Ogorčenost u ljubavnoj vezi i kako ju pobijediti

Koliko puta ste se našli na prekretnici da li oprostiti svom partneru kada ste se osjećali povrijeđeno na bilo koji način, zanemareno ili izigrano, napušteno ili prevareno. Ne mora to biti striktno prijevara kontaktom, ali može biti prijevara u virtualnom svijetu. Možda će se neki od vas samo nasmijati na to, ali i ovakav način je jedna vrsta osjećaja gdje se partner osjeća ogorčeno, izdano, manje vrijedno, a druga strana to ne razumije.

Foto: Flickr, uriolat

Danas je sve više onih koji bježe u virtualu kako bi zadovoljili i nahranili svoj ego i ponosili se time što su traženi. Njihovo uzdizanje na taj način raste svakim danom sve više i smatraju se osobom koja može imati sve što hoće, a da se pri tome ne zapitaju kako se osjeća osoba koja zavrijeđuje pažnju i poštovanje. Mnogi tako zaglibe u taj svijet, a kasnije se ne mogu izvući jer postaju ovisnici virtualnog svijeta.

Sve to može biti jako bolno za osobu koja ne razumije zašto se to baš njoj/njemu događa, a odgovor je vrlo jednostavan, neki ljudi jednostavno pored osobe koju imaju žele i kontakt sa drugim osobama jer se tako osjećaju posebnim, a kada se druga strana okrene i počinje ignorirati, tada se javljaju problemi koji se stalno vrte u krug i pomaka nema.

Zapitajte se tada da li je vrijedno tako živjeti kada se vama ne pruža dovoljno pažnje, iako druga strana misli da ne griješi u ničemu, a vi ste i dalje nesretni. Koliko živaca vas košta što iz dana u dan prelazite preko svega toga, a znate i sami da zaslužujete više. Koliko se u tim trenucima vaša duša slama, srce boli i do kada tako. Jednog dana će vam živci popustiti i naći ćete se na dnu, a osoba koja vam je trebala dati samo malo više ljubavi, smijat će se i govoriti da izigravate žrtvu i dalje neće mijenjati ništa kod sebe.

Ogorčenost u ljubavnoj vezi može biti toliko jaka da osoba gubi volju za bilo što, a onda si treba postaviti prioritete, da li će sve to trpiti i dalje ili će povući crtu i reći “sada je dosta” kako bi ukazala da se nešto treba promijeniti ili će svatko krenuti na svoju stranu i pokušati pronaći sebe.

Teško je boriti se sa mislima koje vas konstantno vraćaju na događaje koji se dešavaju oko vas, ali onog dana kada odlučite da ne želite više trpiti, Božanska energija će pronaći put do vas i pomoći će vam u svakoj situaciji, samo trebate vjerovati u sebe da vi to možete promijeniti, jer takvim stavom uzdignut ćete sebe na jedan viši nivo koji će vas ojačati.

Svi mogu pronaći put ka boljem i kvalitetnijem životu onog trenutka kada odluče što će napraviti ako nisu shvaćeni, ako nisu dovoljno voljeni, ako smatraju da su nepoželjni,  samo treba zatražiti pomoć i ona će vam se ukazati, a vi ćete ju znati prepoznati.

Kroz iscjeljivanje su se mnoga stanja znala popraviti gdje se kroz otvoreni razgovor i tretmane radilo na tome da se isprave sve pogreške oba partnera i kada im se ukazalo na to gdje griješe, shvatili su zašto se sve to događalo, a da nisu bili svjesni da im je veza bila  pod velikim upitnikom.

Možemo reći da nam se i danas jave svi oni koji su zatražili pomoć i veselo nam govore da su još uvijek zajedno, neki su otišli toliko daleko da danas imaju svoju obitelj, a to nam samo potvrđuje da se sve može ako se hoće.

Zato ne oklijevajte previše, obratite nam se ako imate bilo kakvih problema, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi vam pokušali pomoći.

Autor: J. Nikšić

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.