Svatko ima u danu 24 sata koje će potrošiti na svoj način, jedan dio tog vremena potroši se na spavanje, dok drugi dio tog vremena svatko troši na način da rasporedi vrijeme za obaveze koje se nalaze pred njim.

Foto: Flickr, StandUPP

Zanimljivo je da će gotovo svaka osoba naći vremena za sve i svakoga, ali kada je osoba sama u pitanju tu se već situacija mijenja i jako puno njih nema vemena, odmah se javi neka lijenost i kada nekome kažete učini to i to za sebe bit će ti bolje i jednostavnije, velika većina njih odgovara, nemam vremena.

Kakav je to odgovor nemam vremena?  Taj odgovor je zapravo opravdanje za lijenost prema sebi samome, jer ako se može trčati za svime i svačime onda valjda vrijedite toliko da si pružite pažnje barem onoliko koliko pružate drugima, jer ako ne pružite sebi kroz dan malo vremena vaše energetsko polje gubi ravnotežu i nakon nekog vremena to se počinje odražavati na vaše kompletno biće.

Kroz dan se nađete u raznim situacijama koje pokreću razni osjećaji unutar vas, ali kako pozitivni događaji ostavljaju pozitivnu energiju tako i negativni ostavljaju negativnu, te se ona zadržava u energetskom polju i samim tim narušava vašu energetsku ravnotežu, i ukoliko osoba  ne čisti svoje energetsko polje, kako vrijeme duže odmiče tako sve više dolazi do izražaja energetska neravnoteža, te se osjećaju posljedice na psihičkoj, fizičkoj i duhovnoj razini, te je zato potrebno imati vremena za sebe i očistiti svoje energetsko polje od negativnih čestica , te ga držati u ravnoteži i balansu.

Na početku se ne vidi toliko utjecaj, ali kako vrijeme prolazi i ako je energetsko polje u dizbalansu i neravnoteži, počinje se javljati gubitak volje i iscrpljenost, javlja se umor i malaksalost, nervoza i živčanost, a ima i slučajeva gdje se pojavi i kronični umor, te pojedinci nikako ne uspijevaju povratiti snagu, a to sve se događa zbog toga jer je unutar energetskog polja neravnoteža.

Čim je neravnoteža duže prisutna u energetskom polju time su i posljedice po vas teže, te se zna razboljeti fizičko tijelo, a ono povlači za sobom psihičko i duhovno tijelo, te u konačnici vaše biće pati, zato se potrudite  zbog sebe, jer ako nema vas nema ni vašeg života, ne štedite vrijeme na sebi, vi morate sebi biti na prvome mjestu, tek onda svi ostali.

Nađite vremena u danu za sebe, ne budite lijeni.  Možete si posvetiti vremena prije spavanja ili u danu gdje ćete moći misliti samo na sebe, ne ustručavajte se ući u meditaciju i molitvu, jer kroz molitvu i meditaciju vi se približavate Bogu, unosite svoje biće u svijetlost i ljubav Božanske energije, a na taj način otpuštate sve loše čestice iz  energetskog polja i vraćate ga u ravnotežu, te vaše kompletno biće nesmetano može funkcionirati.

Ako smatrate da ste u dizbalansu i da vam je energetsko polje van ravnoteže, nađite vremena za sebe i obratite nam se za pomoć. Vratit ćemo vaše energetsko polje u balans i ravnotežu, a kroz balans i ravnotežu vaše biće nesmetano počinje funkcionirati.

Autor: Z. Posavec