Podsvijest i koliko je ona bitna

Foto: Flickr, Frames-of-Mind

Svatko voli čuti pohvalu kako je pametan, kako mu se netko divi i naprosto uživate u trenucima u kojima dobivate komplimente. No ima nešto na što jako malo ljudi obraća pažnju, a još manje njih to razumije i pokušava si pomoći. Radi se o vašoj podsvijesti.

Vaša podsvijest je energetska vibracija koja se događa unutar vas samih i ponekad je uopće ne primjećujete jer ne dopuštate da vam ona ukaže stvari, već dopuštate da glavnu ulogu ima vaša svijest. Vodite se vlastitom svijesti, mnogo vas misli da je dovoljno osviješteno i da donose ispravne odluke za sebe i svoje najbliže, ali ne budite nagli, osluhnite na trenutak sebe i zapitajte se da li je to uistinu tako da ste dovoljno osviješteni. Ako ste dovoljno osviješteni onda će ovaj članak za vas biti ponavljanje gradiva, ali možda ipak nešto još naučite.

Podsvijest je vrlo bitan čimbenik koji vas prati u životu, te prije ili kasnije morat ćete se sa njom suočiti i riješiti neke situacije za svoju osobnu dobit. Manje više kad sve funkcionira kako treba vaša podsvijest vam tu i tamo sugerira na neke postupke koje većina vas tada zanemaruje, vodeći se mišlju “meni je dobro, ovo je nebitno”, ali zapamtite, svaka stvar koju vam sugerira podsvijest je itekako bitna za vas, jer prije ili kasnije morat ćete se sukobiti sa samim sobom, te će vam tada te informacije biti vrlo važne i bez njih nećete uspjeti riješiti baš sve. Točnije ostat će vam one situacije za koje nećete imati informacije, zato vam dajemo savjet –  zapisujte si svaki i najmanji detalj koji vam dolazi iz podsvijesti, jer njen utjecaj na vaš život je vrlo velik i visok.

Podsvijest je bitna zbog toga jer se u njoj  krije bezbroj informacija koje imaju veze sa vama pa uključujući i vaše prijašnje živote, a vaši prošli životi imaju ulogu u ovom sada, te vam upravo podsvijest šalje informacije iz njih da bi vam olakšali život. Svi ste se vjerovatno našli na nekom mjestu koje vam je bilo poznato, a znate da niste tamo bili za ovog života, susrećete ljude za koje se gotovo možete zakleti da ih poznajete od nekud, pa u datim trenucima znate što će netko reći itd., ali to sve vam ukazuje vaša podsvijest, to sve ste već doživjeli u nekom od svojih prijašnjih života, samo ih je podsvijest u datom trenutku prepoznala i prezentirala ih vama.

Kroz podsvijest se vi sami uzdižete i osvještavate, a konačni izbor je na vama. Imajte na umu da je podsvijest vrlo važan čimbenik vašeg života u kojem se nalaze vama bitne informacije, prihvatite svaku informaciju jer kroz ovaj život i podsvijest dobili ste priliku ispraviti pogrešku prošlog života, a vi sami odlučujete da li ćete odbiti i učiniti ponovnu pogrešku ili prihvatiti  ono što dolazi iz podsvijesti.

Autor: J. Nikšić

Komentari

 1. Irena komentira

  Voljela bih znati , koliko sam morala biti zla u prošlom životu i sadašnjem što se odrazilo u mojim odnosima s obitelji . Oduvijek sam poklanjala više pažnje obitelji nego sebi , sebe godinama ne gledam u ogledalo – jer mi se ne sviđa što vidim . A kad mi netko kaže da sam glumica , da mislim samo na sebe i da sa uvijek takva bila . pitam se , zar sam zbilja takva ?

  • Udruga Anđeoski dodir komentira

   Nužno ne mora značiti da ste bili zli, ali vjerovatno ste griješili u svojim odlukama i djelima. Veći problem vam je ovo što ne možete sebe gledati, pa bi vam svakako preporučili iscjeljujuće tretmane da se sve skupa riješi, a sve ostale informacije i rezervacije termina možete dobiti na brojevima koji su navedeni na web stranici.

 2. Kristina komentira

  Sanjala sam jednu noć da pljuskam meni nepoznatu žensku osobu i govorim joj gdje je pogriješila! Nažalost nism zapamtila što sam joj govorila! Drugu noć sam sanjala saobraćajnu nesreću, u kojoj ja nisam bila sudionik, i u kojoj nitko nije stradao i nije bilo nikakve materijalne štete, ali je na ulici bilo nekoliko ozljeđenih psa! U sanjarici piše,da pas označava našu podsvijest! Mene interesira kako znati kad nam podsvijest šalje poruke,kako ih osjetiti,razumjeti da je u pitanju podsvijest!

  • andjeoskidodir komentira

   Podsvijest šalje poruke svakodnevno, samo treba raditi na sebi i onda te poruke postanu lako razumljive. S toga je vaš osobni izbor želite li se duhovno uzdizati ili se zadovoljiti odgovorima koje vam nudi sanjarica.

 3. Mirjana komentira

  Dobijam poruke iz prošlih života a i iz ovog života .To se dešava u dubokoj meditaciji . tada dobijem i odgovore na moja pitanja ali ne na sva pitanja .. Svjesna sam da nemam čist kontakt sa Duhovnim energijama i da se tu još nešto umiješa i odgovara . . Zato ne mogu stopostotno vjerovati u poruke . Kako znati koja je poruka iz pravog Božanskog Izvora

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.