Foto: Flickr, jenny818

Često se upitate zašto ne izlaze prave informacije van, imate osjećaj kao da vam se nešto radi iza leđa i kad pogledate vi ste u pravu jer od rođenja, pa kroz vaše odrastanje nekako vam se uskraćuju osnovne informacije o vama.

Vi ste energetsko biće, vaše kompletno biće odiše kroz energiju, no postoje  energetski centri kroz koje energija djeluje na određeni dio vašeg bića. Sve ukupno na vašem biću postoji 154 energetskih točaka i one imaju važnu ulogu u protoku energije kroz vaš organizam, no vaši glavni energetski centri su najbitniji i bez njih vaš se organizam polako ruši.

Energetski centri u sebe primaju energiju, te ju prosljeđuju dalje u energetske točke, a iz točaka se šire po cijelom vašem biću. Zbog nedostatka informacija mnogo vas svoje energetske centre ne održava i ne poštuje, mnogo vas vodi se mislima da je vama sve savršeno, ali znate li da se na energetskim centrima može stvoriti blokada koja spriječava protok energije u energetski centar, a samim time i vaše energetske točke tada ostanu prazne i vaš kompletni organizam pati.

Vi se za svoje energetske centre trebate brinuti, morate ih puniti, balansirati, skidati blokade sa njih. Vi sami odlučujete o tome kako i koliko ćete pažnje posvetiti svojim energetskim centrima, ali imajte na umu da ako ne vodite brigu o njima oni ne funkcioniraju kako bi trebali, te u konačnici će se odraziti na vaše biće u zdrastvenom, duševnom i psihičkom stanju. Mnogo vas se našlo u situacijama da ste osjetili tegobe u odrađenim dijelovima tijela, ali prilikom odlaska kod lječnika niste dobili dijagnozu, već vam je samo rečeno da vam nije ništa. Ali vam je ipak nešto, jer da vam nije ništa niti vaš organizam vam ne bi sugerirao tegobu, a problem dolazi iz toga što su vaši energetski centri u nekom od problema.

Najčešći pokazatelji da nešto nije u redu sa energetskim centrima pokazuju se kao velik umor i malaksalost, brzi gubitak snage, pospanost, nemiran i isprekidan san, napadi panike, agresivnost i razdražljivost, gubitak volje za bilo kakve aktivnosti, zatvaranje u sebe samoga i prekidanje komunikacije, no mogu se javiti i zdrastveni pokazatelji koji se prikazuju u vidu glavobolje, bolova u prsnom košu, aritmija srca, otežano disanje, prekidi u disanju, problemi sa probavnim i urinarnim traktom.

Kada imate bilo koji od ovih simptoma nemojte bezglavo trčati lječniku, već prvo provjerite stanje sa svojim energetskim centrima, jer gotovo svaka osoba ima blokadu u jednom od centara, najgore što se može desiti jest to da se blokade mogu proširiti na sve vaše centre i energetske točke, a tada ostaje pitanje koliko će vaše tijelo izdržati bez energije. Poslušajte svoje biće i podarite mu ono što vam sugerira.

Možda ste zbog nedostatka informacija do sada crpili svoje tijelo i dušu, no nakon ovoga obratite pažnju na svoje energetske centre jer oni su vrlo važni za vaše kompletno biće, jer bez njih vaše tijelo se ubrzano troši, a ono vam treba još dugo vremena. Nahranite svoje tijelo kroz energetske centre, očistite ih, balansirajte i vaše biće podarit će vam život bez boli i problema. Mi smo tu za vas i vaše energetske centre, nudimo vam pomoć, a svaku vašu odluku poštujemo u potpunosti.

Autor: Z. Posavec