Ovo su svjedočanstva stvarnih ljudi koji su doživjeli tretmane iscjeljivanja, bili oni na daljinu ili osobno. Kako su ih doživjeli, što im se dešavalo, sa kojim tegobama su se borili prije iscjeljenja i kako se osjećaju nakon odrađenih tretmana pročitajte u nastavku.

ljubav

Ljubav, Foto: Flickr, Spirit-Fire

Predivno je što se mogu podijeliti iskustva, nadam se da će nekoga ovo moje iskustvo potaknuti da potraži pomoć na pravome mjestu. “Igrom slučaja” stupila sam u kontakt sa g. Zdravkom iz Udruge “Anđeoski dodir”, a kako živim u Zagrebu, dobila sam tretman na daljinu i dok živim, to iskustvo neću zaboraviti. Kako bi bilo shvatljivije nekome tko nije bio u mojoj koži, moram ukratko u povijest svoje obitelji koja je bila destruktivna, ali na neki bolestan način povezana. Od sedmero djece majka je troje prigrlila, a nas četvero prepustila nama samima. Rasla sam uz psovanje Gospodina, izrugivanje onih koji odlaze na “klanjanje oltara” stalno neka izrugivanja itd. Niti sebi nisam uspjela stvoriti bolju obitelj, upala sam u sličan obrazac one iz mog djetinjstva. Prije 4 g. Bog me zazvao, obratila sam se doživljavajući uvrede i podsmijehe na svoj račun. Sada sam i sama postala jedna od “jadnika” koji se klanjaju pred oltarom.

Od obraćenja počele su moje patnje, nikako nisam mogla “oprati” svoju prošlost pred Bogom.

Kada sam stupila u kontakt sa g. Zdravkom,  bezuspješno sam pokušavala podignuti na noge posao za koji sam se jako zadužila i živjela u strahu da ću potonuti. Da ne duljim, nakon možda 5-10 min. tretmana osjetila sam kako mi krv gori, cijela utroba mi je bila užarena. Bilo mi je nevjerojatno kada mi je g. Zdravko ukazao na štitnjaču, skočni zglob kojemu su prije 30-ak godina strgani ligamenti, mislila sam  “ma to je slučajno”.

Tada mi je Zdravko rekao, kao da su mi pročitane misli…. “prepusti se”. Opet me oblila jaka vrućina, ali nisam rekla iskreno što mi se još desilo u tom trenutku. U djelićima sekunde vidjela sam sve svoje grijehe, čula svaku svoju izgovorenu ružnu rečenicu, sve što sam godinama isplakivala došlo je na površinu. I sa svakom slikom svog grijeha, osjećala sam čavao koji sam zabila Isusu na križu. Suze su mi nekontrolirano tekle niz lice, duša mi od silne boli pucala. A tada se desilo čudo koje me hvala Bogu i danas prati.

Zdravko mi je samo rekao. “Oprosti si, ne muči se više, sve ti je oprošteno”. Od šoka nisam mogla doći k sebi, pa otkud zna? Prošla je minuta-dvije i sve je nestalo. Zatim mi je napravljen tretman po pitanju mog zdravstvenog stanja i više nemam hormonalnih problema (štitnjača) niti većih tegoba s kralježnicom i nogom. Nakon tretmana novo sam biće, s radošću molim i zahvaljujem Bogu, uživam u vjeri. Uspjela sam se odmaknuti od obitelji koja me uvijek podcjenjivala i iskorištavala. Posao mi je iz dana u dan na sve čvršćim nogama, takva su vremena da je teško zaraditi, ali više ne padam prema dnu. Život mi je dobio smisao i osjećam istinsku sreću.

Svi mi imamo svoga Anđela, ja sam svoga upoznala u čovjeku. Od srca hvala g. Zdravku, a svima mogu samo reći- prepustite se bez straha i predrasuda! Mir i dobro.

Jasminka Kobasić (45) Zagreb