Foto: Flickr, HarshLight

Koliko puta vam je kroz glavu prolazilo stotine pitanja, rojeći se pri tome kao pčele, a jedno pitanje uvijek zna zazvoniti u uhu poput onoga ” postoje li prošli životi, što sam bio u prošlom životu”, ono što to dobivate kao odgovor vaša je osobna stvar kako ćete se prema tome postaviti i da li ćete u to vjerovati, ali prošli životi postoje.

Vi živite sada, ali vaša duša postojala je i prije ovog života samo je dobila priliku kroz inkarnaciju da ispravi pogreške prošlih života. Mnogi misle da će dobiti isti zadatak kao i u prijašnjem životu, ali to nije točno, iako ima povezanosti i sličnosti sa prijašnjim životom vaš sadašnji zadatak morate ispuniti. Prošli životi  imaju velik utjecaj na vaš životni stav, vašu osobnost i karakter, i sve ostalo, te upravo zbog sebe morate početi koristiti informacije prošlog života.

Duboko u vama vaša podsvijest ima informacije o prošlom životu, vi ih trebate znati zbog sebe, a isto tako vi možete uz malo rada na sebi kroz meditaciju otići sami u prošli život ili uz vodstvo stručne osobe vidjeti sebe, sve što ste radili i iz toga izvući bitne poruke i pouke. Teret prošlog života zna biti težak, može vas sputavati, navoditi na krive puteve i odluke, uglavnom može vam stvarati probleme.

Zato budite lukavi i ne borite se sami protiv sebe, već iskoristite mogućnost koju imate. Ukoliko želite sebi olakšati stanje pokušajte ući u svoj prošli život i proživjeti ga sada, u ovom vremenu i prostoru jer na taj način sebi radite višestruku uslugu. Oslobađate se tereta koji je na vašoj duši zbog grijeha i pogrešaka prošlih života, a ujedno dolazite do spoznaja na koje pojedinosti morate paziti da bi kroz život prolazili što lakše i što bezbolnije.

Kada ustanovite gdje ste griješili, a dobili ste priliku to ispraviti, vi ćete točno znati prepoznati taj događaj i sjetit ćete se da vam je sada pružena prilika da se postavite na taj način kako bi zadovoljili sebe i drugu stranu ako je to potrebno. Vaša duša će osjetiti da ste skinuli sa nje jednu veliku grešku iz prijašnjeg života, a vi sami neznajući što se događa bit ćete sretniji.

Ako se vratite u prošli život to ne znači da živite u prošlosti, već suprotno, vi se na taj način oslobađate loših energija koje vučete iz prošlog života i čistite svoje kompletno biće. Što se više rješavate grešaka iz prošlog života, to će vašoj duši biti lakše uznapredovati i iz dana u dan ćete dobivati druge informacije kako ih na pozitivan način riješiti.

Ako ne znate kako riješiti problem prošlog života ne brinite i ne očajavajte, opustite se i javite nam se, a mi ćemo vam pomoći i dati savjete kako najlakše očistiti prošli život.

Autor: Z. Posavec