Nevjera je gubitak povjerenja

Foto: Flickr, hang_in_there

Nevjera je gubitak povjerenja i mnogi ste se suočavali kroz svoj život sa prevarama i shvatili da možda nikada više nećete moći vjerovati nikome iako bi to htjeli, ali jednostavno ne ide, stalno se javljaju sumnje kroz vaš život, ali upitajte se da li je to život kakav zaista želite.

Ne, naravno da nije, jer svakodnevno vam se nameću obavijesti rastava poznatih i nepoznatih, pa se u vašim mislima počinju javljati slike da bi se i vi mogli naći na tom putu i vaša svakodnevica vam postaje nepodnošljiva. Iako vam suprotna strana pokazuje osjećaje, u vama je ipak jedan nemir kojega si ne možete objasniti, te sebe tako dovodite u stanje nesretne osobe.

Vjerovati u potpunosti nakon nevjere nije lako, jer vaša prošlost ostavila je tragove i vaše srce ne funkcionira na način kako bi trebalo, jer kroz srce idu sve emocije, bile one sretne ili nesretne. Kada ste vi sretni to se i odražava na vaše tijelo, psihu i dušu, a kada ste nesretni, tijelo pokazuje takve vibracije i vi ne možete ući u borbu protiv vaših misli. Možda se i uspijete othrvati negativnim mislima, ali je to kratkog vijeka. Ono što bi svatko od vas trebao činiti u takvim trenucima je to da otvorite u potpunosti svoje srce i kažete suprotnom spolu da se cijeli život borite sa nevjerama  i da vam nije lako početi sve ispočetka, jer taj strah vas prati gdje god se nalazili.

No i za taj strah nepovjerenja postoje rješenja kroz iscjeljujuće tretmane alternativne medicine za svakoga tko je spreman i odlučan promijeniti sebe, a ne suprotni spol. Što duže budete čekali da se stvari promijene same od sebe, vjerujte da se to neće desiti, jer ako se vi ne pokrenete, niti Bog vam neće pomoći u svemu tome, jer energiju koju šaljete u Univerzum, takva će vam se i vratiti.

Što to točno znači, znači to da ako vi razmišljate da vas suprotni spol vara, bilo virtualno bilo u živo, to će se jednog dana i desiti, jer samo ste vi ti koji prizivate takvo stanje, pa da vam se ne bi ponovo isto desilo, jednostavno sami sebi recite da ipak morate nešto promijeniti i dati priliku da se sve počinje odvijati na način da ljubav počinje djelovati obostrano. Neka vas vaše misli podsjete na to da je vaša prošlost već bila zapisana, ali da vi trebate živjeti trenutke koji mogu biti jako kvalitetni i bez ikakvih ispada, jer razmišljanje vam neće izbrisati ono što ste već proživjeli, već će vas samo vraćati unazad i vi se nećete maknuti sa mrtve točke.

Ne dopustite da vas prošlost prati, jer ona treba biti zaboravljena, netko će prije shvatiti da to nije dobro za njegov daljnji uspjeh, a netko kasnije, svejedno kako gledali na to, pokušajte shvatiti da vam je ipak data još jedna prilika za bolji i sretniji život. Iako će neki reći da nisu rođeni pod sretnom zvijezdom, ipak sretna zvijezda postoji za sve vas, a nitko nije rekao kada će se ona pojaviti, da li u mlađim danima ili u zrelijim godinama. Samo čovjek je postavio godine, a ako se malo okrenete oko sebe, vidjet ćete dvoje penzionera kako se drže za ruke dok šetaju, pa vas pitamo, da li vam to što govori i jeste li sretni kada vidite da i u trećoj životnoj dobi postoji ljubav.

Ljubavi ima više nego što možete i zamisliti, samo se treba prepustiti i dati priliku svojoj duši, jer jedino će ona prepoznati da li je to upravo ta ljubav koja vas je čekala, bez straha, bez uvjetovanja i nadasve bez očekivanja, jer u ljubavi se ne očekuje, ona se događa i svakim danom je sve jača i veća.

Sjetite se da niste samo vi koji ste bili prevareni i da ima i mnogo gorih slučajeva od vašeg, iako se vama čini da je vaša prijevara najbolnija, nastojte ju odboliti i krenuti novim putem, jer jedino tako ćete preboljeti prošlost i prijevare koje su se dešavale, a kada se ponovo zaljubite i dozvolite srcu da se iskreno otvori, tada ćete puno brže i lakše zaboraviti sve bolne trenutke.

Sve je to život kojeg naravno nismo zamišljali tako, ali nemojte zbog toga biti ljuti na nikoga, a najmanje na sebe, jer time ne dobivate ništa, već samo gubite. Počnite već sada razmišljati i vjerovati da i vi imate pravo na sretniji život i to će vam se početi realizirati, samo trebate biti strpljivi, te duboko i iskreno vjerovati.

Autor: J. Nikšić

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.