Životni put svakog dana je pred nama, svaki dan odlučujemo kojim putem ćemo ići. Neka vam izbor bude put ljubavi, put istine, put života.

Zdravko Posavec

znak križa

Znak križa, Foto: Flickr, Lel4nd

Kako u životu ne postoji slučajnost, tako nisam niti ja slučajno došla do g. Zdravka, sam me dragi Bog vodio do njega, a moj um se cijelo vrijeme borio. Koristila sam i prije razne alternativne metode, ali sve su one bile kratkog vijeka, ublažavale su simptome, ali nisu potpuno otklanjale posljedice.

Nisam nikako mogla pronaći unutarnji mir, moj um je bio konstantno opterećen raznim mislima, patila sam od nesanice, nemira, bila sam jednom riječju vulkan koji samo što ne eruptira. Zdravko me je natjerao da se suočim sama sa sobom, da oprostim sama sebi neke postupke, da oprostim drugima.

Također, naučio me kako da svoje misli držim pod kontrolom. Nakon tretmana na daljinu sa Zdravkom, svaku osobu gledam s tolikom ljubavlju, jednostavno joj šaljem ljubav, odnos s bliskim osobama ide na bolje, osvijestila sam neke odnose, odluke koje trebam donijeti, a osjećaj unutrašnjeg mira i smirenog uma je neopisiv.

Ako dvoumite i nalazite se na granici same propasti kao što sam se i ja nalazila, imate problema da vama vlada ego i strah, vjerujte mi, slomite ga za vaše dobro. Ega se ne možemo riješiti, ali ga možemo kontrolirati i potražite pomoć dok vam zdravlje nije ozbiljnije narušeno.

Hvala ti Zdravko što si mi pokazao da postoji i druga strana života u kojoj postoje ljubav, sreća i mir.

Marijana,  Zagreb