Odmah na početku mogu reći da je ovo jedna vrlo osjetljiva tema!

Osobno sam imao jako puno susreta iz svijeta Paranormalnog i moram biti iskren i reći da je bilo lijepih, a i onih manje lijepih iskustava. No, želim približiti ovaj svijet paranormale vama! Ovo što pišem neće vam reći nitko iz svakodnevnog života, jer nije još vrijeme da se o temama poput ovih govori u javnosti, a to dovoljno govori o vama.

Mogu biti slobodan (demokaracija – valjda) i podijeliti  sa vama svoja iskustva i pokušati pomoći u širenju vidika i skidanja vječitog tabua na temu iscjeljivanje, duhovnost i parapsihologija, no vi kao jedna od vrsta koja obitava na ovoj Planeti niste napravili pomak prema naprijed nego ste se vratili unatrag. Možda vam je čudna ova izjava, no stvari ne izgledaju onako kako se prikazuju u svakodnevici. Vi kao vrsta postali ste sljedbenici nečeg što se ne može nazvati imenom. Ok, tehnologija je otišla naprijed, no, zar vas tehnologija ispunjava, čini sretnima i daje vam život onakav kakav želite??? Tehnologija je došla do toga da zapravo čini vašu isforsiranu svakodnevicu.

Znam da postoje ljudi koji su imali susrete paranormalne vrste i svi su rekli:” nisam se mogao pomaknuti, nisam mogao pričati”, složio sam se sa njima jer znam šta sam ja doživljavao pri prvim susretima, no, ne zbog toga da je to negativno, nego zbog manjka informacija o tome. Svi ste vjerovatno doživjeli da ste imali osjećaj (ne misao) da vas netko slijedi, neki su vidjeli neke likove koji su ih podsjetili na osobe koje nisu više među vama. Možda ovo kod vas budi jezu, no nema razloga, jer to je svijet koji je pun čiste ljubavi, ako ste vi čisti prema njemu.

Budite dostojni toga što ste proživjeli, jer uzvišena čovjekova moć je ta da podnese sve ono što mu život donosi i uzdignute glave krene naprijed. Danas se mnogi boje pričati o svojim iskustvima, jer smatraju da će biti ismijani, ali ja vam savjetujem da bilježite sve ono što vam se u toku dana dešava, pa i kada čujete onaj svoj drugi glas koji dolazi iznutra i koji vam govori zabilježite i to, jer jednog dana će vam zatrebati. To su informacije koje su dugo godina bile pohranjene u podsvijesti, ali opet sve je to u vama.

Snagu stječete, a ne posjedujete je, zato se ohrabrite bez ikakvog napora, bez uma (ega) već samo dušom, jer ona je ta koja vam šalje slike i poruke bilo one negativne ili pozitivne i nemojte ih se bojati, već ih prihvatite.

Ovladajte svojim životom, budite sretni, uživajte u svom životu jer jedino tako možete pomoći drugima.

Autor: Z. Posavec