Foto: Flickr, Hamed Saber

Kako radimo sa ljudima znamo se susretati sa raznim događajima i situacijama, no postoje neka područja koja se posebno ističu u većini slučajeva. Situacije sa kojima se ljudi najčešće bore je prošlost i njeni događaji, zatim nejasne i zapletene emocije, nesigurnost i zarobljenost duše.

Svako od navedenog ima bitnu i vrlo utjecajnu ulogu u svakodnevici, ali posvetit ćemo se prošlosti i malo pokušati dočarati što vi možete učiniti za sebe po pitanju nje. Svatko od vas kroz život susreo se sa nekim negativnim iskustvima koja su vas potresla i ostala vam urezana u sjećanje. Neki kroz vrijeme uspiju to nekako odbaciti i normalno nastaviti živjeti, a neki ipak to malo dublje proživljavaju i postaju zarobljenici prošlosti.

Svaki trenutak koji vi razmišljate o tim događajima i situacijama, vi te iste situacije ponovno doživljavate, jer rodi se opet onaj osjećaj koji vam sugerira da je još tu i da mu ne možete pobjeći. Ponekad to zna jednostavno ljude zarobiti i žive svoj život u sjeni primjerice pogrešaka koje su se dogodile, a nisu izazvali oni sami. Prijatelji, roditelji, braća, partneri, svi oni mogu imati utjecaj na vašu prošlost, a samo vi odlučujete želite li živjeti u prošlosti ili sadašnjosti.

Možda i sami ne možete naći izlaz ili rješenje da se oslobodite okova prošlosti, te da si na taj način olakšate sadašnje, a i buduće trenutke. Naši iscjeljujući tretmani, koje smo primjenjivali na našim klijentima pokazivali su i još uvijek pokazuju vrlo visoku uspješnost kod rješavanja problema koji su vezani upravo uz vašu prošlost. Često klijenti nisu sami sebi mogli objasniti što se zapravo dogodilo, ali njihova negativna i bolna prošlost jednostavno bila je otklonjena. Pokušajte sami sebe uzdignuti i čim manje razmišljati o prošlosti i o njezinim lošim trenucima, a ukoliko ste došli u situaciju da je ta prošlost postala jača od vas, da vas svakodnevno pritišće njezin teret i imate osjećaj kao da crpi svu vašu energiju, slobodno nam se obratite i mi ćemo za vas učiniti kroz tretmane iscjeljivanja ono najbolje, jer naši tretmani odvijaju se kroz Božansku energiju, te pri tome oslobađaju vaš kompletni organizam i čisti kompletno vaše biće.

Nemojte razmišljati na način da se vama ne može pomoći, jer na taj način samo sebe gurate još u goru situaciju. Budite odvažni i odlučni, te učinite nešto za sebe i za svoje kompletno biće, a Božanska energija kroz iscjeljujuće tretmane vratit će vas na kolosjek života i vratiti vam osmjeh na lice i učiniti vas sretnim.

Autor: Z. Posavec