Koliko puta ste se našli u situaciji da niste imali snage za ništa, da čak i ono najosnovnije što ste trebali uraditi počelo vam je predstavljati izazov, te ste se nakon takvih radnji osjećali kao da danima niste spavali i nikako niste uspijevali vratiti volju i snagu za svoj svakodnevni život.

Foto: Flickr, marwho

Svi ste se barem jednom našli u takvoj situaciji, ali mnogo vas se u takvim situacijama preplašilo i bezglavo otrčalo doktoru. Postavlja se pitanje treba li za neke stvari posjetiti liječnika opće prakse. Za neke situacije je nepotrebno ići kod liječnika, jer u tim situacijama neće vam oni pomoći, a jedna od tih situacija je iscrpljenost organizma.

Iscrpljenost organizma nije bolest, ali ako se ne krene sa obnavljanjem organizma može se dogoditi da se iz svega pojavi neka bolest, te u konačnici strada neki od vaših organa. Što se tiče same iscrpljenosti ona se pojavila zbog gubitka energije, točnije, vaše biće potrošilo je svu energiju, a energetski centri su blokirani te ne mogu obnavljati vaš organizam. Kada nemate protok energije kroz svoje biće, automatski je vaš psihički i fizički dio izložen većem naporu, te se oni direktno troše bez mogućnosti da se regeneriraju.

Kada se pojavi iscrpljenost velik dio ljudi gubi volju za sve, pogotovo kada su kroz dan izloženi radnim obavezama, te tada svaki trenutak koji im se ukaže provode u spavanju, a pojedini zbog iscrpljenosti znaju imati i problema na poslu, jer vaše psihičko i fizičko biće ne može funkcionirati kada je iscrpljeno, te vam daju signal da trebate nešto učiniti.

Nemojte odmah trčati liječniku, već počnite u svoj organizam unositi veće količine voća i povrća, nemojte samo gledati kako se baciti u krevet i spavati, već otiđite u prirodu ( šuma, rijeke, jezera, itd. ), te tamo nađite svoje stablo koje će vašu negativnu energiju preuzeti na sebe, a vas će napuniti pozitivnom energijom. Čim više vremena  boravite u prirodi vaše biće će se osjećati bolje, a samim time vaša iscrpljenost će početi opadati. Možete puno učiniti za sebe bez obzira u kakvom stanju se nalazite.

Velik dio naših klijenata imao je problem sa iscrpljenošću organizma. Neki su bili u stanju da nisu mogli ni hodati kako treba, nisu mogli jesti, jednostavno, bili su toliko iscrpljeni da je njihovo tijelo počelo otkazivati poslušnost i odbijalo je suradnju, jer tijelo bez energije umire. Nakon odrađenih energetskih tretmana svi su osjetili promjene i to je ono što je najbitnije, jer u energetskim tretmanima iscjeljivanja kroz Božansku energiju problem i bolest ne postoji. Postoji samo rješenje.

Autor: Z. Posavec