Energetski vampiri

Foto: Flickr, Caitlinator

Koliko puta ste imali osjećaj da vas nešto oslabljuje, da crpi iz vas i zadnji atom snage,  jednostavno što god da ste pokušali učiniti nikako niste uspijevali povratiti svježinu u svoj organizam, te ste se nakon jednog perioda  prestali  truditi, a sve zbog toga jer ste izgubili bitku sa energetskim vampirima.

Mnogo stvari vam se prešućuje iako bi ih trebali  znati, zapravo o energetskom svijetu što se vas kao ljudi tiče mnogi se trude uskratiti vam informacije jer njihov interes je baziran na vama, te samim time i nećete dobiti prave informacije, nego ćete dobiti lažne informacije, te vam ovim putem želimo skrenuti pozornost na energetske vampire.

Što su i tko su energetski vampiri? Energetski vampiri su bića koja se isključivo hrane energijom, njihova namjera prema vama nije dobro namjerna jer oni vam uzimaju vašu energiju, crpe energiju iz vašeg bića jer oni nisu sposobni sami primati svoju energiju, već je isključivo crpe od ljudi. Energetski vampiri većini od vas neće biti vidljivi, iako postoji mogućnost da se pojave u ljudskom obliku, no to je vrlo rijedak slučaj, ali nije isključen. Ponekad vaši najbliži na trenutak znaju crpiti silnu energiju iz vas, ali to ne mora biti znak za alarm, već za lagani oprez.

Energetski vampiri čekaju vaš najslabiji trenutak, tj. vaša Aura je vaš štit od svega, pa tako i od energetskih  vampira, te kad Aura oslabi i ne djeluje potpuno, vi polako prepuštate sebe na korištenje energetskim vampirima. Kada jednom uđu u vaše energetsko polje oni neće iz njega samovoljno izaći, jer ono što hrani vas hrani i njih, tako da ste vi tada izloženi maksimalnom riziku. Oni nemaju osjećaj za vas niti će se ikada nad vama sažaliti, već će vam stvoriti kompletnu blokadu tako da uopće ne primate energiju, već ju prepuštate njima.

Znakovi po kojima možete zamjetiti da ste u kontaktu sa energetskim vampirima su ti da se ne uspijevate nikako odmoriti i obnoviti se energijom, umor je cijelo vrijeme prisutan kod vas, te vrlo loš san. Po tome možete znati da su u vašem energetskom polju, te ono što je potrebno da učinite je da podignete svoj energetski štit, morate vratiti svoju Auru u stanje kojem će njen zadatak biti taj da vas štiti od svega, pa tako i od energetskih vampira, a Auru možete osvježiti i ojačati kroz energetske tretmane.

Autor: Z. Posavec

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.