Foto: Flickr, Image Editor

Gdje god se okrenete oko sebe vidjet ćete razna bića, predmete, biljke, životinje itd. Zajednička poveznica svemu navedenom jest ta da imaju svoje srce i da kroz njih prolazi energija. Energija se oslobađa kroz svaki i najmanji pokret, a kod ljudi energija se oslobađa i u trenucima kada je uhvaćena i misao.

S obzirom da kompletan planetarni sustav i sve što na njemu obitava djeluje kroz energiju i vi ste dio te energije, ali vi imate i dodatnu funkciju, iako će to mnogi od vas možda osporavati ili neće moći prihvatiti, ali vi određujete energiju, točnije njezinu frekvencu. Kroz vaš način funkcioniranja i vaš način razmišljanja i djelovanja vi stvarate frekventne valove koji energiju koja prolazi kroz vas odašiljete na svoju okolinu, a u konačnici kroz tu energiju vi najviše djelujete na sebe samoga.

Loše navike, loša djela, loši postupci, svaka loša osobina proizvode lošu energetsku vrijednost, te tako djeluje na okolinu. Isto tako sa svim pozitivnim stvarima, djelima, stavovima, vi također djelujete na svoju okolinu. No ono što vam želimo prenijeti je to da bez obzira gdje, kako, što vi radili, djelovali, postoje energetske razine koje vi kroz život možete prolaziti i uzdizati se.

Svaka od razina nosi odgovarajuću frekvencu na kojoj djeluje, a samim time postoje područja u vašem životu koje one obuhvaćaju. Dakako najniže energetske frekvence jesu one koje potiču ljude da rade loše i negativne stvari. No vi sami kao pojedinac odlučujete želite li biti u toj najnižoj razini ili želite se uzdizati po njima. Najviša energetska razina jest Božanska energija i do nje se ne možete uzdići osobno, već za tu energetsku frekvencu morate biti odabrani. Nemojte to gledati kao svoj nedostatak ili da ste manje vrijedni, to nikako, vi vrijedite isto kao i svako energetsko biće na ovom Planetu.

Da bi se počeli energetski dizati po energetskim frekvencama potrebno je da počinjete raditi na sebi, ali trebate imati na umu da trebate raditi na svakom djelu svojeg bića, a najbitnija stvar je da krenete od svoje duhovne strane, pa zatim od svoje psihičke strane i u konačnici sa svoje fizičke strane. Možda se pitate zašto je prvo potrebno krenuti od duhovne strane, ali trebate krenuti od nje upravo iz tog razloga jer vaša duša treba biti vaš osobni vodič koji će vas voditi kroz razine kako se budete uzdizali, jer vaša duša je neiscrpni izvor informacija koje dolaze sa najviše energetske razine.

Nakon toga potrebno je da uključite u svoje osobno energetsko uzdizanje i svoju vlastitu psihu jer vaše misli imaju itekako bitnu i utjecajnu ulogu, jer vaše misli djeluju na vrlo visokoj energetskoj frekvenciji, pa tako i vaša pomisao kasnije bude materijalizirana u djelo. Kroz energetsko uzdizanje vaše psihičko stanje točnije stanje uma počet će se kristalizirati i davati vam jasnije i čišće slike i vizije vas samih.

Kako se budete uzdizali, stvarat ćete harmoniju između vaše duše i vaše psihičke strane, te kada dođete do toga, budite uvjereni da ste već na jednoj lijepoj energetskoj razini. Nakon toga trebate u energetsko uzdizanje uključiti i svoje fizičko tijelo, jer ono je itekako bitno za vaš život, jer bez njega vi ne bi bili trenutno tu gdje jeste. Kroz energetske razine vaše tijelo sugerirat će vam šta mu je potrebno da bi se vi u kompletu kao biće bolje osjećali i znatno bolje funkcionirali. Kako se uzdižete kroz energetske frekvence vaše kompletno biće treba dobivati sklad i harmoniju. Na prvom mjestu treba biti duša, na drugom tijelo, na trećem psiha. Ukoliko niste posloženi tim redosljedom, nećete dotaknuti najvišu razinu energeskih frekvencija.

Potrudite se sebe uzdići na najvišu razinu energije višeg polja. Energija višeg polja, točnije najčišća, najjača energija je Božanska energija, ona će prepoznati vašu volju, vašu želju, vaš rad i polako će vam dopuštati da se uzdižete, da rastete, da se energetski širite i u konačnici možda vi budete odabrani da doživite prosvjetljenje i da uđete u krug najviše energetske razine.

Ukoliko želite poraditi na sebi, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi energetskog uzdizanja, slobodno nam se obratite, jer mi smo tu za vas kako bi vam pomogli i omogućili vam da što bolje i kvalitetnije sagledate svoj rast.

Autor: Z. Posavec