Dugogodišni problemi i svakodnevni stres učinili su svoje. Moje i fizičko i psihičko stanje postalo je alarmantno, a obiteljski odnosi napeti i neskladni. Situacija je bila jako loša i jednostavno nisam vidjela izlaz. Kada sam na internetu otkrila stranicu Udruge “Anđeoski dodir” nisam odmah pomislila da ću tu naći pomoć i bila sam skeptična. Međutim kako se moje stanje nije mjenjalo obratila sam se Zdravku Posavcu.Nakon ugodnog razgovora dogovorili smo čišćenje obiteljskog stabla. Već tada su bili vidljivi pozitivni pomaci u obitelji i u meni samoj. Nakon toga dogovorili smo tretmane na daljinu. Rezultati su odlični, osjećam veliko fizičko olakšanje a mir koji osjećam je neprocjenjiv. Od srca se zahvaljujem na velikom strpljenju i nesebičnoj pomoći.

Slađana (43), Rijeka

Imam potrebu da vam iznesem svoje iskustvo, premda sam se zadnjih dvadeset godina osjećala kao da se vrtim u nekom začaranom krugu, ništa mi nije išlo od ruke niti je nailazilo na plodno tlo u konačnici, koliko god se trudila.

Smatram se jakom i duhovnom osobom, ali sam polako počela posustajati, bila sam jako iscrpljena od svega.
I nekako baš u tom momentu, surfajući po internetu, naišla sam na udrugu “Andjeoski dodir” i odlučila nazvati.
Nakon razgovora sa izuzetnim gospodinom Zdravkom, odlučila sam se za tretman čišćenja.
Tretmani su se odvijali na daljinu i čim smo počeli sa tretmanom osjetila sam mučninu, počela se znojiti i kao da ću se onesvijestiti i onda je odjedanput sve prestalo.
Odmah prvog dana osjetila sam olakšanje, slobodu, snagu, volju i stalno se punila pozitivnom energijom.
I sam gospodin Zdravko bio je začudjen kako sam uopće funkcionirala sve te godine uz toliku količinu negativne energije, ali kroz Božansku energiju sve je moguće iscijeliti.
Moj život ponovo ima smisla i osjećam istinsku sreću.
Zahvaljujem se od sveg srca gospodinu Zdravku i blagoslovljen bio kao što i je!

Lidija (39), Rijeka

Ne znam kako da ovo napišem, ali vjerujem da ću uspjeti da vam prenesem svoj doživljaj i iskustvo kroz terapije iscjeljivanja koje mi je radio Zdravko Posavec. Upoznao sam ga kad je živio u našem susjedstvu, te smo ubrzo postali dobri susjedi.
Moja supruga, brat i ja intenzivno smo se družili sa njim, točnije kada nam je vrijeme dopustilo. Rekao nam je čime se bavi, ali ja baš nisam previše vjerovao u to. Moja supruga se prva obratila za pomoć, kasnije moj brat i kada sam vidio kakvi su rezultati, odlučio sam se i ja za njegovu pomoć. Naime patio sam od jakih bolova u kralježnici. Sve se dogodilo u 10.mjesecu 2011.godine dok sam radio na građevini i imao strahovite bolove u leđima i cijeloj kralježnici, te mi je svaki dan bio dodatno mučenje. Rekao sam sam sebi da nemam što izgubiti ako probam otkloniti problem. Dogovorio sam termin i već nakon prvog tretmana ostao u šoku. Kroz tijelo sam osjećao vrućinu, trnce, nekakve vibracije. Stajao sam na nogama, te sam u jednom trenutku osjetio kako me nešto pritišće prema podu, sila je bila toliko jaka da se nisam mogao oduprijeti, već sam popustio i završio u sjedećem položaju.

Nakon tretmana osjećao sam se lakše, opuštenije, a bolovi u leđima i kralježnici su nestali. Ponovili smo još nekoliko tretmana i danas mogu sa ponosom reći, da bolovi više ne postoje, mogu normalno funkcionirati, a to prije nisam mogao. Iako sam sebi ne mogu neke stvari objasniti, mogu reći da zahvaljujem Zdravku što mi je pomogao da funkcioniram bez poteškoća.

Dejan (25), Poreč

Zdravka sam upoznao u istom periodu kada moj brat i njegova žena. Često mi je znao skrenuti pažnju na madež koji sam imao na stopalu, iako sam tada mislio da je sve u redu, kasnije se ispostavilo da sam ga ipak trebao slušati, jer je taj madež bio maligni tumor. Kada sam saznao da se moram podvrgnuti operaciji, doslovce sam umirao od straha, jer nisam znao što će se dogoditi. Gledao sam suprugu mog brata koja je radila tretmane kod njega i uočio da je puno smirenija, ljepše spava i ne osjeća više onu nervozu u svom tijelu, te sam se odlučio i ja da ga zamolim za tretmane.

U osmom mjesecu 2011.godine prije odlaska u Zagreb na operaciju odlučio sam zatražiti pomoć kod Zdravka i na taj način otkloniti svoje strahove. Nakon nekoliko odrađenih tretmana prestao sam razmišljati uopće o operaciji i osjećao sam se potpuno smiren, a olakšanje sam najvećim dijelom osjećao u prsnom košu. Operacija je prošla relativno dobro, ali sam imao problem sa zacjeljivanjem rane, te sam ponovno zamolio Zdravka za iscjeljenje što je odmah prihvatio. Oteklina je već nakon prvog tretmana nestala, a ono što sam osjećao je to kao da mi neka tekućina izlazi iz noge, toplinu i trnce. Odradili smo cijeli set tretmana i danas mogu reći da nemam apsolutno nikakvih problema. Rana je zacijelila, normalno funkcioniram, strahovi se više nikada nisu pojavili. Iako mi nije jasno na koji način se sve to skupa dogodilo, ali bitna stvar je da se ja nakon svega osjećam odlično i veliko hvala Zdravku na pruženoj pomoći.

Bojan (23), Poreč

Gospodina Zdravka sam upoznala odmah nakon što je doselio u naše susjedstvo, te na prvi pogled mi je djelovao nekako drugačiji od drugih. Kroz razgovor sa njim došli smo na temu čime se bavi, te mi je rekao da se bavi iscjeljivanjem kroz Božansku energiju. Vjernica sam, pa mi samim time pojam Božanske energije nije bio nepoznanica, iako se do sada nisam susrela sa njime. Bilo mi je zanimljivo slušati na koji način on priča i u svakoj komunikaciji naučila sam nešto za sebe.

Imala sam zdravstvenih problema sa jajnicima, pojavljivala mi se česta upala, te samim time mi je bio i zahvaćen urinarni trakt, a silno sam željela imati dijete, no bila sam svjesna toga dok to ne riješim, ništa od trudnoće. Jednog dana sam se odlučila kod njega zatražiti pomoć, točno u sedmom mjesecu 2011.godine i počeli smo sa odrađivanjem tretmana. Odmah nakon prvog tretmana osjetila sam jaku toplinu koja struji kroz moje tijelo i osjećala sam se poletnije, jer mi je rekao da su mi energetski centri u blokadi, te je i po tom pitanju morao odraditi čišćenje.

Kako je vrijeme prolazilo, mene već nakon trećeg tretmana nije više ništa boljelo i jedva sam čekala da se odradi svih pet tretmana kako bih mogla otići na nalaze i što će se ustanoviti. Mogu reći da su nalazi pokazali rezultate gdje je sve nestalo, nije bilo više tragova upala, a to sve bez lijekova. Odmah sam nazvala gospodina Zdravka i rekla mu za rezultate, a on mi je rekao da mogu početi razmišljati o trudnoći, jer da ću ostati trudna. Suze su mi potekle od radosti, i evo danas mogu reći da sam trudna i toliko sretna i zahvalna Bogu što sam upoznala gospodina Zdravka koji me svojom Božanskom energijom kroz iscjeljivanje doveo do toga da ću postati majka. Hvala mu od srca.

Maja (22), Poreč

Dugo vreme sam patio od nabačene crne magije, to je bila teška energetska blokada …

Nisam uopšte mogao da funkcionišem … osećao sam strahove, velika malaksalost, nervozu, napetost, mučninu, osećao sam se kao da živim u paklu…. mnogo puta mi je dolazila ideja samoubistva … roj negativnih misli u glavi koji nikako nije moguće da se kontroliraju… to je bila muka koja se ne da opisati…

Uprkos intenzivnog istraživanja duhovne oblasti i prakticiranja određenih energetskih duhovnih tehnika, rezultata nije bilo…. , nisam sebi mogao da si pomognem…. Potražio sam pomoć kod Zdravka i Jasne u Udruzi” Andzeoski Dodir” dogovorili smo se da mi vrše tretmane na daljini.. i evo posle desetak dana tretiranja čišćenja, poboljšanje je krenulo… osećam se mnogo, mnogo bolje! Teret koji sam osećao maknut mi je za 80% ako mogu da se izrazim u procentima, povratila mi se snaga, energija, polako vraćaju mi se emocije koje nisam osećao godinama, osećam se odlično kao da mi Bog poklonio novi život… očekujem da za još neko vreme tretiranja problem koji sam imao bice kompletno rešen…. Neizmerno sam zahvalan Zdravku i Jasni koji su me vratili u život. Samo da kažem da se tretmani rade na daljinu.

Gorance, Prilep (Makedonija)

Imam potrebu da vam prenesem moje osobno iskustvo jer sam i ja odradila tretman na daljinu sa gospodinom Zdravkom koji mi je ulio toliko vjere, ljubavi, nade u moj život. Ukratko, pomoć sam potražila jer sam se našla u nekom “začaranom” krugu, ništa mi nije išlo od ruke, a najviše me potaknulo da se javim jer sam imala zdravstvenih problema vezanih za maternicu, miom (izraslina na maternici) cin II koji može prouzročiti rak maternice i konstantna bol u predjelu jajnika…stalni strah, nelagoda je bila prisutna u svakom trenutku pojedinog dana i počela sam moliti Boga da mi samo da jasno vodstvo, što moram napraviti.Naišla sam na stranicu Iscjeljivanje i dok sam čitala bilo koju temu osjećala bih se bolje i odlučila sam nazvati. Već prvi razgovor sa gospodinom Zdravkom je učinio veliku promjenu kod mene i nije bilo nikakve dvojbe.

Odlučila sam se na tretmane. Nakon 5 tretmana sam osjetila toliku potrebu da se isplačem, ne zato što me nešto bolilo nego su jednostavno suze same tekle, a da ni sama sebi nisam mogla objasniti zašto. Nakon toga sam se osjećala preporođeno, ne mogu vam riječima opisati tu sreću, zadovoljstvo, ushićenost. Bol više nije prisutna, ali ostatak nalaza ću obaviti u 9 mjesecu i već osjećam i znam da sam potpuno iscjeljena..nema straha, nema suvišnih pitanja, svaki dan mi je predivan…toliko sam sretna da svaki dan zahvaljujem Bogu što me uputio na pravo mjesto, a gospodinu Zdravku sam zahvalna do neba što je moj život promijenio na bolje.

Od srca bi svakome preporučila tko ima bilo kakav problem da se obrati na ovu adresu jer vjerujte mi nećete požaliti. Život je predivan i dopustite sebi uživanje u svakom trenutku pojedinog dana…još jednom VELIKO HVALA OD SRCA UDRUZI “Anđeoski dodir”.

Sandra (30) Dubrovnik

Upoznala sam gospođu Jasnu Nikšić prije 3 godine kada sam prvi puta isprobala iscjeljujuću energetsku masažu cijelog tijela. U tom sam periodu bila potpuno iscrpljena i fizički i psihički, što zbog stresa na poslu, što zbog privatnih problema. Ne mogu opisati kako sam se tada osjećala, potpuno bezvoljno, bez snage, na rubu depresije.

Masaža traje sat i pol, te uključuje masažu glave i stopala, što je izuzetno zahtjevno i iziskuje veliko znanje i poznavanje anatomije ljudskog tijela. Pored masaže tu je i uvodni razgovor s klijentom kojem ona u potpunosti posveti svoju pažnju.

Iz iskustva koje sam imala u brojnim salonima gdje se nude mnogobrojne vrste masaža mogu reći da nitko, ali zaista nitko nije moje tijelo tako izmasirao i doveo u sklad. Gospođa Jasna Nikšić je kroz masažu svojom energijom pročistila moje tijelo od nagomilanog stresa. Nakon masaže osjećala sam se potpuno obnovljeno, puna snage, energije i želje za životom, te lakše podnosim svakodnevni stres na poslu. Promjene na meni primijetila je moja obitelj, prijatelji i kolege na poslu. Od tada ne dam nikome svoje tijelo u ruke i zaista svakome preporučam iscjeljujuću energetsku masažu gospođe Nikšić. U njezinom se radu osjeti da radi predano i sa srcem.

Danas mogu reći da sam ponosni član Udruge “Anđeoski dodir” i redovito pratim njihov rad, kao i seminare i radionice koje održavaju, te im želim puno uspjeha u daljnjem radu!

Jelena (30) Buje

Predivno je što se mogu podijeliti iskustva, nadam se da će nekoga ovo moje iskustvo potaknuti da potraži pomoć na pravome mjestu. “Igrom slučaja” stupila sam u kontakt sa g. Zdravkom iz Udruge “Anđeoski dodir”, a kako živim u Zagrebu, dobila sam tretman na daljinu i dok živim, to iskustvo neću zaboraviti. Kako bi bilo shvatljivije nekome tko nije bio u mojoj koži, moram ukratko u povijest svoje obitelji koja je bila destruktivna, ali na neki bolestan način povezana. Od sedmero djece majka je troje prigrlila, a nas četvero prepustila nama samima. Rasla sam uz psovanje Gospodina, izrugivanje onih koji odlaze na “klanjanje oltara” stalno neka izrugivanja itd. Niti sebi nisam uspjela stvoriti bolju obitelj, upala sam u sličan obrazac one iz mog djetinjstva. Prije 4 g. Bog me zazvao, obratila sam se doživljavajući uvrede i podsmijehe na svoj račun. Sada sam i sama postala jedna od “jadnika” koji se klanjaju pred oltarom.

Od obraćenja počele su moje patnje, nikako nisam mogla “oprati” svoju prošlost pred Bogom.
Kada sam stupila u kontakt sa g. Zdravkom, bezuspješno sam pokušavala podignuti na noge posao za koji sam se jako zadužila i živjela u strahu da ću potonuti.
Da ne duljim, nakon možda 5-10 min. tretmana osjetila sam kako mi krv gori, cijela utroba mi je bila užarena. Bilo mi je nevjerojatno kada mi je g. Zdravko ukazao na štitnjaču, skočni zglob kojemu su prije 30-ak godina strgani ligamenti, mislila sam “ma to je slučajno”.

Tada mi je Zdravko rekao (kao da su mi pročitane misli)…. “prepusti se” i kaži što osjećaš. Opet me oblila jaka vrućina, ali nisam rekla iskreno što mi se još desilo u tom trenutku. U djelićima sekunde vidjela sam sve svoje grijehe, čula svaku svoju izgovorenu ružnu rečenicu, sve što sam godinama isplakivala došlo je na površinu. I sa svakom slikom svog grijeha, osjećala sam čavao koji sam zabila Isusu na križu. Suze su mi nekontrolirano tekle niz lice, duša mi od silne boli pucala.
A tada se desilo čudo koje me hvala Bogu i danas prati.

G. Zdravko mi je samo rekao. “Oprosti si, ne muči se više, sve ti je oprošteno”. Od šoka nisam mogla doći k sebi, pa otkud zna?
Prošla je minuta-dvije i sve je nestalo. Zatim mi je napravljen tretman po pitanju mog zdravstvenog stanja i više nemam hormonalnih problema (štitnjača) niti većih tegoba s kralježnicom i nogom. Nakon tretmana novo sam biće, s radošću molim i zahvaljujem Bogu, uživam u vjeri. Uspjela sam se odmaknuti od obitelji koja me uvijek podcjenjivala i iskorištavala. Posao mi je iz dana u dan na sve čvršćim nogama, takva su vremena da je teško zaraditi, ali više ne padam prema dnu.
Život mi je dobio smisao i osjećam istinsku sreću.

Svi mi imamo svoga Anđela, ja sam svoga upoznala u čovjeku.
Od srca hvala g. Zdravku, a svima mogu samo reći- prepustite se bez straha i predrasuda! Mir i dobro.

Jasminka Kobasić (45) Zagreb

Nakon pročitanih iskustava klijenata, odlučio sam i ja napisati par riječi, jer sam neizmjerno zahvalan gospodinu Zdravku koji mi je radio tretman na daljinu, iako sam malo sumnjao kako to može djelovati, ali nisam imao drugog izbora već se prepustiti i napraviti onako kako mi je rekao. Radilo se o kamencima koji su me mučili dugi niz godina i nakon mnogih tableta, čajeva, tinktura, nisam ih uspio eliminirati, a ono što se desilo na daljinu i već nakon trećeg tretmana, vjerujte mi da sam osjećao da se nešto razbija u meni, ali ugodna bol. Naravno nakon petog tretmana i razgovora sa gospodinom Zdravkom ustanovljeno je da su se kamenci pretvorili u pijesak i da bi trebalo još par tretmana da i to potpuno izbacimo iz mog organizma. Pristao sam i odradili su se i ti tretmani i danas mogu reći da ih nema više i još jednom hvala gospodinu Zdravku koji je vodio brigu o mom zdravlju, a ja sam sretan što sam ga slušao kako mi je savjetovao. Danas ga nazovem jednom mjesečno da vidim kakvo je moje zdravstveno stanje, a hvala Bogu, za sada je odlično.

Andrija (56) Split

Bilo je to ove zime kada više nisam znala gdje da potražim pomoć i slučajno sam naletila na stranicu www.iscjeljivanje.net i počela čitati tekstove. Bila sam oduševljena kako su jednostavno pisani, a opet sa tako jakom i dubokom porukom. Pošto sam imala zdravstvenih problema (srčanu aritmiju), nazvala sam i dogovorila termin za tretman. Nakon samo jednog tretmana, moje srce je počelo normalnije kucati, a ja sam osjećala kao da mi je netko iščupao “ono nešto” iz mene. Ne mogu ni sama objasniti kako, ali onu toplinu koja je zračila iz ruku gdin.Zdravka neću nikada zaboraviti, onaj osjećaj da te netko vuče “gore”, a opet tako ugodno. Išla sam na još četiri tretmana i mogu reći da se danas osjećam najzdravijom osobom kao nikada do sada. Eto toliko od mene i hvala gospodinu Zdravku koji je odmah vidio koji je moj zdravstveni problem, a da mu ja ništa nisam rekla. Svako dobro u daljnjem radu i vjerujte da ću mu se opet javiti ako to bude potrebno, jer lijekove koje sam pila samo su me činili nerzvoznom, a sada sam toliko smirena i vesela da vam ne mogu opisati.

Katarina (23) Varaždin

Hvala Jasni i Zdravku koji su mi dali novu nadu za život, jer nakon njihovih tretmana, danas se osjećam voljenom i ja sam naučila davati tu ljubav i dijeliti ju sa drugima, a da prije toga nisam ni sama sebi znala objasniti zašto sam ogorčena na sebe. Danas mi je sve potpuno jasno, jer njihovi tretmani su mi otvorili oči, očistili dušu i dali snage za novi početak. Veliko im hvala.

Jadranka (28) Pula

Dijelim ovo moje iskustvo, jer sam neizmjerno zahvalna J.Nikšić koja mi je pomogla da danas hodam bez pomagala, jer tretmane koje mi je ona radila nisam još nigdje dobila i takve energetske masaže bih preporučila svakome tko ima zdravstvenih problema sa kralježnicom, zglobovima i mišićima, a gospodinu Zdravku zahvaljujem koji mi je dodatno svojom energijom pročistio kompletno tijelo i danas što radim je to da im se obratim jednom mjesečno da vide ako je došlo do zastoja u mom organizmu kako bi ga se dodatno pročistilo. Hvala im još jednom.

Leonora (58) Buzet

Član sam Udruge “Anđeoski dodir” i vrlo sam oduševljena njihovim radom. Pošto sam saznala da uvode rubriku iskustva klijenata, odlučila sam napisati ovaj mail i poslati ga. Gospođu Jasnu Nikšić i gospodina Zdravka Posavec upoznala sam sasvim slučajno i mogla bi o njima pričati danima, o njihovom načinu komunikacije, o energiji kojom zrače i nadasve otvorenošću i razumijevanju. S obzirom da u trenutku kada sam ih upoznala, imala sam velikih problema u svojem životu, jedan dio zdravstveni, a drugi dio izazvan emocijama. Nisam se osjećala nimalo dobro u vlastitoj koži, ali s obzirom da mi se pružila prilika i nakon kratkog razgovora sa njima odlučila sam se prepustiti njihovim tretmanima, jer ono što sam osjetila kod njih, bila je jedna velika iskrenost. Već prilikom razgovora kroz svoje tijelo osjećala sam do tada nepoznatu moć energije i nisam znala što se događa. Tijelo mi se počelo tresti, drhtala sam kao da se nalazim na najvećoj hladnoći, a zapravo sam osjećala strahovitu vrućinu i tijelo mi je gorjelo. U jednom trenutku osjetila sam strah, jer sve ovo meni je bila velika nepoznanica. Nisam previše vjerovala u energiju, ali nakon što su mi pomogli da riješim svoje zdravstvene i emotivne probleme, ne da vjerujem, nego svako toliko obratim se njima i uvijek dođem do neke nove spoznaje koja me učini sretnijom i ponosnom.

Mimi (31) Umag

Najmanje što mogu učiniti nakon svega što je gospođa Nikšić učinila za mene, jest da podijelim ovo iskustvo sa vama. Aktivno sam se bavio sportom još od svojeg djetinjstva i mogu reći da je tijelo sportaša izloženo strahovitim naporima. Osjećao sam se savršeno, no prilikom jednog najobičnijeg treninga kroz kralježnicu sam osjetio tupu bol koja me ukočila i nisam se mogao pomaknuti. Bio sam podvrgnut terapiji koju mi je prepisala struka, ali izostali su rezultati, točnije nije se vidio baš naročiti pomak. Nakon određenog vremena reflektiralo mi je kompletno stanje kroz otok u koljenima, te sam bio prisiljen ostaviti sport. Jedan dio mene nakon toga kao da je umro. Pokušao sam kojekakve metode, ali jednostavno nisu davale rezultate. Slučajno sam se našao na odmoru u Umagu, te ispijajući kavu u hotelu pričao sam sa osobljem o svom problemu. Osoblje me tada ugodno iznenadilo, jer spomenuli su mi gospođu Nikšić, ali žar i sreća koja je isijavala iz njih u tom trenutku, nagnala me na to da i ja pokušam riješiti svoj problem kod nje. Nazvao sam i dogovorio termin i bio sam iznenađen toplinom i srdačnošću kojom je zračila. Još više sam ostao šokiran kada mi je rekla točan slijed događaja koji su mi se događali. U datom trenutku moje tijelo se naježilo i jednostavno sam počeo plakati. Umirila me je svojim riječima koje su djelovale poput melema. Što se događalo tokom samog tretmana, točnije njezine masaže, nisam potpuno bio svjestan, jer u pojedinim trenucima bio sam prisutan u nekom drugom svijetu koji je puno ljepši i mirniji od ovog sadašnjeg. Kako mi je gospođa Nikšić rekla kasnije, utonuo sam u san, ali ono najbitnije što se dogodilo, kada sam se probudio, moja leđa više nisu bila onako bolna, osjećao sam olakšanje kao da je sav teret netko skinuo sa njih. Pošto sam bio vrlo zadovoljan, dogovorio sam još tri masaže i mogu sa ponosom reći, veliko hvala iz srca gospođi Nikšić što je kroz te tretmane pomogla meni da se moja leđa i kralježnica kompletno saniraju, te ujedno i na taj način oporave koljena koja su trpila strahovito opterećenje. Ako za ikoga mogu reći da zna svoj posao, onda je to zasigurno gospođa Nikšić. Danas se bavim sportom rekreativno, ali i to puno znači s obzirom da kada se nisam bavio sportom, jedan dio mene bio je umro. Još jednom hvala iz srca i puno uspjeha u daljnjem radu gospođi Nikšić.

Mario (38) Zagreb

U par rečenica pokušat ću objasniti što mi se dešavalo, jer ni sama nisam više znala kome se obratiti za moje depresivno stanje, jer sam vidjela da me tablete još više bacaju u tugu gdje sam samu sebe žalila i nisam imala volje za život. Šetajući tako gradom privukao me plakat Udruge “Anđeoski dodir” gdje se održava seminar i odlučila sam da odem i to poslušati. Prvo vrijeme sam bila jako uznemirena, ali kako je gospodin Zdravko pričao, osjećala sam da mi se cijelo tijelo smiruje i val topline koji je bio tada u meni počeo se širiti po cijelom mojem tijelu. Nakon predavanja odlučila sam ostati na tretmenu iscjeljivanja i nije mi žao, jer ono što sam doživjela i danas si ne mogu objasniti, ali vjerovanjem u Božansku energiju i nakon još pet odrađenih tretmana, danas sam normalna osoba i uživam u svakom trenutku svakodnevno. Ovim putem od srca želim zahvaliti Udruzi, a posebno gospodinu Zdravku što mi je vratio volju za život, što sam zahvaljujući njemu odbacila sve lijekove protiv depresije i danas sam kompletna osoba koja vidi i prepoznaje što znači živjeti.

Katica (45) Novigrad

Prvo iskustvo sa energijom sam imao na daljinu sa gospodinom Zdravkom Posavec iz Udruge “Anđeoski dodir”. Naravno ja sam vjerovao u to još od prije, ali htio sam to iskusiti na vlastitoj koži. Tijekom tretmana na daljinu sam osjetio trnce, te kako me na pojedinim dijelovima tijela hvata energija. Poslije tretmana sam se osjećao opuštenije, veselije i svježije nego ikad. Studiram u Rijeci na filozofskom fakultetu, te mi se ukazala prilika i odlučio sam posjetiti seminar koji je Udruga održavala u Umagu. Za vrijeme samog seminara osjetila se pozitivna energija koja je masovno ispunjavala prostor u kojem sam tada boravio. Na seminar sam došao sa strahovitim bolovima i napetosti u ramenima. Već kroz predavanje osjetio sam kako mi napetost polako popušta, a da ni sam nisam bio svjestan kako se to događa. Na kraju sam ih zamolio za individualni tretman kojeg sam i dobio i tu je počelo djelovanje njihove energije. Odmah sam osjetio promjene, te bol i napetost u ramenima je jednostavno nestala. Općenito se osjećam zdravije i opuštenije i od tada nemam više nikakvih problema. Od srca se zahvaljujem Jasni Nikšić i Zdravku Posavec na tretmanima koji su mi pomogli da se dobro osjećam, da nađem svoj mir i da osjetim pravu moć Božanske energije.

Karlo (21), Varaždinske Toplice

Još od djetinjstva imam problema s raznim alergijama. Bila sam na svakojakim lijekovima koji bi mi uklonili tegobe ili mi barem olakšali stanje, no to je bilo bez nekog uspjeha. Unazad godinu dana, simptomi su se pojačali i život s njima bio je sve teži. Kako sam vidjela da lijekovi ne pomažu, spas sam potražila u drugim alternativnim metodama liječenja. Slučajno je moj dečko saznao za seminar udruge “Anđeoski dodir”, te smo odlučili da ga posjetimo. Bili smo oduševljeni sa onim što smo čuli i vidjeli, te sam odlučila da pokušam sebi olakšati tegobe kroz individualni tretman. Za vrijeme tretmana energijom, osjećala sam blage trnce i podrhtavanje u rukama, te unatoč zatvorenim očima, osjetila sam jak bljesak svjetla, u jednom trenutku briznula sam u plač i nisam se mogla zaustaviti, ali to nije bio plač zbog bolova već zbog osjećaja koji sam osjetila unutar sebe, kao da svi moji problemi počinju nestajati. Nakon tretmana moje je tijelo samo počelo izbacivati sve ono loše što se u organizmu nalazilo, a to se manifestiralo kroz svrbež kože ruku i nogu koji je trajao naredna dva dana. Mogla sam zapravo osjetiti kako se moj organizam polako oslobađa bolesti. Uz bolje fizičko i zdravstveno stanje, neizmjerno sam zahvalna Jasni Nikšić i Zdravku Posavec na psihičkom i duhovnom miru koje mi je tretman pružio. Isprobala sam i njihov tretman na daljinu i mogu reći da Božanska energija radi čuda. Puno uspjeha u daljnjem radu vam želim i još jednom hvala iz srca.

Maja (20), Rijeka

Htjela bih da i ja iznesem svoje iskustvo. Imam 34g. i 17mjeseci sam patila od kompleksnog ptss-a. Simptome sam imala u toj mjeri da nisam mogla funkcionirati. Strahovi, nelagode i razni neobični i nepoznati extremni osjećaji su bili moja svakodnevica. Psiholog mi nije bio od neke pomoći, promjena ishrane isto tako. Bila sam ubjeđena da ću zauvijek ostati zarobljena u ovom stanju i da mi nema pomoći. Slučajno sam naišla na stranicu Andjeoski dodir i odlučila nazvati. Bila sam na početku skeptična, a s druge strane svu svoju nadu uložila u Zdravka da će mi pomoći. Tretman je bio svaki dan oko 45 dana. U tom periodu mi se život počeo okretati naopačke u pozitivnom smislu. Moram naglasiti da me pored ptss-a nikad u životu ništa nije išlo: konflikti u obitelji, nesporazumi, bila sam inače peh u svemu, a i u svemu tome bježala od sebe jer sam bila jako nesigurna, uplašena…itd. Odjednom su počele sve puzle da dolaze na svoje mjesto, postajala sam sve pozitivnija, dobijala vjeru u sebe, mogla da sagledam dogadjaje i osobe iz drugog ugla, sve je počelo dobijati smisao i ja sam postala samim tim zrelija, snažnija, bolja osoba, oslobodjena frustracija i negative. Osobe su počele da mi se javljaju koje prije nisu, obiteljski kontakti su se normalizirali, čak sam opet u kontaktu sa tri člana obitelji. Mogu sve da sagledam trezvenije, realnije. Osjećam duševni mir. Ono najbitnije u svemu, bar meni, je to da sam sve traume preradila i da su se svi simptomi od zadnjih 17 mj. povukli, nestali. Momentalno se pojavio novi simptom vezan za moje nepovjerenje prema ljudima zbog mog djetinjstva, ali sad znam da će se i to riješiti i onda sam time riješila sve. Ja opet živim, ne preživljavam! Sve do sada sam doživjela na način da nakon svakog preradjenog problema, mozak dobije prostor za preradu novog problema koji jako brzo izlaze jedan za drugim na površinu kako bi se očistili, sanirali. Sve pozitivne promjene su stalne, a ne privremene. Čovjekovo tijelo i um dolaze u prirodno zdravstveno stanje. Moram napomenuti da sam tretmane dobijala na daljinu. Zdravku se ne mogu dovoljno zahvaliti na nesebičnoj pomoći i uloženom trudu, sve što bih rekla ili uradila nedovoljno je. Mogu reći samo da se smatram sretnicom što sam dosla u kontakt sa Zdravkom koji mi je pružio drugu šansu za život ispunjen zdravljem, srećom i ljubavlju. Hvala Zdravko, od srca se zahvaljujem, blagoslovljen bio!

Martina, Nizozemska

Nema komentara

    Napišite komentar

    Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.