Foto: Flickr, Denise Mayumi

Nije svaki dan isti, nije ni svako vrijeme isto, pa tako možemo reći da se i vi ne osjećate svaki dan ispunjeno, sretno, poželjno, voljeno.

Ponekad je teško objasniti takvu situaciju, pitate se što vam je danas, dođe vam da iskočite iz vlastite kože,  što da učinite, kako da krenete dalje, što da razmišljate? Da, točno, što učiniti, što razmišljati?

Kao prvo, pokušajte naći mirno mjesto gdje ćete se opustiti i poslušati svoju dušu što vam govori, zašto je potištena i vjerujte da ćete dobiti odgovore na sve ono što vas muči. No, mnogi se prepuste tolikoj tuzi da im sve ide na živce, pa i sami sebi stvaraju težu situaciju. Dođe do situacije gdje se istresu na nekoga tko mu je u tom trenutku najbliži, a često stradaju voljene osobe koje nisu zaslužile da se na njih istrese sav teret kojega nosite na svojim leđima. No, ponekad bude prekasno i gubite ono što vam je najdragocjenije. Ne pitate se koliko ste tu osobu povrijedili, ne pitate se u kakvom je stanju njegova duša koja je podnijela sve te izgovorene riječi. Netko i dođe do spoznaje da je pogriješio, pa izgovori jednu jednostavnu riječ – oprosti – i njemu je oprošteno, a što sa onima koji to nikada ne izgovore?

Vjerujte taj više pati od onoga tko je bio izvrijeđan i dalje se nastavlja hraniti tom negativnom silom i sebi radi loše. Nitko ne bi smio živjeti u tuzi, jer vam je Bog svima dao da budete sretni, a sretni možete biti ako ste iskreni prema sebi, a tu iskrenost će svatko znati prepoznati na pravi način.

Nije lako to sprovesti u djelo, ali je lako pomoliti se za oproštaj, a to svatko može učiniti ako ima otvoreno srce za Božju molitvu.

Učinite to odmah čim shvatite da ste povrijedili onoga tko to nije zaslužio, jer će i vama tada biti lakše, nemojte se kajati zbog svega što ste izrekli, jer u tom trenutku niste bili svjesni što govorite, jer je preveliki gnjev, tuga i nesreća bila u vama i zato će vam za svaku riječ oproštenja biti i oprošteno. Naučite živjeti s ljubavlju prema sebi i prema svima onima koji su vam dragi, koji vam pomažu, koji su vam iskreni prijatelji i nećete nikada požaliti, jer dobro se dobrim vraća.

Energetska povezanost upotpunjuje svako živo biće, upotpunjujete se svakodnevno jer vam Svemir šalje samo pozitivne vribracije, a to se osjeti kroz osobe koje imaju pozitivnu energiju i zato prihvatite i dozvolite da vas upravo te osobe vode pravim putem ka iscjeljenju duše i kompletnog energetskog polja koje vas okružuje.

Vrijeme liječi sve rane, tako kažu, a danas je vrijeme trenutak koji liječi vašu dušu, ne dozvolite da vam ju netko ili nešto zatruje, jer će trebati puno trenutaka da ona zacijeli. Zovite i zatražite pomoć od onoga kojega osjetite da ima “ono nešto”, a to nešto se zove Božanska energija.

Autor: J. Nikšić