Edukacija je nešto što je svakodnevno prisutno u društvu jer upravo zbog educiranja kao pojedinci i kao društvo rastemo. Uvijek težimo ka tome da budemo bolji, da nam život bude lakši i ono najvažnije da se dobro osjećamo sami sa sobom.

Foto: Privat

Naš cilj je uvijek bio jasan i jednostavan. Probuditi iskru života u svakom pojedincu i osobnim primjerom mu pokazati da život nije nimalo loš, da on vrijedi , i da se svi problemi i poteškoće mogu riješiti ako se sebi i životu pristupa na ispravan način.

Gledajući godinama unazad puno toga smo dali, pisani i video materijali, predavanja i promocije uživo, a sve sa ciljem da se osvijestite i shvatite da ste vi glavni pokretač i glavna uloga u vlastitom životu. Vi ste početak i kraj i zbog svega navedenog najmanje što možete je sebi pružiti priliku.

Podcast je novi oblik kojim ćemo vas educirati, a znanje koje posjedujemo i živimo približiti ćemo vam na način koji će vas ostaviti bez riječi i natjerati vas da se zapitate mnoga pitanja koja su usko vezana za vas i sve ono što vam se dešava u životu. I vjerujte,  pomoći će vam.

Kad utišate um, progovorit će vaša duša tema je koju smo odabrali za druženje dana 04.06..2021. u 20 sati. Duhovni dio ljudskog postojanja je najčišći dio koji čovjek posjeduje. Duša i Duh spojeni u jedno izvor su dobra i mudrosti. Da bi ih čuli što nam govore potrebno je slušati tišinu.

Pratiti nas možete na slijedećim kanalima:

FB stanica: https://www.facebook.com/iscjeljivanjezdravkoposavec

YouTube: https://www.youtube.com/user/AngelicTouch9/videos?view=2&live_view=502

Moć duhovne snage i samoiscjeljenje, Strahovi i kako im se oduprijeti i druge snimke Podcasta možete pogledati OVDJE