Vrlo česta rečenica koja se koristi kada je netko bolestan je rečenica bolujem od neizlječive bolesti, pogotovo je ta rečenica popularna u medicinskim krugovima, no koja je svrha uistinu te rečenice.

Foto: Flickr, Evil Erin

Recimo ovako, ljudi daju svoje povjerenje u ruke svojih doktora, daju im povjerenje za ono što im je najvrednije, a to je život, pa pokušajte si zamisliti kako je osobi kojoj doktor kaže, bolujete od neizlječive bolesti, u nekim slučajevima se otiđe toliko daleko da se pojedincima daje čak i vremenski period koliko će živjeti, pa kako, od kud nekome toliko pravo da nekome govori koliko će ta osoba živjeti, ne stavlja li se osoba koja to izgovara u poziciju Boga, jer on odlučuje o rođenju i smrti.

Bilo bi ispravnije i pravednije kada bi tada osobi rekli, oprostite, nismo sposobni da vam saniramo trenutnu poteškoću, pokušajte negdje drugdje, ali to je nekome ispod časti ili pak ne smije reći zbog nadređenih. Takav pristup je doslovce igranje tuđim životom, jer osobe koje čuju rečenicu bolujete od neizlječive bolesti, većina poželi odmah umrijeti i velik dio ih samo o tome onda razmišlja i većinom se tada dogodi preuranjena smrt koju izazove tuga, a tek jedan mali dio prihvaća stvar u svoje ruke i za to bivaju nagrađeni od Boga i njihovo tijelo se iscijeli i potpuno oporavi.

Zanimljivo je da je alternativna medicina pobijedila mnoge bolesti za koju je službena rekla da je neizlječiva i samim time je pokazala da ne postoji neizlječiva bolest, sve su one izlječive, samo je pitanje kako osobi pristupate, jer nije isto gledate li prema toj osobi kao ljudskom biću ili pak gledate o njemu kao da je brojka. Sam pristup osobi jako puno znači u rješavanju problema, jer ako se osoba kraj vas ne osjeća udobno, tada će i sam rezultat biti drugačiji, jer tijelo se treba očistiti od negativnih energija koje su prisutne, a to se može samo ako je osoba opuštena.

Zato smo kroz naš rad uveli praksu, da u takvim slučajevima terapeut odradi uvodni razgovor i to je praksa u svim malo težim slučajevima, jer želimo ljudima pokazati da nam je uistinu stalo do njih i do njihovog oporavka. Bez obzira sa kojim problemom nam se vi obraćate mi vas gledamo kao biće, kod nas ne postoji brojka, kod nas postoje samo živa bića.

Imali smo teških situacija, ponekad takve situacije iziskuju jako puno truda i rada, kako od samog terapeuta, tako i od osobe kojoj se pomaže, no ono na kraju je najbitnije, da samim ljudima bude bolje. Bitno je da se bolest zaustavi i da ne napreduje, bitno je da se vidi rezultat, bitno je  da ne postoji neizlječiva bolest, samo je pitanje koliko je prisutna želja da je se pobijedi. Ne odustajte baš nikada, jer možda na slijedećem koraku dođete do onoga što želite, jer vi imate pravo na svoj život, a vaše želje dio su vašeg života.

Iscjeljivanje Božanskom energijom je do sada pobijedila svaku bolest tijela, duha, duše i psihe, riješila svaki problem i učinila je na stotine čuda, Bog je činio čudesa, a Božanska energija dolazi sa Njegovog izvora i  zbog toga pobjeđuje sve, za Božansku energiju ne postoji nemoguće, jer Božanska energija dolazi od Boga koji uvijek može učiniti čudo. Možda slijedeće čudo čeka baš vas i podari vam ono što uistinu želite.

Autor: Z. Posavec