz vaše fizičko tijelo. Ono što možete je da svoju dušu nahranite kroz tretmane iscjeljivanja, jer to je hrana za vašu dušu, to je hrana za vaše biće, kroz tretmane Božanskom energijom vaša duša se brže oporavlja i njene rane manje bole, a vi sami znate želite li trpiti bol ili živjeti bez boli.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. margareta komentira

  Znam kako boli duša,znam kako je kad si ranjen,ali ne znam kako si pomoći i izlječiti dušu i fizičke simptome?

  • Udruga Anđeoski dodir komentira

   Poštovana, na ranjenoj duši treba puno raditi i voditi računa da joj se olakša put ka ozdravljenju, a samim time će i fizička bol nestati. Ono što bi vam preporučili je to da probate saznati razlog i prihvatiti ga onakav kakav je zbog čega je došlo do takvog stanja, smiriti se i početi vizualizirati zacjeljenje svoje duše kako bi joj barem malo pomogli, a alternativna medicina puno pomaže u svemu tome. Ako želite možete nam se javiti na naše brojeve koji se nalaze na našoj web stranici.
   Pozdrav.

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.