Kada se piše o djeci onda bi se moglo pisati danima da se dočaraju mali anđeli koji ovom planetu daju posebnu vrijednost, daju smisao životu i ponekad bi se odrasli trebali ugledati na djecu i učiti od njih.

kristalno dijete

Kristalno dijete, Foto: Flickr, M.ADA

Svi ste manje više čuli za kristalnu djecu i oni su bića kojima treba pridodati veliku pažnju i ljubav da bi se razvili u ono što trebaju biti. Upravo ovaj članak posvećen je svoj kristalnoj djeci, te ćemo ih malo približiti kroz opis njihovih karakteristika.

Gotova sva kristalna djeca imaju velike i krupne oči kojima doslovce gutaju svoje sugovornike. Roditelji znaju postati zabrinuti kada djeca prije propjevaju nego li progovore, ali to je normalna stvar kod kristalne djece, jer upravo zbog takvih pojava su drugačiji, te ne treba suviše brinuti ako dijete pjeva, a ne želi pričati.

Kristalna djeca vole se koristiti znakovima umjesto govora, a jedna od najdražih komunikacija im je telepatsko komuniciranje. Posjeduju iscjeljujuće moći, izuzetno su osjetljiva, mirne su naravi i prepuni ljubavi za svih i sve. Zbog navedenog se vrlo često zna vidjeti da kristalna djeca znaju sjediti pored nekoga, bez da išta pričaju, ali oni tako pomažu i iscjeljuju, jer njihov način komunikacije je telepatija.

Unatoč tome što su kristalna djeca vrlo osjetljiva, imaju strahovito velik osjećaj za ravnotežu i drugim osobama lako opraštaju. Također veliku pažnju pridodaju prirodi i životinjama, te u takvim okruženjima znaju djelovati kao da su odsutna duhom, ali to vas ne treba brinuti, jer oni su tada u “svojem svijetu”. Vole istraživati i ne susprežu pred ničim, jer su neustrašivi i gotovo da ne poznaju strah.

Kada osjete da su u pravu vole se inatiti, a kada ih se povrijedi i nanese bol tada znaju vrištati i ispuštati neartikulirane zvukove, jer oni bol i nepravdu osjećaju na drugačiji način, te osjećaju bol kroz cijelo tijelo. Ne vole nepravdu i veliki su borci za pravdu. Posjeduju veliko znanje bez da su igdje učili.

Vrlo su produhovljena bića i vole razgovarati o prošlim životima i o budućnosti. Vole razgovarati o duhovnim vodičima i anđelima, a često s istima i komuniciraju, samo o tome rijetko pričaju drugima. Također pokazuju veliki interes za kristale i poludrago kamenje, te posebno naginju ka tom području.

Ako im se dopusti da se razvijaju samostalno i da samostalno donose odluke vrlo vjerojatno je da će postići velik uspjeh u životu, jer su izuzetno kreativna i skloni su umjetnosti. Kristalna djeca ne vole svu hranu, već se više baziraju na prirodnu prehranu i sokove, a najčešće naginju ka vegetarijanstvu.

Kristalnoj djeci pružajte ljubav, pružite im podršku, razumijevanje i poštovanje. Gledajte ih kao odrasle ljude, jer jedino tako oni mogu uspjeti u svom životu. Ne gledajte ih kao djecu koja su bolesna, nego ih gledajte kao djecu koja imaju posebnu moć, jer oni uistinu jesu posebni i imaju moć.

Autor: Z. Posavec / J. Nikšić