Podsvijest pamti loše stvari

Foto: Flickr, slightlywinded

Koliko puta ste sami sebe uhvatili u situaciji da razmišljate o nekim lošim događajima koji su vam se dogodili kroz život, koliko puta ste se našli u situaciji da vas iz vama nepoznatog razloga obuzme strah i jednostavno ne pušta da funkcionirate, koliko puta ste padali u svojim pokušajima da nešto postignete? Zasigurno mnogo puta, a znate li da se odgovor svega krije u vašoj podsvijesti.

Vaša svijest vas vodi kroz svakodnevicu, no ono čemu bi trebali posvetiti više pažnje je vaša podsvijest, jer u njoj leži puno odgovora koji su vama od pomoći samo jako malo vas to koristi, točnije, vi se bojite vlastite podsvijesti iako bi sa njom trebali duboko surađivati, jer u podsvijesti leže informacije vaših prošlih života, vaših neuspjeha, zapravo u podsvijesti se kriju sve loše situacije kroz vaše živote.

Nameće se pitanje zašto podsvijest pamti loše stvari, ako bi trebali sa njom surađivati i ako vam je od pomoći. Ne trebate to gledati kao nešto loše što podsvijest pamti loše stvari, naprotiv, to gledajte kao svoj osobni izvor informacija koje će vam davati rješenje na svaki vaš neuspjeh ili loš događaj, jer vrlo vjerovatno ste u nekom od prošlih života pogriješili na istim stvarima, te vam podsvijest tu sugerira da ne ponovite istu situaciju, iako mnogi od vas upravo to učine jer slušaju svoju svijest, ali pokušajte slušati svoju podsvijest barem jednom.

Mnogo vas ima izražen problem sa strahovima raznoraznih vrsta, mnogo vas uopće ne zna na koji se način strah pojavio, ali u određenim situacijama vi osjetite onaj neugodan osjećaj koji vas ukoči i obuzme kompletno vaše biće, te ne znate što da učinite da strah nestane. Kada se nađete u takvim situacijama znamo da vam nije ugodno, jer kada imate prisutnost straha, a ne znate razlog onda to još ima dodatnu težinu za vas. Ti strahovi refleks su vaše podsvijesti na trenutni događaj.

Vaša podsvijest pomno memorira svaki događaj, tako da velik dio strahova vi imate izmemorirano iz dana kada ste bili još mala beba za koju većina misli da oni do određene dobi ne znaju što se događa, ali vaša podsvijest memorira događaje od onog trenutka kada ste vi došli na ovaj svijet, te kako odrastate u određenim situacijama ona vam servira neku reakciju koju vi ne možete nikako razumjeti jer niste povezani sa svojom podsvijesti i ne surađujete sa njom.

Povezanost sa podsvijesti dogodit će vam se u trenucima kada budete opušteni, kada budete osluškivali sebe samoga, tada ćete imati osjećaj da pričate sami sebi, no iskoristite taj trenutak i zabilježite si svaku informaciju, ne pokušavajte to pamtiti jer će vam svijest izbrisati sve informacije. Svaka zabilježena informacija koristit će vam u datim trenucima, samo ih tada trebate koristiti onako kako vam je prenešeno u informacijama.

To što podsvijest pamti loše stvari mnogi će gledati kao problem, no vi budite drugačiji i gledajte na to kao na svoju osobnu memoriju  koja  ima za vas prave i pouzdane informacije. Što se  češće  povezujete sa svojom podsvijesti, bilježite informacije i sami ćete doći do spoznaje da je podsvijest vaš bliski suradnik bez obzira što pamti loše stvari.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. željka komentira

  Kroz cijeli me život prati sjećenje samo na loše događaje i loše odluke. Svi pričaju o lijepim uspomenama iz djetinjstva icjelokupnog dosadašnjeg života a ja se sjećam samo lošeg bez obzira što mi djetinjstvo nije bilo baš tako loše,zapravo kao da uopće nemam sjećanja na djetinjstvo samo me ponekad neka životna situacija podsjeti na neki djelić iz djetinjstva. Jeli to normalno, da čovjek ne može prepričati svoje djetinjstvo jer ga se ne sjeća? Drugi mi pričaju o nekim događajima iz djetinjstva koje smo zajedno prošli a ja se uopće ne sjećam. Sjećam se samo onih situacija koje su mi uzrokovale jake emocije i ta sjećanja se jave po potrebi u određenim situacijama.Tko sam ja ?

  • andjeoskidodir komentira

   Poštovana, pošto prema svakom klijentu imamo strogu diskreciju ne odgovaramo na ovakve upite opširno i javno, jer ipak je to vaša osobna stvar. Nadalje, ono što možemo reći, a da ne rušimo diskreciju je to da ste doživjeli psihički šok u vrlo ranoj fazi djetinjstva i to vam je stvorilo blokadu na podsvjesnoj razini, a ujedno vam je i blokiralo energetsko polje, te vam ne dopušta normalno funkcioniranje. Za sve dodatne informacije obratite na se na brojeve telefona koji su navedeni na web stranici.
   Lijep pozdrav.

   • željka komentira

    Hvala malo ću razmisliti o tome ali srela sam nedavno jednu osobu koja se bavi energetskom masažom i ona mi je puno pomogla da spoznam sebe

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.