Foto: Flickr, [email protected]!

Svi vi  kroz život tražite da budete sretni, tražite sreću okolo, a sreća je u vama. Pojedini lutaju cijeli život ne bi li pronašli sreću, a kada se ne pronađe sreća, nakon jednog perioda u vama se počinje roditi nezadovoljstvo.

Nezadovoljstvo je loša energija koja vas odvaja od sreće i djeluje na principu da vam zauzme emotivno energetsko polje, te iz njega crpi svu vašu pozitivu koju posjedujete u tom dijelu polja, kako vas polako crpi tako vi polako unutar sebe počinjete osjećati prazninu, nakon jednog vremena osjetit ćete kako se na prazninu nadovezuje i tuga, ali i dalje vas crpi, te nakon jednog perioda osjetite nezadovoljstvo koje je povezano sa tugom i  unutarnjom prazninom.

Kada vam nezadovoljstvo iscrpi svu energiju iz emotivne točke tada svoje djelovanje usmjerava na zauzimanje kompletnog vašeg energetskog polja i prostora. Nezadovoljstvo će se potruditi zarobiti vaše srce na način da do njega ne dopusti pozitivnu energiju koja ga hrani, već se nezadovoljstvo hrani njome, jer loša energija  pojede dobru te ju pretvara u lošu, a  isto tako pozitivna lošu pretvara u dobru.

Na kraju  nezadovoljstvo krene u osvajanje vašeg uma, te vam u svakoj situaciji pokazuju samo loše energetske slike i vibracije, te nakon jednog određenog  perioda vi potpuno otupite i predate se nezadovoljstvu koje  upravlja  vama. Gubite osmijeh sa lica, postajete nervozni, svemu prigovarate, ljutite se na sve, jednostavno ništa vam ne odgovara i vječito prigovarate i postajete mrzovoljni na sve.

Nezadovoljstvo se može pobijediti, iako kada ono zauzme kompletno biće sam proces uništavanja nezadovoljstva zna biti mukotrpan proces, ali može se pobijediti, no to uvelike ovisi o vama samima i stavom koji ćete zauzeti. No, ako krenete u uništavanje zadovoljstva tada ne smijete odustati, jer nezadovoljstvo će tražiti odmah rezultat, te ako ga ne vidi odmah počet će vas uvjeravati da je to glupost, da ste vi “promašeni” slučaj, ali nemojte to vjerovati, već ostanite dosljedni u svojoj volji i na početku radite samo na jačanju volje, jer ona će vam trebati najviše, jer naći ćete se mnogo puta u situaciji da vas nezadovoljstvo tjera na odustajanje, te vam tada volja bude dolazila do izražaja, volja za uspjeh.

Kroz vježbanje volje u vama će se početi buditi želja, jer ćete svaki put uspjeti nastaviti kada vas nezadovoljstvo pokušava zaustaviti, te će vaša želja biti sve jača svaki put kada se oduprete, te sad uz jačanje volje počnite i jačati želju, jer želja će vam potaknuti još više volje, te će se nakon jednog perioda u vama roditi vjera. Počet ćete vjerovati u svoju volju, počet ćete vjerovati u svoju želju, te će vam situacije biti sve lakše, a svaka lakša situacija jačati će vašu vjeru, a vaša vjera jačati će vašu želju i volju, a volja i želja jačati će vašu vjeru.

Nakon jednog perioda osjetit ćete sigurnost, osjetit ćete da se polako oslobađate, te će se u vas vratiti živost, vratit će se osmjeh,  vratit će se svako vaše osjetilo. Nikako ne zaboravite zahvaljivati i moliti jer to će vam dati dodatnu snagu, to će vas štititi od loših energija. Ako ste nezadovoljni pokušajte si pomoći i vidjet  ćete da ćete uspjeti, a ako to ne možete riješiti sami možete se obratiti nama i mi ćemo vam pomoći.

Znate, ona sreća koju su svi tražili na početku, svi su je pronašli kada su se riješili nezadovoljstva, ako želite pronaći sreću tada se riješite svog nezadovoljstva i upoznat ćete sreću.

Autor: Z. Posavec