Ovo su svjedočanstva stvarnih ljudi koji su doživjeli tretmane iscjeljivanja, bili oni na daljinu ili osobno. Kako su ih doživjeli, što im se dešavalo, sa kojim tegobama su se borili prije iscjeljenja i kako se osjećaju nakon odrađenih tretmana pročitajte u nastavku.

ljubav

Ljubav, Foto: Flickr, Spirit-Fire

Dragi moji želim vam prenijeti svoje iskustvo i svoj novi životni početak!

Kao svi tako i ja izgubila sam se u svakodnevnici, problemima, i puno ružnih događaja kojih nisam ni bila svjesna da se događaju baš meni…  i milion drugi pitanja. Mislila sam da je takav način života normalan, da je u redu patiti, biti nesretan, biti ravnodušan i sve što je išlo uz to. U pokušaju da to riješim postalo je još gore. Kako su dani prolazili tako su se počele dešavati sve ružnije stvari od kojih sam se osjećala jako loše, nesigurno, prestrašeno. Bol i stezanje u prsima, tako jaki da nisam mogla niti disati normalno, strah, strah od istine, tjeskoba, nesanica, dani i noći u suzama…sve je izmaklo kontroli. Bezizlazna situacija, i uz sve pokušaje nije bilo uspjeha sve dok nisam upoznala Zdravka. Kroz razgovor i upoznavanje sa  stvarnom situacijom savjetovao mi je petodnevni tretman iscjeljenja Božanskom energijom.

Prvi i drugi dan bilo je jako teško za mene. Tu sam se trebala odreći svog života, svoje svakodnevnice koju sam do tad živjela, zbog koje sam i došla u situaciju u kojoj sam bila. Odbacivanjem staroga dopustila sam novim situacijama da uđu u moj život, jednostavno sam se trebala PREPUSTITI I PRIHVATITI STVARNOST!

Treći i četvrti dan tretmana suze, more suza, strah od onoga što bi moglo biti, strah da napustim i da se odreknem svog života kojim sam živjela, strah da ne izgubim ono što sam voljela i smatrala dobrim, a kroz sami tretman se desio preokret. Nešto jako ugodno, predivno, veliko olakšanje, trnci, toplina kroz cijelo tijelo. Desilo se opraštanje, sebi, drugima, otpuštanje svega što se dogodilo, svih situacija, svih ljudi, svega što me gušilo i bilo veliki teret na mojim leđima, teret velik kao stijena.

Petog  i ujedno zadnjeg dana sve negativno je nestalo, osjetila sam takav mir, takvu radost, ljubav, sreću, nije bilo tjeskobe, ponovo sam počela disati a teret koji sam nosila dugo vremena i to je nestalo… U jednom potezu slobodna žena, slobodno biće!

To je bilo takvo olakšanje, toliku radost i pozitivnu energiju nisam nikad osjetila. Preplavila je moje srce, tijelo, moj život. Uz Zdravka i Božansku energiju sam dobila novu šansu za život za sreću. I kako su dani odmicali sve se počelo samo slagati i rješavati, sve ono za što sam se lomila i što me slomilo, sve  je nestalo… Ostao je mir, osmjeh i sreća koju nisam godinama osjetila.

Sad znam da mogu sve! Žao mi je da se riječima ne mogu prenijeti stvarni osjećaji tretmana Božanskom energijom.

Zdravko hvala ti od srca!

Marijana (39) Split