Foto: Flickr, SteveD

Koliko puta ste se našli u situaciji da vam je sve teško, da vam ništa ne polazi za rukom, nema nikoga tko bi vas saslušao, pomogao u takvim trenucima, a vi se niste zapitali kako da si barem malo pomognete i niste se sjetili da bi mogli malo vremena posvetiti sebi i mislima odlutati u onaj drugi svijet, svijet mašte, svijet vizualizacije, jer moć vizualizacije je toliko jaka da niste ni svjesni koliko time pomažete svom biću da se uzdigne.

Svaka vizualizacija odvlači vaše misli na pozitivno razmišljanje, te tako sebi činite samoizlječenje, a kada pri tome uložite još malo truda i pokušate vidjeti sve te boje, osjetiti mirise, osjetiti toplinu, opipati to što doživljavate u vašoj vizualizaciji, vi postajete dio tog zamišljenog svijeta i vaša duša počinje poprimati jedno opušteno i blaženo stanje. Pustite da vas ona vodi u svijet kojega još trebate istražiti, jer jedino tako će vaše tijelo, kao i vaš um biti nahranjeni upravo takvom energijom koju bi trebali osjećati svaki dan.

Mnogi se povode time da nemaju vremena, ali napominjemo da za to nije potrebno puno vremena, dovoljno je i deset, petnaest minuta svakodnevno i rezultati će biti u jako kratkom roku vidljivi. Vi ćete se osjećati ispunjeno i sretno, jer sa samim tim činom vizualizacije vi i iscjeljujete svoje umorno i bolno tijelo, a ono najvažnije je to da ste nahranili vašu dušu iako to mnogi odmah ne osjećaju, ali sve to podsvijest pamti i vraća tada kada osjeti da je došlo njeno vrijeme da nastupi na scenu. Vizualizirajući predmete, prirodu, životinje, dragu osobu ili nešto slično sve se spoji sa moćima Univerzuma i sve te slike odlaze u zapise višeg svijeta.

Zamislite samo da se svaki dan u vizualizaciji čistite sve negativnosti koju skupite u toku danu i dozvolite slapovima da vam skinu sav taj teret i tako svaki dan, ne možete ni zamisliti kolika je ta moć i koliko ste pomogli sebi, jer možda to do danas niste isprobali.

Dopustite da vas sunčeve zrake griju kroz vaše tijelo i vi ćete osjetiti tu njegovu moć, samo budite strpljivi i vježbajte svakodnevno i neka vam to bude navika, a ne samo površinski pokušaj, jer bolje svakodnevno vizualizirati pa makar i na par minuta, nego nikada.

Kroz tu moć vizualizacije vi radite za svoje organe, a to činite tako da im upravo iz tog svijeta mašte prinosite jednu jaku vibraciju Univerzuma, a puno vas je svjesno što to donosi, pa budite i vi među ljudima koji se prepuštaju vizualiziranju, te će vam to postati navika, a ne teret.

Autor: Z. Posavec