Svakodnevno radimo s ljudima kroz energetske tretmane, neki od klijenata znaju više o energiji, neki znaju manje o energiji, ali gotovo svatko od njih nas pita mogu li se energetski zaštititi i što trebaju učiniti da bi uspjeli u zaštiti svog energetskog polja.

Foto: Flickr, Trodel

Vaše energetsko polje štiti se već samom energijom, no ono što pokreće vašu energiju je vaša duša i srce i vaše misli, te u kombinaciji srca, duše i misli vi možete sami stvoriti vrlo moćnu energetsku zaštitu, ali svakako prije zaštite trebate energetsko polje očistiti od loše energije i tek onda poraditi na zaštiti.

Kroz život i svakodnevicu vaše energetsko polje može se zbog određenih krivih poteza i odluka “srušiti”, te kada je ono urušeno vi ste na udaru loših energetskih vibracija. Vaše energetsko polje stvara vaš energetski štit koji se zove Aura. O Auri trebate brinuti vi, točnije, trebate je štititi, a ona će onda štititi vas. Kako se vi odnosite prema Auri, tako se ona odnosi prema vama, jer ako ne čistite svoje energetsko polje od loših vibracija i energija vaše energetsko polje postaje slabije, a vaša Aura postaje bolesna i gubi na snazi da vas štiti.

Ljudi nemaju kvalitetnih informacija o važnosti energetskog polja i koja je njegova funkcija prema vama, a vas prema njemu. Vrlo je bitan vaš odnos prema vašem energetskom polju, jer o njemu ovisi i vaše stanje, jer ako je vaše energetsko polje u balansu i čisto vi ćete se osjećati jako dobro po pitanju kompletnog vašeg bića. Isto tako, ako je energetsko polje van balansa i prljavo vi se ne osjećate dobro i vaše kompletno biće pati. Zato je bitno kako se odnosite prema svome energetskom polju.

Energetsko polje najlakše se čisti kroz duhovnost, a također najlakše se štiti kroz duhovnost. Vi bi na kraju svakog svog dana trebali očistiti svoje energetsko polje, jer ga na takav način štitite. Kroz dan vi naiđete na negativne energetske vibracije i one uđu u vaše polje, te ga vi na kraju dana trebate izbaciti van, jer ako ostane u vašem polju može stvoriti velike probleme. Za čišćenje vašeg energetskog polja dovoljno vam je 20 minuta dnevno.

Očistiti energetsko polje možete kroz nekoliko načina, a također kroz te načine možete i uraditi štit na svome energetskom polju:

– meditacija, kroz meditaciju možete očistiti sve loše što se nalazi unutar vašeg polja.

– vizualizacijom, vizualizirati možete svugdje, pod tušem, u krevetu, prirodi.

molitva, molitvu možete koristiti u svako vrijeme i na svakom mjestu.

Možete navedeno koristiti pojedinačno, ali kada se gore navedeno koristi sve zajedno stvara vrlo moćnu tehniku koja pokreće strahovito jaku energiju koja čisti, a ujedno i štiti vaše energetsko polje. Najbolju energetsku zaštitu stvarate vi sami, samo ako si priuštite malo truda i volje, jer stvoreni ste da živite zdravije i kvalitetnije.

Autor: Z. Posavec