Foto: Shutterstock, nokhoog_buchachon

Kroz dan obavljate svoje radnje, pokušavate živjeti čim lakšim načinom i kroz svoj način funkcioniranja vi se susrećete sa određenim problemima koje trebate rješavati jer oni vam remete kompletno funkcioniranje.

Neke probleme rješavate lakše, neke probleme rješavate teže, ali kako god da okrenete uvijek će se naći jedan problem koji će vas brinuti više nego drugi, uvijek će jedan zadavati posebne osjećaje u vašem tijelu, uvijek će vas jedan problem dovoditi do energetske vibracije koja se zove briga.

Briga djeluje na niskim vibracijskim frekvencama i ona direktno napada srce. Na početku brigu doživljavate kao sasvim normalnu stvar koja se nameće kao ispravno rješenje, ali kako vrijeme prolazi ta briga postaje dio vas, zauzima vaše srce i uvijek će se nešto naći o čemu ćete brinuti. Briga je energija koja nakon nekog vremena postane opsesija, te jednostavno vi se ne osjećate dobro ako o nečemu ne brinete, stalno tražite odgovore da bi odagnali brigu, ali ona je cijelo vrijeme tu, te vas nakon jednog vremena dovede u takvo stanje svijesti da vi počinjete brinuti o brizi.

Kada je prisutna briga vaš kompletni organizam pojačava svoje radnje, pa samim time ste vi izloženi većem opterećenju. Kada ste izloženi većem opterećenju vaši organi znatnije su opterećeni u svom radu, te ih to opterećenje dovodi u direktnu opasnost. Briga će vas uvijek tjerati da razmišljate, ali ta briga rijetko kad će vam pokazati lijepo rješenje, već će vam najgore misli stavljati u psihu i na taj način pojačavati stanje vaše brige, jer vi se brinete.

Nakon nekog vremena briga postaje pretjerana, a pretjerana briga uzrokuje srčane bolesti. Vi sve događaje doživljavate energetski bez obzira koji je vaš stav o energiji, a ista ta energija prolazi kroz vaše kompletno biće, pa tako i organe, no postoji jedan organ koji je glavni, o njemu svi ovise, kroz njega ide sve, a to je vaše srce.

Srce je organ koji je najveći radnik u vašem organizmu i nikada ne odmara, te je njegova uloga neizostavni dio. No srce unatoč svemu još pokazuje osjećaje koje vi osjećate u svom tijelu. Srce  prepoznaje sve, pogotovo onu brigu koja ga tjera na ubrzani rad, a vaše srce je tada slabije i ranjivije. Briga je energetski virus koji će vam razboljeti srce, stvarati će vam zastoje, aritmije, blokade, stvarati će vam osjećaj kao da vas netko bocka iglom u srce, stvarati će vam osjećaj kao da ga netko stišće čvrsto šakom. Liječnici često ništa ne otkriju na pretragama, jer briga se tada prikrije, a kasnije se ponovno pojavi.

Briga vaše srce ranjava i oduzima mu moć, vaše srce je najosjetljiviji organ i kroz njega prolazi sve, pa čak i oni događaji o kojima vi ne brinete. Zato prestanite brinuti, jer pretjerana briga oštećuje vaše srce, a samim tim vaše srce zahvaćaju bolesti koje otežavaju rad srcu, a ujedno ni vi tada ne funkcionirate normalno i ne osjećate se dobro, te na taj način dodatno oslabljujete svoje srce.

Opustite se, prestanite se brinuti jer vaš zadatak je uživati, a uživati možete jedino ako živite punim plućima. Pustite brigu na veselje i zadovoljite svoje srce, ispunite ga srećom i ljubavi, jer zadovoljstvo, ljubav i sreća lijek su za svako bolesno srce.

Autor: Z. Posavec