Prisutnost duhova u svakodnevnom životu

Foto: Flickr, traceyp3031

Mnogima se  na sam spomen duhova digne kosa na glavi, neki se na to smiju i smatraju da se na taj način sije strah među ljudima, a postoje i oni koji imaju svakodnevno susrete sa duhovima.

Vaša duša se prilikom vaše smrti pretvara u oblik duha, te na taj način nastavlja svoj život.

Često se zna desiti da duhovi ostanu zarobljeni u zemaljskoj dimenziji, a taj događaj je najčešće prisutan kada ljudi ne vjeruju u svoju dušu i život poslije ovog života ili kada netko ne može prežaliti nečiju smrt, te na taj način priziva duha da ostane u ovoj dimenziji.

Nedavno nam se obratila jedna gospođa za pomoć, nazvala nas je u suzama, sva u strahu, govoreći  pri tome da ako joj ne pomognemo da će poludjeti i da više ne može ovako živjeti. Prva informacija koju smo dobili bila je da ima na sebi “naljepljenog” duha i to nam je bilo dovoljno da znamo kako da se postavimo prema situaciji. Primili smo je, jer trebalo je sa  njom sve dogovoriti  i provjeriti točnost informacija koje mi dobivamo.

Slučajno se dogodilo da sam ja taj dan bio slobodan i prihvatio sam se odmah rješavanju njenog problema. Kada je ušla u prostor osjetio sam negativnu energiju koja je ušla sa njom, strahovitu nervozu, bijes i ljutnju. Upitao sam je da li je svjesna što se događa oko nje, odgovorila je da je svjesna, ali da jednostavno sama ne može naći izlaz iako je pokušala na sve načine od molitve i blagoslova kuće, pa do plačenih misa i seansi egzorcizma. Vidio sam sliku gdje je prizivala duhove, te sam je upitao je li to točno, rekla je da je istina. Tada sam dobio stotine informacija koje je ona sve potvrdila, a najgora stvar koju je učinila je to da je u strahu i panici prodala kuću misleći da će tako riješiti problem, kupila je novi stan, ali tada su tek problemi počeli za nju.

Obitelj se počela raspadati, zdravlje joj je postalo ugroženo i došla je do granice da je psihički počela pucati i graničila je sa ludilom. Upitao sam je koliko često osjeća dodire po tijelu, rekla je da ih osjeća svaki dan i da je to najviše “ubija”. Dao sam joj prijedlog da dođem u  njen stan i da pokušam riješiti problem. Rekla mi je: “Svoj život dajem u vaše ruke, samo mi pomozite”.

Kada sam došao do stana već na ulazu sam osjetio nelagodu, te sam ju zamolio da pogledam stan. Kako sam istraživao stan vidio sam da se predmeti pomiču, na ulazu u zadnju sobu osjetio sam udarac u tijelo koji je bio toliko jak da me doslovce srušio na pod. Pogledao sam i vidio duh muškarca kako stoji i govori mi da odem. Rekao sam da sam došao pomoći i da me neće preplašiti. Ušao je kroz zid u sobu, te sam pokušao ući u sobu, no vrata nisam mogao ni pomaknuti. Pitao sam nju koliko često se miču predmeti, rekla je da svaki dan, a na upit da li može otvoriti vrata sobe, rekla je da ponekad ne može pomaknuti ni sebe sa mjesta, a da ne priča o vratima.

Vidio sam da je u strahu, ali rekao sam joj da ću joj pomoći bez obzira na sve. Povezao sam se na Božansku energiju i krenuo u povezivanje i komunikaciju sa duhom, vrata sobe su se otvorila  sama od sebe. Ušao sam u sobu i krenuo sa otvaranjem prolaza kojim se on treba vratiti. Na početku je odbijao suradnju i bio je vrlo agresivan, te sam tu njegovu agresivnost osjećao na svome tijelu, iako sam trpio bolove od njegove agresije nisam želio odustati  te sam mu ponovio da sam mu došao pomoći jer znam da se ne zna vratiti odakle je došao. Tada se pojavio i  prestala je  agresivnost i čuo sam ga kako govori “pomozi mi”. Rekao sam mu da uđe u svjetlost i vrati se doma. Otišao je bez osvrtanja.

Znao sam da sam uspio, ali bio sam iscrpljen, tijelo mi je gorjelo, sve na meni bilo je mokro kao da sam izašao iz vode. Upitao sam gospođu kako je ona, rekla je da je imala osjećaj kao da nešto odlazi iz nje. Očistio sam joj prostor od negetivne energije koja je ostala u stanu i rekao da me nazove drugi dan. Već na odlasku je rekla da se osjeća mirnije i opuštenije. Nazvala je drugi dan i rekla je da ne pamti kada je tako mirno spavala, te da je sve krenulo na bolje, da sama sebi ne može objasniti što se dogodilo.

Ponekad duhovi ostanu svojom voljom prisutni u zemaljskoj dimenziji, ponekad ih netko sam prizove, ponekad ih netko pošalje, ali ono što iz toga izlazi je, da su oni prisutni uz vas. Prisutnost duhova u svakodnevnom životu je pojava sa kojom ćete se jednog dana morati suočiti, jer možda vaš duh ostane u zarobljen zemaljskoj dimenziji kao nečija svakodnevica, a samim time i nečiji teret, jer duhovi imaju svoj svijet, a on se ne zove zemlja.

Ukoliko imate problema koji dolazi iz svijeta duhova, iz svijeta parapsihologije i paranormale, obratite nam se, a mi ćemo učiniti sve da vam pomognemo.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. suzana komentira

  meni ponekad dodje pokojnik,nečak koji je ubijen,odem mu na grobek ,ponesem mu poklon i on se smiri

 2. Andrej komentira

  Mene i rodaka stalno uhode mene diraju po kosi vidam ih po kuci i susjednim kucama a njemu se prikazuju svaki dan u isto vrijeme pa ga gleda a moj djed se dere nanas dok spava i radi retardirane zvukove

 3. Nedžla komentira

  vjerujem u duhove mada sam živjela u ukletoj kući pa smo ja sestre brat i roditelji prešli u istorijsku kuću sve je normalno

 4. iva komentira

  Kod mene duhova se baš i ne boje već ja. Tako su moji jednom otišli vani ,a ja sam ostala na kauču i gledala TV. Cijelo vrijeme sam osijećala da je netko iza mene i da me promatra. Kad sam se okrenula ugledala sam nekog muškarca.Neprestano sam se okrećala da vidim je li tu muškarac.Onda je odijednom nestao.Ako možeš daj mi neki savjet.

 5. Agness komentira

  Slučaj u mojoj obitelji možda nije povezan konkretno s paranormalnim pojavama da bih ga okarakterizirala kao susret s duhom, možda prije s velikom koncentracijom negativne energije na jednom njestu. Da ne duljim, riječ je o mojoj majci koja svaki put kada se nađe na tom mjestu, osijeća fizičke poteškoće (vrtoglavica,slabost,zujanje u ušima je prate već neko vrijeme, ali se ti simptomi pojačaju) čim se nađe u blizini kuhinjskog ormara koji se nalazi nasuprot sudopera u kuhinji…Dva puta sam je zatekla u takvom stanju da je kulminiralo, znači jednostavno je morala prileći na kauč u dnevnoj sobi jer se počela tresti i koljena su joj popustila pa se skoro srušila na pod…Otac je bio u blizini pa je pomogao, ja sam saznala za to telefonski jer me nazvala dok sam bila van kuće da mi kaže da dođem kući brzo jer da je odjednom to uhvatilo iz čista mira…Išla je nešto uzet u kuhinji i nakon par minuta što je boravila blizu sudopera i ormara, osjetila je takvu slabost da se i prepala. Inače je srčani bolesnik pa uvijek povezujemo takvo stanje sa smetnjama srca, ali neobično je to što se to javi isključivo na tom mjestu…Kada je negdje vani, šeta ili je u drugim prostorijama stana, toga nema…Umirujem je da joj se vjerojatno na taj način podsvjesno manifestira iscrpljenost razmišljanjem o kuhanju i da se ne b trebala opterećivati time jer i tako sve radimo u dogovoru pa minimalno vremena i provodi u kuhinji…O čemu je ovdje uopće riječ?

 6. Agness komentira

  Rekla sam da neću duljit, pa mi se komentar opet razvukao…Sorry..Htjela sam dodati da sam nakon tih višestrukih slabosti odlučila ispitati prirodu toga…Nakon što sam eliminirala neke psihofizičke elemente smetnji, pokušala sam s “ispitivanjem magnetskog polja u tom dijelu. Isprobala sam nekoliko aplikacija koje se mogu instalirati na mobitel, a koje su, usput više za zabavu pa sam bila skeptična u vezi s vrijednostima koje pokazuju, dok ih nisam isprobala i rezultati su bili vrlo zanimljivi…Svaka ta aplikacija je pokazivala vrlo visoke frekvencije el.mag.polja baš u predjelu viših polica ormara…Vrijednosti su prelazile 2500 microTesla, dok su se u ostalim dijelovima stana kretale uvijek oko 50-150…Kažem, nisam sigurna u vjerodostojnost tih aplikacija, ali da pokazuju istu visoku razinu magn.polja, to je jednostavni činjenica…Unaprijed hvala na razumijevanju…

  • andjeoskidodir komentira

   Draga Agness, za sve informacije koje bi željeli saznati iz prve ruke, molimo vas da nas kontaktirate na brojeve koji su navedeni na našoj web stranici. Lijep pozdrav.

 7. marko čurčinac komentira

  Poštovani,
  ja sam se igrao, bavio sam se okultnim i sad imam problema sa duhovima, zlodusima. sad trpim već pet godina, živim sa tim. Ispovijedao sam ali ništa nepomaže i ne odriješava ih!?

  Ako znate pomognite mi! javite mi na e-mail!

  Hvala!

 8. xena komentira

  Pozz,meni i mom muzu su se od pre nekoliko meseci pocele dogadjati cudne stvari,i on i ja cujemo kao da nas neko doziva i to uvek oko ponoci a kako on uvek zaspi pre mene ja cuje pomeranje posudja,casa,zadnji put je bilo bas glasno,on je cak i video pomeranje case,ja sa cula skripu ormana i videla da se za 1 cm.otvorio,puno puta nam neobjasnjivo u sobi padne neka stvar sa police i slicno…neznam sta da radim vise da bih to zaustavila…

 9. xena komentira

  Moram jos da napomenem da se to najvise desava izmedju 2 i 3 ujutru,molim vas za neki odg.jer imam jos jednu neobjasnjivu situaciju da podelim sa vama…

  • andjeoskidodir komentira

   Pozdrav, molimo vas da nas kontaktirate na brojeve koji su navedeni na stranici kako bi vidjeli o čemu se radi i ujedno vam ponudili rješenje.

  • Fani komentira

   Pozz, vec duze vrijeme me prati nesto neobjasnjivo cujem cudne glasove kao naprimjer kako doziva neki muski glas decka , hodanje po hodniku ,jako lupanje ,crnu sijenu ,djevojcicu u bijeloj haljini ,i odraslu zenu isto u bijeloj haljini. Imam malo dijete koje govori da prica u noci sa njom.molim za pomoc

   • andjeoskidodir komentira

    Pozdrav. Kontaktirajte nas putem dostupnih brojeva ili e-maila, te ćemo vidjeti što se može učiniti. Lijepi pozdrav

 10. Lucija komentira

  Poštovani živim u kući od suprugovog pokojnog djeda sa svekrvom,svekrom,sogora,suprugom i 4 djece,javljam vam se jer sogor mi cuje neke zvukove tj. ljude koji mu privatnu,ponekad mase rukama i nogama tjera ih od sebe,radio je ct glave koji je uredan jer su doktori mislili da je bolestan pa su mu pripisali neku terapiju koja ni ne djeluje na njega,u kuci stalno vlada nemir i nelagoda,mene jeza hvata nocu ponekad ne mogu ni spavati,kao da je netko tu,uglavnom sogor spava u sobi od pokojnog djeda i ne osjeća se dobro na njega kao da nešto vise utječe,oslabio je fizički i poveo se zapitati,mislili smo da je bolestan pa smo ga pitali da li mu je potrebna ljecnicka pomoć medjutim rekao je da ne da on cuje te glasove kao da razgovara sa stvarnim ljudima,ali ih ne moze prepoznati niti odrediti tko su oni,molim vas za savjet ili mogućnost da se nademo i popričamo u zivo,jer sogor mi je ponekad i agresivan a prije nije bio takav.

  • mm Zdravko Posavec komentira

   Poštovana,
   teško je na temelju ovoga što ste napisali reći o čemu je riječ, ali molim vas da se javite na kontakte koji su navedeni na stranici, pa ćemo dogovriti za termin i razgovor.
   Lijepi pozdrav

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.