Nema čovjeka na ovom svijetu koji se barem jednom nije zapitao “tko sam ja?”. Svi hrle prema tom odgovoru da saznaju što više o sebi, a malo je njih koji zahvale svaki dan na tome što su se probudili i što mogu započeti novi dan.

Snježno sunce

Snježno sunce, Foto: Flickr, CallMeWhatEver

Na žalost danas je sve više ljudi koji obolijevaju na psihičkoj razini, a kasnije se sve to dešava na duhovnom nivou i naposljetku oboli kompletno fizičko tijelo. Zapitajte se da li vam je to potrebno da dozvolite svojim razmišljanjima (negativnim) da pustite bolest da vlada vašim tijelom.

Zar nemate dovoljno snage da se oduprete tim mislima? Imate, naravno, samo je na vama da odlučite da takvu vrstu bolesti ne želite imati uza sebe. Tu konkretno apliciramo na mentalni sklop.

Svakodnevno razmišljanje o mogućnosti obolijevanja, vjerujte to će vam se i dogoditi. Tada ćete prvo posegnuti za lijekovima i iščekivati da vam oni smanje bol. A da li ste se ikada zapitali da li vam taj isti lijek može naštetiti na neki drugi organ koji je još uvijek zdrav? Možda i jeste, ali kada je bol nesnosna, čovjek posegne za nečim najjačim da bi se ista smanjila.

Bolesnik u takvim trenucima postaje robot kojega šalju s jednog mjesta na drugo da bi se utvrdilo zašto postoji bol. Fizička bol će se odmah ustanoviti, ali duševna bol malo teže, a ako se i ustanovi prepisat će vam se antidepresivi.

Imamo mnogo klijenata koji su podvrgnuti takvom načinu liječenja, a da se do danas s medicinske strane nije pronašao uzrok takvom stanju. Ono što želimo ovdje poručiti je upravo to da mi pronalazimo uzroke takvog stanja.

Odnos iscjelitelja i klijenta treba se zasnovati na potpunom povjerenju, jer tada iscjeliteljska energija koja se crpi iz Univerzuma, direktno se prenosi na bolesnika.

Uspješan ishod procesa iscjeljivanja neće ovisiti samo o iscjelitelju, već i o klijentu koji svojim povjerenjem bude iskoristio iscjeliteljsku energiju koja ga iscjeljuje.

Također bi napomenuli da kvaliteta za vlastito izlječenje ovisi i o skladu unutarnjeg života (vaših misli i emocija). Iscjelitelj je sposoban uočiti u kakvom je balansu vaše tijelo, te vam tako preporučiti što je za vas najbolje da bi se vaše stanje popravilo.

Preduvjet za uspješno iscjeljivanje kako samoga sebe tko i drugih je povjerenje i vjera u onoga tko iscjeljuje i sam razvoj iscjeljenja.

Svatko se kreće u smjeru zdravlja ili bolesti, a na vama je da odaberete i da preuzmete odgovornost za vlastito zdravlje. Postoje negativni i pozitivni utjecaji u vašoj okolini, a upravo za te negativne će se pobrinuti iscjelitelj koji prati te procese i utjecaje, te će negativne ukloniti i nadomjestiti ih pozitivnim u težnji za potpunim iscjeljenjem na svim razinama.

Iscjeliteljska moć najjače se odražava posredstvom srca, jer osjećaji su povezani s mišljenjem iz srca koje je motivirano iz ljubavi, suosjećanjem i iskrenom željom za ozdravljenjem i srećom onoga koga se iscjeljuje.

Zato dragi naši preuzmite odgovornost za sebe, sjetite se tko ste, budite zahvalni, zatražite pomoć kada osjetite da si sami više ne možete pomoći, vjerujte u iscjeljenje i dopustite iscjelitelju da vas vrati u balans kako bi vaš život bio potpuniji i sretniji.

Autor: J. Nikšić