Dočekali smo i to! 10 godina postojanja udruge „Anđeoski dodir“ i 10 godina uspješnog rada! Svaki dan bio je poseban i nezaboravan. Nema potrebe isticati niti jedan dio, niti jedan trenutak jer, kao što sam rekao, svaki dan je bio poseban i vrijedilo je.

Foto: Privat

Uloženo je puno truda, vremena, predanosti i ljubavi. Bilo je smijeha i suza, rada, zabave, ali i ozbiljnih stvari. Kada sve skupa pogledam mogu reći da sam jako ponosan na sve nas, na cijelu ekipu koja je uvijek uz mene i iza mene. Bez njih ne bih mogao biti ovo što jesam u punom smislu riječi. I zato, hvala im.

Vođen sam Božjom rukom, Njegovom ljubavlju koju želim da osjetimo svi. Naša udruga punih 10 godina na ovaj način pomaže svima koji to žele i trebaju. Ponosan na sve Vas koji nas čitate i pratite, ponosan sam na samog sebe, jer početak je bio težak. No, uz trud koji se nadograđuje kroz ljubav, vjeru i istinu, mi možemo sve. Svaki Vaš uspjeh, suze radosnice su moj i naš uspjeh, moja i naša radost.

Zato Vas pozivam na zajedničko druženje u Podcast livestram emisiju 9.4. u 19 sati da  malo popričamo uz zanimljive goste i poklone, te zajednički obilježimo 10 godina zajedničkog putovanja!

U prilogu Vam stavljamo linkove na kojima nam se možete pridružiti.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/iscjeljivanjezdravkoposavec

Facebok grupa: https://www.facebook.com/groups/620423308083665/?fref=ts

Youtube kanala Anđeoski dodir https://youtu.be/yYc9Y04Dsg8

Youtube kanal Iscjeljivanje Zdravko Posavec https://youtu.be/GVXHNfF04wk

Udruga “Anđeoski dodir”