Foto: Flickr, traceyp3031

Mnogima se  na sam spomen duhova digne kosa na glavi, neki se na to smiju i smatraju da se na taj način sije strah među ljudima, a postoje i oni koji imaju svakodnevno susrete sa duhovima.

Vaša duša se prilikom vaše smrti pretvara u oblik duha, te na taj način nastavlja svoj život.

Često se zna desiti da duhovi ostanu zarobljeni u zemaljskoj dimenziji, a taj događaj je najčešće prisutan kada ljudi ne vjeruju u svoju dušu i život poslije ovog života ili kada netko ne može prežaliti nečiju smrt, te na taj način priziva duha da ostane u ovoj dimenziji.

Nedavno nam se obratila jedna gospođa za pomoć, nazvala nas je u suzama, sva u strahu, govoreći  pri tome da ako joj ne pomognemo da će poludjeti i da više ne može ovako živjeti. Prva informacija koju smo dobili bila je da ima na sebi “naljepljenog” duha i to nam je bilo dovoljno da znamo kako da se postavimo prema situaciji. Primili smo je, jer trebalo je sa  njom sve dogovoriti  i provjeriti točnost informacija koje mi dobivamo.

Slučajno se dogodilo da sam ja taj dan bio slobodan i prihvatio sam se odmah rješavanju njenog problema. Kada je ušla u prostor osjetio sam negativnu energiju koja je ušla sa njom, strahovitu nervozu, bijes i ljutnju. Upitao sam je da li je svjesna što se događa oko nje, odgovorila je da je svjesna, ali da jednostavno sama ne može naći izlaz iako je pokušala na sve načine od molitve i blagoslova kuće, pa do plačenih misa i seansi egzorcizma. Vidio sam sliku gdje je prizivala duhove, te sam je upitao je li to točno, rekla je da je istina. Tada sam dobio stotine informacija koje je ona sve potvrdila, a najgora stvar koju je učinila je to da je u strahu i panici prodala kuću misleći da će tako riješiti problem, kupila je novi stan, ali tada su tek problemi počeli za nju.

Obitelj se počela raspadati, zdravlje joj je postalo ugroženo i došla je do granice da je psihički počela pucati i graničila je sa ludilom. Upitao sam je koliko često osjeća dodire po tijelu, rekla je da ih osjeća svaki dan i da je to najviše “ubija”. Dao sam joj prijedlog da dođem u  njen stan i da pokušam riješiti problem. Rekla mi je: “Svoj život dajem u vaše ruke, samo mi pomozite”.

Kada sam došao do stana već na ulazu sam osjetio nelagodu, te sam ju zamolio da pogledam stan. Kako sam istraživao stan vidio sam da se predmeti pomiču, na ulazu u zadnju sobu osjetio sam udarac u tijelo koji je bio toliko jak da me doslovce srušio na pod. Pogledao sam i vidio duh muškarca kako stoji i govori mi da odem. Rekao sam da sam došao pomoći i da me neće preplašiti. Ušao je kroz zid u sobu, te sam pokušao ući u sobu, no vrata nisam mogao ni pomaknuti. Pitao sam nju koliko često se miču predmeti, rekla je da svaki dan, a na upit da li može otvoriti vrata sobe, rekla je da ponekad ne može pomaknuti ni sebe sa mjesta, a da ne priča o vratima.

Vidio sam da je u strahu, ali rekao sam joj da ću joj pomoći bez obzira na sve. Povezao sam se na Božansku energiju i krenuo u povezivanje i komunikaciju sa duhom, vrata sobe su se otvorila  sama od sebe. Ušao sam u sobu i krenuo sa otvaranjem prolaza kojim se on treba vratiti. Na početku je odbijao suradnju i bio je vrlo agresivan, te sam tu njegovu agresivnost osjećao na svome tijelu, iako sam trpio bolove od njegove agresije nisam želio odustati  te sam mu ponovio da sam mu došao pomoći jer znam da se ne zna vratiti odakle je došao. Tada se pojavio i  prestala je  agresivnost i čuo sam ga kako govori “pomozi mi”. Rekao sam mu da uđe u svjetlost i vrati se doma. Otišao je bez osvrtanja.

Znao sam da sam uspio, ali bio sam iscrpljen, tijelo mi je gorjelo, sve na meni bilo je mokro kao da sam izašao iz vode. Upitao sam gospođu kako je ona, rekla je da je imala osjećaj kao da nešto odlazi iz nje. Očistio sam joj prostor od negetivne energije koja je ostala u stanu i rekao da me nazove drugi dan. Već na odlasku je rekla da se osjeća mirnije i opuštenije. Nazvala je drugi dan i rekla je da ne pamti kada je tako mirno spavala, te da je sve krenulo na bolje, da sama sebi ne može objasniti što se dogodilo.

Ponekad duhovi ostanu svojom voljom prisutni u zemaljskoj dimenziji, ponekad ih netko sam prizove, ponekad ih netko pošalje, ali ono što iz toga izlazi je, da su oni prisutni uz vas. Prisutnost duhova u svakodnevnom životu je pojava sa kojom ćete se jednog dana morati suočiti, jer možda vaš duh ostane u zarobljen zemaljskoj dimenziji kao nečija svakodnevica, a samim time i nečiji teret, jer duhovi imaju svoj svijet, a on se ne zove zemlja.

Ukoliko imate problema koji dolazi iz svijeta duhova, iz svijeta parapsihologije i paranormale, obratite nam se, a mi ćemo učiniti sve da vam pomognemo.

Autor: Z. Posavec