O nama

Sa svojim dugogodišnjim radnim iskustvom suočavali smo se sa vrlo teškim bolestima koje smo uspješno rješavali ili sveli na minimum tolerancije bola, koji bi kroz neko vrijeme i nestajali. Ono što je važno napomenuti je to da katkad čovjek i ne zna koju bolest nosi u svom organizmu, a mi vam to možemo unaprijed dijagnosticirati i početi sanirati na vrijeme, te tako zaustavimo širenje bolesti, a u najčešćim slučajevima dolazi do potpunog izliječenja.

Kroz stručno vodstvo iscjelitelja, radi se i na daljinu – Zdravko Posavec, a nakon odrađenih tretmana, po potrebi se odrade i energetske masaže, koje na taj način tijelo dovode u balans, pod stručnim vodstvom – Jasna Nikšić.

Što se tiče duhovnog i psihičkog stanja klijenta i tu se može pomoći, ako je suradnja obostrana.

Prakticiramo i rad sa djecom, a radi se u humanitarne svrhe. Tretmani su strogo individualni (prisustvo roditelja obavezno ili da se dobije pismeno odobrenje). Mogu biti i grupni tretmani, ako iscjelitelj – terapeut procijeni da može biti učinkovit kao i u individualnom tretmanu.

Upisom u članstvo Udruge, postajete registrirani član Udruge “Anđeoski dodir”, sa pravom sudjelovanja na seminarima, predavanjima, te donošenja vaših prijedloga za sam rad Udruge, kako bi se obuhvatio čim veći broj svih onih koji su zainteresirani za svoju duhovnu obnovu, a time i poboljšanju svog fizičkog, psihičkog i duhovnog zdravlja.

Adresa:

Udruga Anđeoski dodir
Podravska ulica 14
52466 Novigrad, Hrvatska

Kontakt:

+ 385/99/512-3101
+ 385/91/735-9992

mail: info@iscjeljivanje.net

Ukoliko želite postati član Udruge i sudjelovati u njezinom daljnjem radu obratite nam se putem navedenih brojeva telefona ili putem e-maila kako biste saznali detaljnije informacije. Cijena članarine iznosi 200,00 kn/godišnje (PDV uključen u cijenu).