Edukacija je nešto što je svakodnevno prisutno u društvu jer upravo zbog educiranja kao pojedinci i kao društvo rastemo. Uvijek težimo ka tome da budemo bolji, da nam život bude lakši i ono najvažnije da se dobro osjećamo sami sa sobom.

Foto: Privat

Naš cilj je uvijek bio jasan i jednostavan. Probuditi iskru života u svakom pojedincu i osobnim primjerom mu pokazati da život nije nimalo loš, da on vrijedi , i da se svi problemi i poteškoće mogu riješiti ako se sebi i životu pristupa na ispravan način.

Gledajući godinama unazad puno toga smo dali, pisani i video materijali, predavanja i promocije uživo, a sve sa ciljem da se osvijestite i shvatite da ste vi glavni pokretač i glavna uloga u vlastitom životu. Vi ste početak i kraj i zbog svega navedenog najmanje što možete je sebi pružiti priliku.

Podcast je novi oblik kojim ćemo vas educirati, a znanje koje posjedujemo i živimo približiti ćemo vam na način koji će vas ostaviti bez riječi i natjerati vas da se zapitate mnoga pitanja koja su usko vezana za vas i sve ono što vam se dešava u životu. I vjerujte,  pomoći će vam.

Strahovi i kako im se oduprijeti  tema je koju smo odabrali za druženje dana 21.05.2021. u 20 sati. Ako se borite sa strahovima, ne znate kako ih se osloboditi i živjeti život bez njih svakako nam se pridružite i saznajte što učiniti da strahovi nestanu zauvijek.

Pratiti nas možete na slijedećim kanalima:

FB stanica: https://www.facebook.com/iscjeljivanjezdravkoposavec

YouTube: https://www.youtube.com/user/AngelicTouch9/videos?view=2&live_view=502

Snimku prvog Podcasta pod nazivom Moć duhovne snage i samoiscjeljenje možete pogledati na sljedećem linku:  https://www.youtube.com/watch?v=yYc9Y04Dsg8