Edukacija je nešto što je svakodnevno prisutno u društvu jer upravo zbog educiranja kao pojedinci i kao društvo rastemo. Uvijek težimo ka tome da budemo bolji, da nam život bude lakši i ono najvažnije da se dobro osjećamo sami sa sobom.

Foto: Privat

Naš cilj je uvijek bio jasan i jednostavan. Probuditi iskru života u svakom pojedincu i osobnim primjerom mu pokazati da život nije nimalo loš, da on vrijedi , i da se svi problemi i poteškoće mogu riješiti ako se sebi i životu pristupa na ispravan način.

Gledajući godinama unazad puno toga smo dali, pisani i video materijali, predavanja i promocije uživo, a sve sa ciljem da se osvijestite i shvatite da ste vi glavni pokretač i glavna uloga u vlastitom životu. Vi ste početak i kraj i zbog svega navedenog najmanje što možete je sebi pružiti priliku.

Podcast je novi oblik kojim ćemo vas educirati, a znanje koje posjedujemo i živimo približiti ćemo vam na način koji će vas ostaviti bez riječi i natjerati vas da se zapitate mnoga pitanja koja su usko vezana za vas i sve ono što vam se dešava u životu. I vjerujte, pomoći će vam.

Je li duhovnost iznad religije? tema je koju smo odabrali za druženje dana 18.06.2021. u 20 sati. Duhovnost je sastavni dio religije, ali religija nije sastavni dio duhovnosti. Možete biti štovatelj neke religije, odlaziti u crkvu i poštivati “pravila”, ali ne nužno biti duhovna osoba. S druge strane, ateist može biti produhovljenija osoba od predanog vjernika. Naime, duhovnost je naša najdublja, najprirodnija i neuvjetovana istina koja stanuje u nama i nikome ne može biti zakinuta. Koliko je ona bitna u našem životu, kako je živimo i ne živimo u današnje vrijeme te kako i zašto ju religija iskrivljuje – na ta i mnoga druga pitanja (i provokacije) odgovara Zdravko Posavec u novom motivacijskom podcastu udruge Anđeoski dodir

Pratiti nas možete na slijedećim kanalima:

FB stanica: https://www.facebook.com/iscjeljivanjezdravkoposavec

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=spg5XucvErE

Moć duhovne snage i samoiscjeljenje, Strahovi i kako im se oduprijeti i druge snimke Podcasta možete pogledati OVDJE