Životni put svakog dana je pred nama, svaki dan odlučujemo kojim putem ćemo ići. Neka vam izbor bude put ljubavi, put istine, put života.

Zdravko Posavec

znak križa
Znak križa, Foto: Flickr, Lel4nd

Ovo pišem u želji da ću bar nekome pomoći da nađe odgovor ili rešenje za kojim traga. Jer sam ga i sama dugo tražila. Iako sam mlada, već duže vreme sam pokušavala sebi da pomognem, tj. da nađem pomoć. Potraga je trajala sve dok sasvim slučajno (mada u slučajno ne verujem) nisam naišla na stranicu Gospodina Zdravka.

Osećala sam stalno veliki pritisak, nesigurnost, strah, neko gušenje u predelu grudi i česte depresije, može se reći bez pravog razloga. I taj osećaj koliko god da sam želela pobediti nije išlo. Stalno sam se vrtela u krug, ne znajući kako izaći. Kada sam počela da čitam iskustva i videla da postoji tretman na daljinu odmah sam kontaktirala Zdravka.

Dogovorili smo razgovor putem Skype-a. Iako pomalo skeptična, već nakon prvog razgovora mesta za sumnju vise nije bilo. Već tokom tog prvog razgovora kao da je veliki teret izašao iz mene.

Odradili smo 5 tretmana iscjeljivanja na daljinu, koji su po meni nešto neverovatno, ne znam kako to rečima opisati. To se mora doživeti. Najvažnije od svega je što sam konačno pronašla mir sa samom sobom i dobila neverovatnu volju za život. Jer život je nešto najlepše sto je Bog mogao da nam podari. A to treba da iskoristimo najbolje što možemo.

Želim neizmerno od srca da se zahvalim na nesebičnoj pomoći, velikom strpljenju i razumevanju. Pozdrav.

Maja 24, Srbija